web
analytics
Jump to content

prso1000

Totallympics World Class
 • Content Count

  878
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

prso1000 last won the day on July 29 2018

prso1000 had the most liked content!

Community Reputation

71 Reputation Awards: 1 Bronze Medal

About prso1000

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  12/03/76
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  athletics

Recent Profile Visitors

1,576 profile views
 1. A super da su to promijenili jer 11 je stvarno malo i bilo bi teško izgurat zahtjevne utakmice a kamoli turnir. Mislim da će se na osnovu toga 12 kvota računat oficijalno.
 2. Bilo do 2016, smanjili su ekipe na 11 od 2020
 3. Evo za početak 2020 prognoza kvota za Tokio Atletika 9 Boks 2 Kanu/Kajak 1 Skokovi u vodu 1 Gimnastika 2 Judo 3 Karate 1 Veslanje 3 Jedrenje 5 Streljaštvo 5 Plivanje 4 Stolni tenis 3 Tenis 6 Vaterpolo 11 Rukomet 14 Hrvanje 1 Teakwondo 4 Ostali sportovi bez kvote . veliki upitnik je košarka iako ja ne vjerujem da će biti prvi u Splitu, iako ako budu kompletni možda i da.
 4. Skijaši su prilično pali u formi nakon odličnog početka, opet samo jedan medju 30. Rodes i Kolega su bili na putu medju 15, sad opet borba za mjesto 30. Vidović je već ispao iz 30. Zubčić nikako da se pomakne sa visokih brojeva.
 5. Pa ovo je solidan rezultat za ovu repku, da su uopće ovde i da su uzele set Turskoj. Vise nitko nije ni mogao očekivati. Sa jednom vrlo dobrom igračicom ((Fabris), koja je danas bila slaba, nemaš šanse protiv najboljih.
 6. Mislim da neće dobit ni jednu, sto je i bilo očekivano ako nekim čudom i dobiju obe pobjede trebaju biti glatke, jer bi tada odlučivala set razlika
 7. Hrvatski taekwondo savez je objavio da će na europske kvalifikacije Lovre Brečić ili Ivan Sapina. Oni su uz Tomic, Jelić i Kanaeta osigurali i nastup na EP u Zagrebu u 5 mjesecu. ostale kategorije za EP će se popuniti na osnovu rezultata sa par turnira od 2-4 mjeseca.
 8. This is really confusing as the points for Zolotic seem weird. Her junior performances from previous years count as 2019 and count 100% instead of being deducted. In the end she made the 6th place thanks to PanAm Juniors, Youth olympics and Junior Worlds. In the end does not matter as Zhou won GS, but something is wrong there. the points for the Croatian Tomic andJelic still wrong (both having two Olympic rankings). I wrote to both of them, but obviously it did not helped. 🙄 anyway both are qualified.
 9. Definitivno nije osigurao OI, iako ima jako dobre šanse. Ako ne upadne preko renkinga vrlo vjerovatno će dobit europsku kvotu. Ali ništa nije sigurno. stvarno me zbunjuje kako novinari, a često ni savezi ni sami sportaši ne poznaju kvalifikacijske sisteme i norme 🙄
 10. Pa 99% Brecic 1% Sapina 0% Golec valjda će se gledat nastupi u prvih par mjeseci 2020. 2016 je nastupao tada nepoznati Brečić iako je Golec tada trebao biti drugi izbor po rankingu (nakon Grgica, koji se tada i kvalificirao).
 11. Za Tokio se prekasno pojavila, slicno kao i Pole. A uz Glasnovic i Vuletić nije dobila priliku ni na GP pa nije mogla skupljat puno bodova. To je za Tokio bilo ok, jer ove druge su imale bolje izglede, i Glasnovic ju je par puta pobijedila u direktnom meču prošle godine. Za Pariz mislim da je šteta da ide u BiH, ali razumijem ju, jer teško da će dobit priliku dok je izbornik iz Marjana kao i Glasnovic i Vuletić. Štetic nastupa za Dubravu ako se ne varam. U BiH će dobit sigurno mjesto na SP, EP i GP. zanima me šta će Pole Napravit, nadam se da će se ona ili Jelić prebacit u +67kg, jer tamo je od naših samo Radoš od koje ništa od 2017. I Pole je iz Dubrave.
 12. Trenutno 3 kvote, Prodan izgleda prilično sigurno. Matić je točno iznad crte, a Kumric ima kontinentalnu kvotu.
 13. Ne, zavisi tko će biti ukupni pobjednik Grand Slama (2017-2019) znaci prvi u renkingu nakon 2019 GS. Trenutno vodi Rus. Uglavnom ako je taj prvi već uzeo kvotu ili netko iz njegove države (znaci Rusija, Španjolska, Uzbekistan, Obala Bjelokosti, Azerbejdžan ) onda kvota ide šestom sa olimpijskog renkinga, a to je Kanaet. Ako netko drugi uzme pobjedu njemu ide kvota, a Kanaet mora u europske kvalifikacije. Prije GS 2019 vodi Rus sa 1250 bodova, ispred Koreje sa 1140. Teoretske šanse ima i Azerbejdžan sa 450 i Kina sa 377 bodova. Pobjednik dobiva 1000 bodova , drugi 600, itd. Odluka je vjerovatno između Rusije i Koreje. Pobjeda Rusa (Kramtcov) odlična za Kanaeta, Koreja (Namgoong) lose za njega. Rus već ima kvotu, i bori se samo za novac, ne dobivaju se ni bodovi za normalni renking. Nagrade za taekwondo su na GS daleko iznad ostalih turnira. Egipcanin nema veze sa tim, on mora u Afričke kvalifikacije.
×
×
 • Create New...