website statistics
Jump to content

Rezultate echipe si sportivi romani in 2023


vlad
 Share

Recommended Posts

Alexandra Anghel, CAMPIOANA EUROPEANA la lupte, cat. 72 kg. Dupa ce a invins ieri, cu acelasi scor, 5-1 pe Denise Lecarpentier (Franta) si pe Lyudmyla Pavlinets (Ucraina), azi, intr-o finala dramatica, Ale a invins-o si pe Buse Cavusoglu-Tosun (Turcia), 4-4 cu criteriu pt. a noastra. Incze Kriszta, bronz la cat.65 kg, dupa 9-0 cu alta turcoaica. La greco-romane, Denis Mihai va lupta maine pentru bronz. Bilantul fetelor, 2 aur, 2 bronz!

Link to comment
Share on other sites

Romania a incheiat Campionatele Europene de lupte pe locul 7 in clasamentul pe medalii cu urmatorul bilant:

 

2 medalii de aur

 

Andreea Ana (55 kg)

Alexandra Anghel (72 kg)

 

3 medalii de bronz

 

Krista Incze (65 kg)

Catalina Axente (76 kg)

Denis Mihai (55 kg greco-romane)

 

Eu zic ca acest loc 7 e un rezultat foarte bun. M-am uitat la rezultatele din ultimii 20 si niciodata n-am fost atat de sus in clasamentul pe medalii. E clar ca cel mai bine stam la feminin, dar si la greco-romane ne prezentam ok.

 

Ramane de vazut cum ne vom prezenta la mondialele din toamna, acolo unde va fi mult mai greu. Sper ca luptatorii sa fie atunci in forma maxima deoarece la mondiale se dau si bilete pentru Paris.

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Ionut said:

Romania a incheiat Campionatele Europene de lupte pe locul 7 in clasamentul pe medalii cu urmatorul bilant:

 

2 medalii de aur

 

Andreea Ana (55 kg)

Alexandra Anghel (72 kg)

 

3 medalii de bronz

 

Krista Incze (65 kg)

Catalina Axente (76 kg)

Denis Mihai (55 kg greco-romane)

 

Eu zic ca acest loc 7 e un rezultat foarte bun. M-am uitat la rezultatele din ultimii 20 si niciodata n-am fost atat de sus in clasamentul pe medalii. E clar ca cel mai bine stam la feminin, dar si la greco-romane ne prezentam ok.

 

Ramane de vazut cum ne vom prezenta la mondialele din toamna, acolo unde va fi mult mai greu. Sper ca luptatorii sa fie atunci in forma maxima deoarece la mondiale se dau si bilete pentru Paris.

Cei care au luat medalie + Alina Vuc, Alin Alexuc, Mihai Mihut, Nicu Ojog, Stefan Coman ar trebui sa se califice fara prea mari probleme la jocurile olimpice

Link to comment
Share on other sites

OFF TOPIC! 
Cam asta se intampla la federatia romana de gimnastica postare preluata de pe contul de facebook al Alinei Alexoi
 

 

Capul sus! Pentru cei care iubesc gimnastica tabloul acesta rămâne pe perete!  Un campion rămâne campion, alții vin și pleacă! Antrenorul Gina Gogean a demisionat (și nu se va întoarce mâine) de la lotul național de gimnastică! 

Despre modul în care i s-a construit plecarea eu doar la comuniști am mai auzit de asemenea tehnici de manipulare și discreditare. 

Demisia a fost trimisă .Am primit-o pe mail cu drept de publicare. Iată ce spune Gina Gogean! 

