website statistics
Jump to content

prso1000

Totallympics Medallist
 • Posts

  1,623
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

prso1000 last won the day on May 21

prso1000 had the most liked content!

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  03/12/1976
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  athletics

Recent Profile Visitors

3,646 profile views

prso1000's Achievements

 1. Danas zlato za Mateu Jelić i odbojkaše. bronca za Niku Petanjek. rukometasice u finalu.
 2. Malo slabije na 200m sa 25,50 ali još uvjek ogromna prednost. Preko 300 bodova.
 3. Počelo je EP za mladje juniore/ke (U18) u Jeruzalemu. imamo par ozbiljnih kandidata za medalje. jutros je Niko Kozul osigurao nastup u finalu na 800m. Jana Koscak, ovde favorit, odlično je otvorila sedmoboj, sa 13,64 na 100m prepone i sa nevjerojatnih 187cm u skoku u vis . To su dvi pojedinačne pobjede. zasad vodi sa skoro 300 bodova
 4. Zlato za Ivana Sapinu i bronca za Brecica u taekwondo. Martin Marković srebro u bacanju diska.
 5. Bronca za Brunu Duvancic Poraz u pf od europske prvakinje iz Turske, bila je prepasivna po mom mišljenju.
 6. Odbojkaši u finalu! A. Glasnovic vodi u trapu nakon 1 dana, Josip će teško do finala. Mix zračna ekipa izgubili meč za broncu. Ostalo manje vise očekivano bez posebnih rezultata. Kolak ipak nije nastupala.
 7. Ždrijeb Rukomet SP Hrvatska u skupini sa Afrika 1 (vjerovatno Egipat), USA, Afrika 3 Tri idu dalje, Morat ćemo dobit Egipat u ti drugu ekipu iz Afrike da prenesemo 4 boda. Križamo se Danskom, Bahreinom i Belgijom/Afrika 4. Dva idu u 1/4 finale sto bi osiguralo kvale za Pariz. Ključna utakmica bit će protiv Egipta.
 8. Jucer Petrunjela Pavic bronca u judu Marenic i M. kumric izgubili borbe za broncu
 9. težak poraz protiv Slovenije. Ali Finska je nas ostavila još u igri za prolazak. Treba nam domaća pobjeda bas protiv Finske i poraz Švedske protiv Slovenije. ali ako i prođemo teško ćemo na SP jer bi tada Slovenija i Finske imale dvije pobjede vise, Njemačka dvi ili čak tri. Teško da to možemo stići.
 10. Zlato za Mariju Tolj sa PB 64,17m Bronca za Ivu Oberan u judo. Lara Cvjetko diskvalificirana u polufinalu. Odbojkaši u polufinalu
 11. Srebro za Maricica u zracnoj puški Odbojkasice glatko izgubile od Italije. Čudna taktika, igranje sa tri srednje blokerice. Stvarno ne znam šta pokušava turski trener. Iz utakmice u utakmicu igra izgleda sve lošije. Sumnjam da Fabris i ove koje nedostaju to mogu znatno popravit. Vidjet ćemo stvarnu situaciju na Challenger kupu u Zadru. Mislim da u 1/4 idemo na Kazahstan a onda na Francusku ili Češku.
×
×
 • Create New...