Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


nenad

Senior Member
 • Content count

  432
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

nenad last won the day on March 9 2017

nenad had the most liked content!

Community Reputation

30 will become famous soon enough

About nenad

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  09/08/88
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  basketball

Recent Profile Visitors

600 profile views
 1. Serbia National Thread

  Filip siguran protiv Simona. Ali Simon je bivši već, to je meč koji Filip mora da dobija ako hoće da se ustali ovde i da malo napreduje.
 2. Serbia National Thread

  Nisu imali para da pošalju Marinu, pa je njen ćale slao mejlove firmama, potencijalnim sponzorima, na kraju su mu odgovorili iz Hemofarma, dali keš i eto zlata.
 3. Men's Basketball FIBA World Cup 2019

  well, it's a sure bet that if something works ok, fiba will try to screw it.
 4. Men's Basketball FIBA World Cup 2019

  It is what it is. There are many incompetent and corrupt world sport federations but when you put the "size" of the and it's importance and global appeal in the context, FIBA HAS TO be the most incompetent and corrupt one. Countries with a great pool of players and depth will actualy be doing a good job, like Spain or Serbia. Other countries who will profit are those like Netherlands who don't have NBA and EL players, so it's no surprise they beat Croatia which doesn't have top players and which doesn't have great depth behind those players.
 5. Serbia National Thread

  zanimljivo je što tamo gde bi nam odgovaralo da se majka pita pita se otac, a gde bi nam odgovaralo da se pita otac, pita se majka
 6. Serbia National Thread

  nije mogao naš savez tu ništa, matori radončić je uzeo kintu da mali igra za cg i to je to. to je užasna odluka za malog ali jbg.
 7. Serbia National Thread

  sistem je sličan kao u tekvondou, skupljanje bodova kroz turnire i kupove, prvenstva. ne znam kad tačno počinje ali mislim da od januara najkasnije počinju da važe ti bodovi. a nije nemoguće da se već računa.
 8. Serbia National Thread

  Ješić i ekipa su nažalost jedan od velikih razloga što nas sad jaše još veća bagra.
 9. Serbia National Thread

  može dobrodošlica kad djole izbaci ovo czbg iz nika
 10. It's time for Olympiacos to know what's it like for their brothers to lose from Partizan
 11. Serbia National Thread

  Sonja je Bog.
 12. Serbia National Thread

  Polako, kao prvo još nismo ispali, kao drugo bio je očekivan pad. Kao treće ne verujem ni da bi Marina nešto više uradila bez Sonje, Ane i Pejdž. Nemamo skoro nikakvu korist u napadu od Radočaj, Nevene, Crvendakić, o centrima i da ne pričam ako izuzmemo da je Krnjić odigrala solidno prvo poluvreme juče. Sve nam zavisi od Sonje i Jelene. Ako uspemo da se skupimo sutra i dobijemo Sloveniju sa koliko već treba da dobijemo i preguramo kako znamo i umemo osminu finala a za četvrtfinale budu spremne i potpuno fit Ana i Sonja, sve je moguće.
 13. Basketball 2017 Discussion Thread

  cska offered him 2yrs 13mn contract. however, I would like to see him in the NBA for only one season, I think he's doesn't have any more motives in euro basketball
 14. Serbia National Thread

  što se basketa tiče mislim da komotno skoro sve što smo znali o kvalitetu naših timova sa svetskom konkurencijom treba baciti u vodu. sada ćemo videti gomilu bivših profesionalnih igrača koji će igrati 3 na 3. bukvalno mislim da ne možemo ni da pretpostavimo koliko će neke zemlje imati jake timove.
×