”SCRISOARE DESCHISĂ

            Nu mi-am închipuit niciodată, după ani de zile petrecuți în sala de gimnastică, ca sportivă medaliată pentru ROMÂNIA și ca antrenor de club și lot național, că eu, Gina Gogean,  voi ajunge să trăiesc umilința pe care o suport de câteva luni. NICIODATĂ nu mi-am închipuit că GIMNASTICA ROMÂNEASCĂ va fi zguduită din interior de atâta ură și dezbinată de persoane care au manifestat lipsă de respect față de sportul nostru și față de cei care au contribuit la selecția și perfecționarea actualelor gimnaste în lot.  Vreau să citiți aceste rânduri și să înțelegeți că eu nu sunt și nu voi fi o victimă, eu pot umbla cu capul sus. Gimnastica românească însă are deja de suferit. 
Cu toată modestia, eu nu sunt un simplu nume, sunt CAMPIONUL care și-a cântărit mai mult ca oricine vorbele. Da, am câștigat 30 de medalii pentru România, record în gimnastica noastră feminină, dar nu mi-a plăcut să vorbesc decât atunci când am știut că am ce spune. Nici ca gimnastă, nici ca antrenor, nu am căutat să mă pun înaintea ECHIPEI. Am fost învățată să lupt ca să ies cu capul sus din competiții. De cele mai multe ori, am reușit. Toată munca mea a avut în spate o echipă. 
Am crescut și am fost formată să pun interesul echipei înaintea celui personal și victoriile noastre au fost cele mai intense.  Vreau să vă spun că  GIMNASTICA și oamenii care m-au format  m-au învățat  să fiu corectă cu mine și, mai ales, să respect oamenii de lângă mine: colege, antrenori, medici, părinți, bucătărese sau femeile de serviciu. 
Ceea ce se întâmplă acum la lot contravine unor principii pe care le consider definitorii pentru succesul în sport, în gimnastică.  Persoane din structura de conducere a gimnasticii românești  au  încercat prin mijloace incorecte să denigreze tot ce are legătură cu cei care au lucrat la acest lot până în decembrie 2022 manipulând părinții cu scopul de a denigra și elimina persoanele care nu sunt servile în procesul de pregătire. 
Cu aceste gimnaste din lot, împreună cu toți colegii din colectivul tehnic, am câștigat 16 medalii la Campionatele Europene de la Mersin 2020, Munchen 2022 și la Festivalul Olimpic al Tineretului European din 2022, precum si 10 medalii la Cupele Mondiale din ultimii 2 ani.
Din ianuarie 2023, la lot  s-a instaurat un alt program de pregătire. Fără a se consulta sau măcar a discuta programul acesta cu cei pe care Federația îi consideră coordonatorii lui, ba mai mult fără a ține cont de tot ceea ce am construit noi, colectivul tehnic până la momentul lunii decembrie 2022. Am fost izolată și mi s-a  oprit orice formă de implicare în pregătire. Acest lucru a dus la dezorientarea copiilor și, mai grav, la manipularea părinților. 
Eu am fost repartizată să mă ocup în cadrul lotului doar de pregătirea sportivelor la bârnă (și numai la bârnă) fără a avea dreptul de a mă implica la celelalte aparate. Nu am avut posibilitatea să-mi expun punctul de vedere în ceea ce privește pregătirea tehnică cunoscând foarte bine aceste sportive.
În ultima perioadă  am fost  permanent jignită profesional de către  multe persoane din gimnastica. Mi s-a spus că exercițiile mele metodice sau de pregătire fizică nu sunt eficiente, deși toate aceste exerciții au fost făcute și de către alte generații de campioane și le fac și alți sportivi din țări cu rezultate la ora actuală în gimnastică (Statele Unite, Japonia, China, Marea Britanie, etc). 
OARE DE CE S-AU OBȚINUT  MEDALII  LA CAMPIONATELE EUROPENE, FOTE SAU ALTE COMPETIȚII INTERNAȚIONALE FOLOSIND  EXERCIȚII METODICE SAU FIZICE „INEFICIENTE”. 
În planul de pregătire, predat recent, bârna este singurul aparat la care se consideră că avem șanse de finală mondială cu două sportive. De ce, dacă am lucrat prost, sunt aceste șanse?
În permanență am fost acuzată că sabotez din interior activitatea pentru că mă consult cu cei doi coordonatori care au inițiat și finanțat acest proiect ”Tară, țară, vrem campioane!”, persoane care ne-au susținut încă de la începutul proiectului . 
Considerăm că relaționarea cu cei doi mari antrenori, d-na Bitang și dl Bellu, nu poate fi decât benefică gimnasticii românești. Eu sunt implicată în acest proiect de 8 ani de zile,  de 5-6 ani lucrez cu acești copii și am contribuit la pregătirea lor și la rezultatele obținute. 
CUM POT EU SĂ-MI SABOTEZ PROPRIA MUNCĂ DUPĂ ATÂȚIA ANI?
Deși am atras atenția și am vorbit respectuos în ultimele luni am fost supusă unui tir de denigrare  incalificabil. Am tăcut și nu am amplificat această stare dorind să depășim Campionatele Europene din Antalya. 
Antrenorul/Profesorul Gina Gogean nu a crezut că la o competiție internațională de anvergură și obiectiv , respectiv Campionate Europene Antalya 2023, poate trăi o asemenea umilință și accepta o asemenea atmosferă. Tot ceea ce s-a petrecut acolo, nu face altceva decât să arate că sunt executați și eliminați  toți cei care nu se încadrează în noua viziunea a celor care conduc pregătirea. 
      Gimnastica de mare performanță nu se poate face fără a lucra în echipă, fără muncă, fără disciplină și implicare totală. Eu, GINA GOGEAN, mi-am respectat întotdeauna colegele  alături de care am câștigat medalii olimpice, mondiale și europene, și așa am acționat apoi ca antrenor. 
      Repet, nu este vorba doar despre mine în tot ceea ce vă spun, vă aduc la cunoștință  în scris aceste lucruri, pentru că verbal i-am spus de multe ori doamnei președinte al FRG despre situația de la lot, atmosfera aceasta nu generează cadrul marii performanțe. 
În speranța că mai există o urmă de respect pentru GIMNASTICA ROMÂNEASCĂ, pentru oamenii care au scris istorie și care știu că azi nu e suficient să „te vadă cineva bine” în concurs ci obiectivul  e să te vezi pe podium, închei cu dorința de a informa opinia publică, despre situația de față și poziția mea față de cele întâmplate. Sunt multe altele de spus dar deocamdată mă opresc aici.
Sper ca Federația, persoanele care o conduc și iau decizii, care trebuie să fie neutre și imparțiale, să fie de partea adevărului și nu a intereselor,  să aibă curajul să își asume o decizie corectă  și să nu folosească părinții și copiii în această mascaradă îndreptată asupra mea. 
Îmi rezerv dreptul de a informa opinia publică despre toate aceste aspecte pe care le consider defăimătoare la adresa mea și de a acționa în instanță persoanele care m-au defăimat și care au contribuit la îndepărtarea mea de la lot pe alte motive decât cele profesionale. Nu fac aceste demersuri pentru a fi repusă la lot ci pentru a-mi apăra onoarea și cariera pe care mi le-am construit în gimnastica românească. 
Le mulțumesc celor care în această perioadă m-au susținut prin mesaje, oameni din interiorul gimnasticii și mulți fani din țară și străinătate. 
Fiți convinși că nu mă voi lăsa umilită și nici nu voi accepta să fiu victima invidiei, frustrărilor și fanteziilor  unor persoane care nu au nicio legătură cu gimnastica românească. 
Rămăsesem ”o mână de antrenori în țară” și  am fost VÂNDUȚI la cererea unora veniți de patru luni.
Mulțumesc  pentru ”susținere” FRG! 
Aceasta este scrisoarea prin care îmi anunț RETRAGEREA din poziția de antrenor de la Lotul National. 
Caracaterul și statutul de CAMPIOANĂ impun verticalitate, profesionalism și respect pentru gimnastica românească. 

