website statistics
Jump to content

prso1000

Totallympics Medallist
 • Posts

  1,805
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

prso1000 last won the day on August 9 2022

prso1000 had the most liked content!

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  03/12/1976
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  athletics

Recent Profile Visitors

4,461 profile views

prso1000's Achievements

 1. Prerano je o medaljama. Iako sigurno skoro svi mogu do medalje koje si naveo, trebaju se prvo kvalificirati. opasno vise sva trojica u streljaštvu, Stojkovic, Rantes a i Srbic, jer kvale nisu jednostavne. po meni Stojkovic i Martin sigurno nisu kandidati za medalje. Stojkovic dominira u 46kg, ali u olimpijskoj 49kg redovito gubi u prvim kolima. Preniska je, i mislim da bi B. Duvancic imala bolju šansu za medalju. Martinovo je prošlo, sumnjam da može u Parizu Napravit nešto. Isto i Govorcinovic je outsider, 2022 je godina u kojoj se mnoge velike nacije tek počinju pripremati za 2024, ako potvrdi medalju ove godine onda je već drugačije.
 2. Ostale su im još po četri šanse u zračnoj i trostavu. Neće biti lako.
 3. Maricic u finalu zracne puske kao 8. Finale je u 18.45 , dijele se dvi kvote. Talijan Solazzo već ima kvotu, znaci sedam kandidata.
 4. World Best ili svjetski rekord za Janu Koscak u petoboju za mladje juniorke
 5. Taekwondo Izašle su nove renking liste i ima par promjena u olimpijskim kategorijama: - Matea Jelić kao najavljeno u +67kg - Doris Pole se spustila u 67kg - Kristina Tomic presla u 57kg - Marko Golubić u 68kg Tako da sad imamo po kategorijama M58: Teskera M68: Brečić, Glasnovic i Golubić M80: Kanaet i Krpan M+80: Sapina i Božić F49: Stojkovic i B. Duvancic F57: I. Duvancic, Tomic i Karabatic F67: Pole i Klepac F+67: Jelić
 6. Košarkašice vjerovatno bez EP. Danas izgubile -28 od Srbije u gostima. Postoji neka mini teoretska šansa ali previše bi se toga moralo poklopiti: - Slovenija mora dobit Poljsku - Ukrajina mora dobit Litvu, ali sa maksimalno 4 kosa razlike - BiH mora dobit Njemačku. BiH je danas izgubila doma od Makedonije.
 7. Kod muškaraca Srebro za L. Brecica (M63) Bronca J. Teskera (M54) u 1/4 finalu su ispali M. Golubić (M74) i V. Krpan (M80). Vrlo slab nastup su imali P. Božić M+87, I.Sapina M87 koji su izgubili prvu borbu, a i L. Glasnovic ispao u 3 kolu.
 8. Jana Koscak (CRO) took a third place today in a senior penthatlon in Estonia. She is born in 2006 and achieved 4432 points. 😳 Sulek won with 4700.
 9. Danas je Jana Koscak prvi put nastupila u seniorskom petoboju. Treba napomenuti da je ona još mladja juniorka. Odlican nastup u Estoniji i treće mjesto sa 4432 boda. Iako sam potajno i vise ocekivao. Naravno to je za skoro 600 bodova novi državni seniorski, juniorski i mladje juniorski državni rekord. Do svjetskog juniorskog rekorda joj je nedostajalo samo 100 bodova, a da ga sruši ima ovu i jos dvi dvoranske sezone. Ako ostane zdrava taj rekord pada. do norme za dvoransko EP 2023 150 bodova a preko renkinga nema šanse jer ima samo ovi jedan rezultat. Podbacila je u svojoj najboljoj disciplini, u Visu je preskočila “samo” 1,82m. I u kugli (11.40m) i 800m 2.23.97 su vjerovatno očekivali malo vise. Ali velika je razlika nastupati u pojedinačnoj disciplini ili u pet disciplina u jednom danu. Zato je na 60m prepone postavila novi državni rekord za mladje juniorke 8,21 i u dalju apsolutni državni dvoranski rekord sa 6,34m. za 2006 godište ovo je brutalan rezultat. treba popraviti kuglu i 800m. Treba vidjet kako joj ide koplje (prije je tu bila najbolja) ali ima problema sa laktom. Ako bude sve u redu ona bi za koju godine mogla i u bitku za medalje na EP, SP i OI. Samo nek ne bude težih ozljeda!
 10. U rukometu je kvota već duze 14 igrača. Ja mislim da se dodatno mogu nominirati jedan (možda dva) igrača kao zamjena u slučaju ozljede, ali nisam siguran kako to funkcionira. Tako da se mora planirati sa 14. Znaci dvojica po poziciji ili 3 srednja ali onda otpada jedan drugi vanjski. vec 2016 je bilo tako i išli smo sa dva po poziciji.
 11. Uglavnom još neko desno krilo bi bilo na popisu, Cupic, Božić Pavletic ili Šoštarić. sumnjam isto da će se Strlek vratiti, ali tu je Jelinic. Za golmane stvarno ne znam, trenutno i nemamo neki izbor, Za Sipica a i Marica i ne izgleda bas najbolje jer obrana im nije dobra. Nacinovic i ? Lucin i Jaganjac ne bi trebali biti upitni alo su zdravi, Mamić ne po meni. Stepancic veliki upitnik kao drugi desno vanjski, ali nikako Sebetic, taj tip nema veze i mislim da je od trojca Duvnjak, Cindrić i Karacic jedan prekobrojan. Ja bi se oprostio od Duvnjaka ili Karačića. Vrijeme je za nekog mladog srednjeg, treba misliti na budućnost.
 12. Nedostaje ti jedno krilo. Nitko neće sa jednim krilom na takav turnir.
 13. Taekwondo Presidents Cup Europa: danas su bile sve ženske kategorije. Srebro: B. Duvancic (F49) i N. Karabatic (F53) Bronca: L.Spehar (F57) u 1/4 finalu su ispale M. Jelić (F73), D. Pole (F67), I. Duvancic (F53) i I.Arelic (F62). iako su bile prijavljene nisu nastupale N. Klepac, L. Stojkovic i K. Tomic sutra nastupaju muškarci.
×
×
 • Create New...