Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


nenad

Totallympics Fanatic
 • Content count

  512
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nenad last won the day on July 4

nenad had the most liked content!

Community Reputation

62 has a spectacular aura about

About nenad

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  09/08/88
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  basketball

Recent Profile Visitors

723 profile views
 1. E jbg. Bas steta za tesku grupu ovako.
 2. šta im treba iz ovog poslednjeg meča?
 3. Arena prenosi EP u Bič Voleju. Kolarić i Basta večeras protiv prvih nosilaca iz Italije.
 4. Men's Football FIFA World Cup 2018

  not everything is about money. for someone who watches sport all the time you should know that. this was probably once in a lifetime opportunity for them to win it all.
 5. Men's Football FIFA World Cup 2018

  with 48 team format, they could qualify and everything is possible after that
 6. Men's Football FIFA World Cup 2018

  France was the best team at this tournament. They had much more difficult path to the final than Croatia, their half of the draw was tougher. Having said that, they weren't better side today and the refferee helped them today. Great run for Croatia, but at the end of the day the best team during this month won the competition.
 7. Koliko hot takeova u vezi košarke Kvalifikovaćemo se na SP sigurno. Mislim da to nije ni blizu. Niti mogu da razumem što neki žele da se ne kvalifikujemo, totalno glupo. Imamo pobedu više od slabašnog Izraela i dve utakmice protiv njih, suštinski bi trebalo da propustimo da ih pobedimo 2x da bi nam učešće došlo u pitanju, ne vidim kako će to da se desi. Imamo prozor u septembru gde očekujem najjači tim i pobede u Grčkoj i kod kuće protiv Estonije i to bi bilo dovoljno uz još pobedu kod kuće protiv Izraelaca. Izgubili smo utakmicu na ortodoksne gluposti Milosavljevića koji je pravio faul na +5 na prevođenju lopte i onu nesportsku Jelovca. Možda je iq razlog Jelovčevog nepozivanja do danas. Fale nam igrači spolja, fali nam plej, Micić je odigrao katastrofalno, morao je Đoković sa ovakvim Micićem i Penom da dobije koji minut. Po meni Đorđević nije dobro vodio utakmicu i lošim rotacijama je doveo Nemce do egala, posle su igrači uprskali neshvatljivo. Ne možeš u modernoj košarci da pobediš bez šuta za 3 spoljnih igrača čak iako imaš gomilu poena iz reketa preko Bobija i Milutinova. Ali daleko od toga da je Đorđević kriv što imamo ovakav sastav koji na papiru u najboljem sluičaju nije ništa bolji od ovog nemačkog. Mi nismo Amerika, niti je iko Amerika pa da može da se odriče svojih 5,6,7, najboljih igrača i da to ne pretrpi nikakve posledice. Pogledajte Hrvatsku. Što se odsutnih igrača tiče. Teodosićeva povreda je totalni znak pitanja, ja nsiam ubeđen da on više ima snage i za jednu, dve sezone na najvišem nivou košarke. Oko Jokića treba graditi budućnost reprezentacije i naravno Bogdana. To su dva igrača kojima treba podrediti sistem igre u budućnosti. Pod uslovom da prvopomenuti sada kada je rešio svoju situaciju želi da igra za reprezentaciju. Svako ko je iole upućen u NBA je znao kakav će ugovor Jokić dobiti i po meni su svi njegovi izgovori dosadašnji smešni i žalosni. Još se ponašao kao uvređena mlada što su ga ljudi prozivali za neigranje. Ako sada ne bude igrao u septembru, to je to što se njega tiče. Onda bi već bili u problemu jer je Jokić prirodan naslednik Teodosića u smislu tog vica koji poseduje i u smislu da nam sa njim na parketu ni ne treba klasičan plej visokih kvaliteta, a takvog svakako nemamo ni u najavi.
 8. Zar nisu naši trebali da igraju sad u Ostravi bič volej ovaj turnir?
 9. well, i don't get it why are they competing in qualifiers, there is absolutely no need for that, they are only complicating the system. also, with this system, afrobasket, americup and asiacup are losing their importance really. even eurobasket. champion should be awarded a berth to the olympics, why not?
 10. sorry, don't understand what do you mean there are spots for OG directly for host nation and for the WC2018 champions but, they are still going to play in the olympic qualifying tournaments for some reason.
 11. yeah, that's what i'm talking about. i mean it's one of the dumbest thing ever created by a man.
 12. so if i read this correctly, fiba is again outdoing itself in regards of stupidity. there are no direct q for Tokyo from eurobasket, but only to olympic tournament qualification and this is the best part even though 2018 world champions and Japan are qualified directly, they will still for some reason play in this olympic qualification tournament?
 13. kažu da je povreda, da nije dovoljno oporavljena od povrede u stvari
 14. da, mocna fiba. kad pomislis da ne mogu da potonu dublje, oni pokusaju i sto je najgore uglavnom uspeju
 15. steta za ducijev los zreb, u odlicnoj je formi
×