 Gina Gogean Groza”

Liber la comentarii!

Link to comment
Share on other sites

Nationala masculina a Romaniei s-a calificat la Campionatul European de handbal din 2024. Nu am impresionat totusi deloc si am pierdut in preliminarii deplasarile din Insulele Feroe si Ucraina, pe care ar cam fi trebuit sa le castigam. Asta e, bine ca mergem la un european dupa 28 de ani de pauza.

 

La handbal feminin Rapid a pierdut acasa cu Vipers (25-31), iar CSM in deplasare cu Esbjerg (28-32) in turul sferturilor de finala ale Ligii Campionilor. Cred ca CSM are forta sa intoarca scorul in retur, insa Rapid as zice ca e deja eliminata.

 

Iulian Teodosiu s-a clasat pe locul 12 la Grand Prix-ul de sabie de la Seul. Clasare buna si importanta pentru Iulian, mai ales ca a inceput perioada de calificare la Paris. Alexandru Zmau a incheiat concursul pe locul 62. Nu e rau nici rezultatul lui. A trecut de grupe si de preliminarii, dar a avut ghinionul sa dea apoi de Gu Bongil si a fost invins cu 11-15.

 

La tenis Irina Begu e in optimi la Madrid, acolo unde joaca azi cu Samsonova. La dublu Ruse si Niculescu sunt in sferturi si se vor afla fata in fata miercuri. Ruse joaca in pereche cu Kostyuk, iar Niculescu cu Ninomiya.

 

La tenis de masa perechea Samara/Dragoman a luat bronzul in proba de dublu feminin de la WTT Star Contender Bangkok. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

🚣‍♂️🚣‍♀️ Campionatele Europene de Canotaj 2023, rezultatele curselor de calificare:

 

În proba de dublu rame feminin (W2-), Ioana Vrînceanu și Roxana Anghel s-au clasat pe locul 1, calificându-se astfel direct în Finala A. 
 

