web
analytics
Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


prso1000

Totallympics World Class
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

prso1000 last won the day on July 29 2018

prso1000 had the most liked content!

Community Reputation

48

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  12/03/76
 • Nation
  Croatia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  athletics

Recent Profile Visitors

1,185 profile views
 1. https://www.vk-iktus.hr/category-blog-zadnje-novosti/516-loncarici-ce-do-tokija-pokusati-stici-u-cetvercu
 2. To nema veze sa kinezima. ITTF je uveo puno stroža pravila da spriječi previše Kineza svugdje. Svakome je isto neovisno sto kažu Kinezi. Za OI ne znam, ali na SP do 2022 ne može, zato je nema na SP idući mjesec.
 3. Ne znam da li ona ima pravo nastupa na OI. Na SP ne moze do 2022, na EP moze. Za OI nemam pojma.
 4. Isplivao je A normu ako ides na zapisnik ili na stranici HPSa mozes Vidjet rezultate
 5. Judo Grand Slam Rusija Druzeta izgubio u drugom kolu Kumric u prvom Matic nije nastupala
 6. ma ne, samo je skupila 40 bodova na g1/G2 (to je maksimum svake godine), to znaci da joj bodovi na tim turnirim nista vise ne znace samo joj se sad racunaju bodovi sa SP, G4 i G8
 7. Par sjajnih rezultata sa G2 taekwondo turnira u Belgiji Zlato za Mateu Jelic -67kg, skinula je dvi direktne konkurentince Grabi (CIV) i Zhang (CHN), bila je i Askari (TUR) Glasnovic -57kg, u finalu bolja od prve na svijetu Jade Jones GBR Vuletic -62kg, pobijedila dvi iz Top 10 Yaman (TUR) i Henin (FRA) Ivan Sapina -87kg, to je iznenadjenje Srebro: Vedran Golec +87kg, u Finalu izgubio od CHO (GBR) Bronca: Brecic -63kg, Maljkovic -46kg Bilo je jos par CF: Teskera -54kg, Kanaet i Mutak -74kg, Segedin -87kg, Stetic i Beros -62kg, Pole i Rados -73kg Jelic i Glasnovic odlicne su pocele sezonu, pa i Brecic. Brine me forma Tomic, Kanaeta i Rados. Rados mislim da se moze otpisat za Tokio. Glasnovic je ispunila svoju kvotu od 40 bodova, tako da ne mora vise na G1/G2 turnire (iako mislim da hoce, ona nastupa puno). https://www.martial.events/en/events/belgian-open-kyorugi-2019
 8. https://sport.hrt.hr/496266/izbori/tri-hrvatska-predstavnika-u-finalu-na-svjetskom-kupu-u-bakuu
 9. Brecic unutra zasad, Kanaet trenutno ne (stanje 1.3) Takodjer mislim da još nije uračunao Azijske igre od prošle godine, koje se računaju u 2019. Tu Europa ima problem, jer svi ostali imaju svoje kontinentalne igre 2019, a Europa ne. To je razlika od 40 mogucih bodova.
 10. Marin Rantes u Kanadi 11 mjesto i 17 mjesto. Prvih deset je dobilo bodove za renking.
 11. B Norme mozes slobodno zaboravit, Ja nemam pojma gdje ti gledas ta vremena, ali jedini koji ima PB bolje od A norme je Mogic, Blaskovic vrlo blizu (22,06 a norma je 22,04 na 50m)
 12. Jerebic nastupa idući vikend paut, valjda ozljede ili odustao od plivanja
 13. I think there will not be too many quota allocation via ranking as you can reach the standard during two season plus next indoor season.
×
×
 • Create New...