website statistics
Jump to content

nenad

Totallympics World Class
 • Content Count

  885
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

nenad last won the day on May 27

nenad had the most liked content!

Personal Information

 • Nation
  Serbia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  09/08/88
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  basketball

Recent Profile Visitors

1,891 profile views
 1. Ukrajinac je pucao 9,9 Ali u metu vašega Gorše
 2. Ne može se reći da su basketaši podbacili. Izgubili su jednu utakmicu na celom turniru, izdigli se iz poraza i isti taj dan osvojili bronzu. Dok najbolji ikada nije smogao snage ni sutradan da pobedi 11. na svetu a posle ni da izadje na teren. Ipak tu postoji neka razlika. Da me ne shvatite pogrešno svaka čast Novaku što je došao ali dokle smo dogurali kao nacija je to što svi dižu u nebesa Novaka jer je došao da igra, a to se valjda podrazumeva da ćeš da igraš za svoju zemlju.
 3. Ovaj debil od selektora priča ko da je već ušao u finale u najmanju ruku, istorijski dan blablbla, magarac.
 4. Korean girl was so gracious in defeat today, all smiles and you can see it's all honest, just a total positive approach. Great respect for her.
 5. Brate, Srbija je zemlja gde na spavanju nema više od 5 miliona ljudi i gde prosečan stanovnik mota kablove za platu od 40 000 dinara i ti kažeš džaba 10 medalja. Budi realan malo pa vidi šta je normalno očekivati da ovakva jedna država uradi na OI.
 6. Prolaze po dve iz svake grupe plus dve najbolje trećeplasirane. Onda se prave 2 šešira. U prvom šeširu su pobednici tri grupe i najbolja drugoplasirana, u drugom preostale 4 ekipa i žreba se kostur do finala. Takodje postoji uslov prilikom žreba da ne možeš da igraš protiv ekipe iz grupe, tako da je žreb u najmanju ruku poludirigovan. Kada gledamo neku borbu za eventualnu medalju, morali bi da dobijemo još ova 2 meča u grupi, znači i Španjolke i Koreju i onda bi uz malo sreće mogli da izbegnemo i SAD, i Australiju i možda čak i Francusku u četvrtfinalu. I onda jebiga od žreba zavis
 7. Postoji sasvim realna šansa da završimo prvi dan sa 2 medalje, a vi mračite bezveze.
 8. We give 70.000 euros for gold, maybe she would reconsider
 9. 2nd medal for Serbia today, well done Krasnići
 10. Tako je. Jbg, baš je pogledao žreb. Milicu na drugoj strani suprotno. Za džudo mora da se udje u ČF jer je drugačiji sistem, to se računa kao grupa jedna pobednik četvrfinalnog dela žreba. Pa poraženi radi sa drugim poraženim četvrfinalistima repasaž.
 11. Kako nema šanse? Po onome što je prikazala vrlo lako može da udje u finale. Problem je što ne verujem da Tijana može da dobije bilo koga od jačih ovde.
 12. Od kad? Valjda ako Španjolka udje u finale, vuče je i ima meč sa onom koju je pobedila u ČF. Pa ako to dobije ima meč za bronzu sa ovom iz PF.
 13. They have commentator for men's round.
×
×
 • Create New...