La dublu rame masculin (M2-), Marius Cozmiuc și Sergiu Bejan au terminat pe locul 1 cursa de calificare și vor concura în Semifinala A/B. 
 

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, locul 1 în cursa de calificare a probei de dublu vâsle feminin (W2x). Sportivele noastre vor concura în Finala A a Campionatelor Europene. 
 

Barca de dublu vâsle masculin (M2x), compusă din Florin Arteni și Ciprian Tudosă, a încheiat pe locul 3 cursa de azi și intră la recalificări.
 

Ionela Cozmiuc a concurat în cursa de calificare a probei de schif simplu categorie ușoară (LW1x) și s-a clasat pe locul 1. Ionela s-a calificat astfel în Finala A. 
 

Barca de patru rame masculin (M4-), compusă din Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Florin Lehaci, a încheiat pe locul 1 cursa de azi și concurează în Finala A. 
 

La patru rame feminin (W4-), Mădălina Bereș, Maria Tivodariu, Magdalena Rusu și Amalia Bereș au încheiat pe locul 1 cursa de azi și vor concura în Finala A. 
 

În proba de patru vâsle feminin (W4x), Ioana-Mădălina Moroșan, Andrada-Maria Moroșanu, Cristina Druga și Patricia Cireș s-au clasat pe locul 3 și intră la recalificări.
 

Mihai Chiruță, Constantin Adam, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache au concurat în cursa de calificare a probei de patru vâsle masculin (M4x) și s-au clasat pe locul 2. Sportivii intră la recalificări. 
 

Mihăiță Țigănescu, Ciprian Tudosă, Florin Arteni, Mugurel Semciuc, Marius Cozmiuc, Sergiu Bejan, Ștefan Berariu, Florin Lehaci și Adrian Munteanu, locul 3 în cursa preliminară a probei de 8+1 masculin (M8+). Sportivii noștri vor concura în Finala A a Campionatelor Europene. 

 

 

Campionatul European de Canotaj 2023, rezultatele obținute în a 2-a zi de calificări de sportivii noștri 🇹🇩

 

Locul 1 în cursa de recalificare pentru echipajul de patru vâsle masculin (M4x), compus din Mihai Chiruță, Constantin Adam, Ioan Prundeanu și Florin-Marian Enache. Ei vor concura în finala A

 

Echipajul de 8+1 feminin (W8+), compus din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrînceanu, Simona Radiș și Victoria-Ștefania Petreanu s-a clasat pe locul 1 în cursa preliminară de azi și vor concura în finala A.
 

În cursa de calificare a probei de patru vâsle feminin (W4x), Ioana-Mădălina Moroșan, Andrada-Maria Moroșanu, Cristina Druga și Patricia Cireș s-au clasat ps locul 3 și vor concura în Finala B.

 

Florin Arteni și Ciprian Tudosă s-au calificat în Semifinala A/B a probei de dublu vâsle masculin (M2x), după ce au încehiat pe locul 1 cursa de recalificare.

Edited by IoNuTzZ
Link to comment
Share on other sites

Cinci medalii de aur și un argint au câștigat ai noștri la Campionatele Europene de Canotaj de la Bled. Restul e revanșă.

 

Fetele din dublu rame (Anghel, Vrînceanu) , dublu vâsle (Radiș, Bodnar), patru rame ( Bereș, Bereș, Tivodariu, Rusu), simplu categorie ( I.Cozmiuc) și 8+1 (Radiș, Vrînceanu, Bereș, Bereș, Anghel, Tivodariu, Adam, Rusu, Petreanu) au luat aur, băieții din 8+1 (Lehaci, Bejan, M.Cozmiuc, Berariu, Semciuc, Arteni, Tudosă, Țigănescu, Muntean) argint.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Team Romania pentru Jocurile Europene Cracovia Malopolska 2023!

Echipa Olimpică a României care va participa la Jocurile Europene din Polonia a fost prezentată official în Sala Polivalentă din Complexului Olimpic ”Sydney 2000” din Izvorani.
 
Este cea mai numeroasă delegație a team Romania  prezentă la o edițe a Jocurilor Europene, 150 sportivi (74 feminin &76 masculin). La prima ediție a competiției, la JE Baku 2015, Team Romania a avut 147 de sportivi în delegație, iar la JE Minsk 2019, 123 sportivi.

Tricolorii vor concura la 18 sporturi din cele 29 ale programului competiției multisport de la Cracovia Malopolska.

Purtătorii de drapel la ceremonia de deschidere  vor fi Bianca Ghelber, campioană europeană în 2022 la aruncarea ciocanului, și Cătălin Chirilă, campion mondial și European la canoe în 2022.

.

Componenții Team Romania pentru JE Cracovia Malopolska 2023: 

Atletism–38 sportivi (18 feminin – 20 masculin):
Marina Baboi (100m, 4x100m), Maria Bisericescu (200m, 4x100m), Andrea Myklos (400m, 4x400m mixt), Sanda Belgyan (400mg, 4x400m mixt), Claudia Bobocea (800m, 1500m), Adelina Panaet (3000m obstacole), Anamaria Nesteriuc (100mg, 4x100m), Emma Matyus (4x400 m mixt, 4x100 m), Lavric Mirela (4x400 m mixt), Mădălina Sîrbu (5000m), Alina Rotaru-Kottmann (lungime), Diana Ion (triplusalt) Andreea Drăgan (prăjina), Daniela Stanciu (înălțime), Ioana Tiganaşu (greutate), Andreea Lungu (disc), Bianca Ghelber (ciocan), Ioana Baciu (suliță); Nicolae Rezmives (100m, 4x100m), Ionuț Neagoe (4x100m), Valentin Tănase (200m, 4x100m), Robert Parge (400m), Mihai Dringo (4x400m mixt), Cristian Voicu (800m), Marian Coman (1500m), Dragoș Pop (5000m), Alin Anton (100mg, 4x100m), Cristian Roiban (4x100 m), Vlad Dulcescu (400mg), Damian Mititelu (3000m obstacole), Gabriel Bitan (lungime), Răzvan Grecu (triplusalt), Marius  Dumitrache (înălţime), Răzvan Doroftei (prăjină), Rareș Toader (greutate), Alin Firfirică (disc), Dragoș Nicorici (ciocan), Alexandru Novac(suliță);  
8 antrenori : Mihaela Melinte, Nicoleta Grasu, Marinela Mirea, Magdolna Kanizsay, Teodoru Agachi, Valentin Anghel, Cornel Grigore, Mihai Corucle. 
 

Badminton – 1 sportiv (1 masculin): 
Teodor Cioroboiu (simplu masculin);
1 antrenor: Daniela Maleș

 

Baschet 3x3 – 8 sportivi (4 feminin – 4 masculin): Alina Podar, Ana Vîrjoghe, Teodora Manea, Sonia Kim, Christian Chițu, Alexandru Coconea, Aurelian Gavriloaia, Szabolcs Santa; 
1 antrenor : Bogdan Popescu

 

Box – 6 sportivi (3 feminin – 3 masculin):
Loredana Marin (60 kg), Claudia Nechita (57 kg), Lăcrămioara Perijoc (54 kg), Andrei Arădoaie (80 kg), Andrei Găvae (57 kg), Cosmin Hermeziu (71 kg);
3 antrenori: Mihaela Lăcătuș, Adrian Lăcătuș, Dumitru Dorobanțu;

 

Ciclism Mountain Bike – 4 sportivi (4 masculin): Vlad Dascălu, Roberto Burța, Ede Molnar, Attila Malnasi;
1 antrenor: Paulo De La Fuente Perez

 

Judo  - 9 sportivi (4 feminin - 5 masculin ): Florentina Ivănescu , Serafima Moscalu, Alexandra Mazilu, Alexandra Pop, Ashley Gonzales, Mircea Croitoru, Alex Creț, Alexandru Raicu, Ioan Dzitac (echipe mixt)
2 antrenori: Gianina Andreica, Emil Morar

 

Karate – 1 sportiv (1 masculin ):                      
Ștefan Comănescu (kumite 67 kg);
1 antrenor: Traian Iancu

 

Kaiac-Canoe  – 5 sportivi (1 feminin  - 4 masculin): Camelia Mincă (kaiac dublu mixt 200 m, Kaiac simplu 500 m), Ilie Sprincean (canoe simplu 200 ), Cătălin Chirilă (canoe simplu 500 m), George Țența (kaiac dublu 500 m), Darius Zaharia (kaiac dublu 500 m, kaiac dublu mixt 200 m); 
2 antrenori: Florin Popescu, Nicu Șerban

 

Rugby 7 – 26 sportivi (13 feminin – 13 masculin) : Andreea Atomi, Ana Maria Bocan, Elena Drăgan, Andreea Berbeci, Ana Maria Călin, Ionela Dincă, Diana Gavril, Ana Maria Nanu, Ana Leca, Bianca Preda, Simona Roșca, Ana Maria Sandu, Raluca Săvădan (feminin),  Tevita Manumua, Daniel Plai, Ștefan Nedelcu, Stephen Ross Shennan, Taliauli Malohi Sikuea, Teodor Ursu, Kemal Erdogan Altinok, Alexandru Bucur, Ionuț Donici, Paul Graure, Andrei Homiuc, Marian Ispir, Gabriel Jipa (masc);
4 antrenori: Claudiu Dumitru (principal F) Neculai Tarcan (secund F), Florian Vlaicu (principal M), Silviu Tănase (secund M).

 

Sărituri în apă– 6 sportivi (4 feminin – 2 masculin): Ioana Cârcu (platformă 10 m, platformă 10 m sincron), Nazanin Ellahi (platformă 10 m sincron), Angelica Muscalu (platformă 10 m), Amelie Foerster (trambulină 3 m mixt, trambulină 1m, trambulină 3m), Alexandru Avasiloaie (trambulină 1m, trambulină 3m, trambulină 3m mixt), Constantin Popovici (platformă 10 m);
3 antrenori: Florin Avasiloaie, Claudia Țiu, Adrian Gavriliu

 

Schi sărituri – 7 sportivi (3 feminin – 4 masculin): Alessia Mîțu Coșca, Daniela Haralambie, Delia Folea, Mihnea Spulber, Sorin Mitrofan, Andrei Feldorean, Daniel Cacina;
2 antrenori: Magdo Nemeth Csaba, Adrian Comănescu

 

Scrimă – 18 sportivi ( 12 feminin -  6  masculin) : floretă feminin- Emilia Corbu, Mălina Călugăreanu, Andreea Dincă, Anca Săveanu; sabie feminin – Tania Luțea, Sabina Martiș, Maria Matei, Ilinca Pantiș; Spadă feminin -  Bianca Benea, Mihaela Leonte, Alexandra Predescu, Greta Vereș, Floretă  masculin – Silviu Roșu; Sabie masculin – Iulian Teodosiu, George Dragomir, Matei Cîdu, , Răzvan Ursachi; Spadă masculin – Alex Oroian;
6 antrenori: Rareș Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Marius Gheorghe, Nicolae Mihăilescu, Nagy Lehel, Virgil Sălișcan.

 

Taekwondo – 2 sportivi (1 feminin – 1 masculin) : Bianca Coman (53 kg), Laurențiu Snacov (87 kg);
1 antrenor: Constantin Apostol

 

Tenis de masă–8 sportivi (4 feminin – 4 masculin): Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Andrei Ionescu, Ovidiu Ionescu, Darius Movileanu, Hunor Szocs;

2 antrenori: Viorel Filimon, Andrei Filimon

 

Teqball – 4 sportivi (2 feminin – 2 masculin ): Katalin Dako ( dublu feminin, dublu mixt), Kinga Barabasi (dublu feminin, Simplu feminin)i, Apor Gyorgydeak (simplu masculin, dublu massculin), Szabolcs Ilyes (dublu masculin, dublu mixt);

 

Tir cu arcul  - 2 sportivi ( 1 feminin – 1 masculin): Mădălina Amăistroaie (arc recurbat individual), Mario Țîmpu (arc recurbat individual);
1 antrenor : Viorel Hăbian

 

Tir sportiv – 3 sportivi (3 feminin):
 Laura Ilie (10 m pușcă ac), Roxana Sidi (0 m pușcă 3 poziții), Daria Haristiade (10 m pistol ac);
2 antrenori: Olimpiu Marin, Peter Sidi

 

Triatlon – 2 sportivi (1 feminin – 1 masculin): Antoanela Manac, Felix Duchampt.
1 antrenori: Ovidiu Burghelea

 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Dupa Delvine Meringor, David Popovici, Lacramioara Perijoc si Vlad Stancu;

Andrea MIKLOS e urmatoarea sportiva calificata la Paris 2024. Andrea a alergat 50.80 un timp foarte apropiat de recordul ei personal, terminand pe locul 2 la Istvan Memorial. Baremul de calificare directa in proba de 400 metri este 50.95. Ca sa ne dam seama de cat de bun este acest timp locul 9 de anul trecut de la campionatele mondiale s-a ocupat cu 50.81. Astept in continuare si alti atleti sa si indeplineasca baremul de calificare directa catre Paris (Alin Firfirica, Joan Chelimo, