website statistics
Jump to content

nenad

Totallympics Addicted
 • Posts

  900
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

nenad last won the day on May 27 2021

nenad had the most liked content!

Personal Information

 • Nation
  Serbia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  08/09/1988
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  basketball

Recent Profile Visitors

2,531 profile views

nenad's Achievements

 1. Ovaj, rekao bih sad da su nam šanse za SP na nekih 20%. U najboljem slučaju
 2. Danilović i ekipa tu ne mogu ništa, nemaju nikakav autoritet, zato i potežu neke ljude koji su nekad imali autoritet tipa Pešić. Međutim, to više ne ide tako. Novim generacijama se jebe i za Pešića i Danilovića i za reprezentaciju jer im je kalendar takmičenja toliko prenatrpan da je prava umestnost ostati živ i zdrav na kraju sezone. Svetska košarka se toliko upropaštava odnosom FIBE i Evrolige i ljudima kojima je interes igrača na poslednjem mestu da je to postalo tragično. Sve smo bliži po meni kada će i košarkaški turnir na OI postati ko fudbalski ili hokejaški.
 3. Bogami rekao bih 50-50 u ovom trenutku više iz neke nade da ćemo se nekako skupiti, pritom ne mislim samo na sastav tima. Ako dobijemo Belgiju imamo 2-2, Letonci i Grci imaju 3-1 i Letonci imaju bolji medjusobni. Turci imaju 2-2 koliko i mi tako da ćemo vrlo verovatno mi i Turci odlučivati ko će dalje. E sad, u avgustu bi trebalo da imamo kompletan tim ali tada igramo kući sa Britanijom i u gostima sa Grčkom. Nešto što bi trebalo da se završi na 1:1 svakako. Onda ostaju mečevi sa Turcima u pitaj Boga kom sastavu u novembru i februaru. Tako da, evo ne znam, još je rano, ali nisam neki optimista. Ako bi nekako dobili Grke u gostima sad u avgustu onda bi se to okrenulo u našu korist, aliii Grci bi isto trebalo da budu u top sastavu. A treba reći da mi i da jesmo u top sastavu ne znam dal smo favoriti za medalju na EP ili SP. Jedino ako Jokić prenese svoje partije u reprezentaciju. Ostali igrači koji su izneli silne medalje ili ne igraju ili su u slobodnom padu. Bjelica i Bobi recimo su bivši košarkaši maltene. Ali naši problemi su dublji, igrače jednosatvno sad boli kurac da se odazovu. Počevši od Jokića pa nadalje. Sad su reprezentaciju opet iskulirali i Milutinov, Lučić, Kalinić, Micić, Pokuševski, Jović..
 4. Nema više tog esktra kvaliteta tu. Ostanak Marine je jako bitna stvar inače bi se sve opet raspalo kao kad je Steva Paradajz Karadžić preuzeo ekipu ali da bi otišao na OI u ženskoj košarci ipak moraš da imaš određen kvalitet. Odlaskom Sonje mi nemamo ekstra igrača koji pravi razliku na tom nivou. A i bojim se da smo potrošili sreću u smislu onog kvalifikacionog turnira koji smo organizovali u Beogradu gde smo trebali da pobedimo samo one Afrikanke da bi se kvalifikovali. Voleo bih da grešim, ali.. Mislim da ćemo tek postati svesni kakve smo uspehe postigli u ženskoj košarci u ovim poslednjim godinama.
 5. Evropsko je nebitno takmičenje što se tiče košarke na OI. Mnogo su bitnije kvalifikacije za SP gde ako ne dobijemo ove dve sledeće utakmice a ne bih uopšte rekao da smo favoriti u Rigi, možemo imati ozbiljan problem da se kvalifikujemo. Imaćemo najjači mogući tim u sledećem prozoru verovatno ali to je samo 1 prozor od preostala 4. Ako ipak dobijemo u Rigi biće lakše. Od košarkašica je totalno nerealno očekivati OI. Pre bih se kladio da bi rukometaši mogli da se kvalifikuju ili rukometašice, tu nam izbacivanje Rusa igra ulogu.
 6. Da, čuo sam ovo za odbojku, deluje mi da su to dobre vesti za nas, mada ko zna. Da se kvalifikujemo u odbojci za muškarce i u košarci za muškarce i odbojka žene naravno plus vaterpolo i ja sam zadovoljan. Sve preko toga je bonus. Basketaši dobiše i Portoriko uz mučenje 21:19 Plus nema Drehsela na startnoj listi za polufinale
 7. Barna treći u kvalifikacijama iza Drehsela i Popovićija Basketaši se mučili sa Novim Zelandom ali dobili. Imaju još Portoriko, Brazil i Francuze u grupi. Nego, ako neko može da mi kaže gde su najveće promene u sistemu kvalifikacija a koje se tiču nas, bio bih mu zahvalan.
 8. Probably yes. If we want a coach who will be a coach of national team only, to not have a club, than you don't have much solutions. Pešić is a great coach, there's no doubt about that but you need many things to fall into place if you want to have success nowdays in world basketball with windows, players not coming to play etc. If Jokić decides he wants to play for NT than it's not a big deal who the coach is. If he decides that he loves his horses than playing basketball for his country like he did in the past, than Pešić is going to need all of magic that he used to have in his sleeve.
 9. Ja znam da nismo. 9 medalja imamo, 3 zlata, možda si gledao pre vaterpola Aha, gleda se onda broj srebrnih, onda jeste.
 10. Kapiram da su ljudi nezadovoljni zbog Đokovića, ali ako mi dozvolite tu slobodu mene baš taj sport i ne greje, a ni on kao ličnost i sportista. Tako da ne bih menjao nijednu ovu medalju koju smo uzeli, pa ni Zurabovu za njegovu. Puna su mu usta bila kako se pravi sportista ponaša pod pritiskom, a videli smo njega pod pritiskom. Da izgubiš polufinale, to je ok, ali da te posle neki Busta onako razmontira da nemaš snage da izadješ na jebeni mix dubl.... Hvala njemu što je došao, ali mala je to prepreka da preskočiš, to što mi imamo gorih kao recimo Jokića koji neće ni da dodju, to je druga priča. Sve u svemu, odlične igre za nas.
 11. Na kraju ćemo ladno završiti ove Igre kao najuspešnije. Devet a možda čak i deset medalja. Da mi je to neko rekao pre početka, rekao bih mu da je lud. Da je to neko rekao posle Đokovićevog debakla, rekao bih mu da se drogira.
 12. To be fair, why are they playing those games, it's beyong meaingless
×
×
 • Create New...