website statistics
Jump to content

nenad

Totallympics World Class
 • Content Count

  721
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

nenad last won the day on July 4 2018

nenad had the most liked content!

Personal Information

 • Nation
  Serbia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  09/08/88
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  basketball

Recent Profile Visitors

1,572 profile views
 1. Vrlo verovatno još jedna šema za izvlačenje para. Naturalizuješ nekoga čisto da imaš nekog kao u olimpijskom programu, uzmeš neke pare za njega, to se izdeli, svi srećni.
 2. I didn't read the article but Reuters is also reporting now.
 3. When does the first Paris 2024 qualifying event start?
 4. IOC is already looking pretty bad to any follower of the IOC really.
 5. Koja tuga na kraju. Meškova se popela na vrh u poslednjoj discipilini, samo prvo mesto ju je vodilo u Tokio i završi kao prva...
 6. Ovo su sad već sasvim solidne šanse za kvotu. Treća u speedu, prva u boulderu. Skor 3 posle 2 discipline. Sledi večeras lead gde je međutim među najlošijima u finalu. Ali... Najgore što može je da bude osma, a ja mislim čak da je najgore što može da bude sedma jer ova Poljakinja što je pobedila u speedu je daleko ispod u obe discipline. Dakle, ako bi bila sedma a i osma ne menja mnogo, skor je 21 ili 24. Onda treba da navijamo za Adamovsku i Tompson Smit da uzmu prva 2 mesta i ako se to desi onda Staša ide u Tokio bez obzira na sve.
 7. Praštajte ako nisam dobro razumeo ovo. Uglavnom, Staša je u 8 i u finalu sutra. Sutra znači 3 finalne discipline gde će biti poređane od 1 do 8 u svakoj. Konačan plasman se mnozi i ko ima najmanji skor ide u Tokio. Danas je Staša bila odlična u boulderu, solidna u leadu i speedu. Bila je bolja od Kolijer i Meškove u bolderu. Ako uspe da pobedi boulder sutra rekao bih da ima neke šanse. Mada meni Belgijanka ima najveće šanse tu. Dok Ruskinja je lagano počela da pada, ima tek 20 godina i možda je stiže umor. Videćemo sutra. Dakle, ne sme da bude neki kiks u speedu ili le
 8. Could someone make sense for me what happens now in this competition? How many are in the finals tomorrow? I get it now. It's 8. What I wanna know how did Meshkova went from being 20th in lead to being 4th. Some kind of protest?
 9. Izgleda su i Meškova i Kolijer dosta bolje u Leadu tako da je to to što se tiče kvote.
 10. Da je ovo za combined ruskinja bi imala 16 skor, belgijanka 28, a staša 33.
 11. Mislim da moraš da učestvuješ u sve 3 discipline i da imaju neke kvalifikacije i za kvalifikacije da bi ušao u combined, ali nisam 100 posto siguran. Bronza.. Ne znam kakva je Belgijanka u leadu ali deluje kao da je glavni favorit za kvotu. Neverovatno glatko izgleda u ovom boulderu.
 12. Konkurencija je ovde dosta slabija nego što bi bila da nije ovakva situacija koliko sam razumeo. Ali gledam finalistkinje u bolderu i nijedna nije bila bolja od Staše u Speedu.. I takođe niko iz prvih 6 u Speedu nije uopšte bio u 20 u bolderu osim jedne takmičarke koja je bila 19. Naučio sam i kako se boduje combined, pomnoze se plasmani iz sve tri i ko ima najmanje pobeđuje. Sa tim da ovo u suštini sada nema veze za taj combined, tj ovo mu dodju ko kvalifikacije neke za combined za vikend.
 13. za disciplinu sigurno znam da je boulder najjača. a za šanse pojma nemam, nemam ideju kako se to boduje kombinovano i kontam da šanse nisu velike jer ima samo jedna kvota
×
×
 • Create New...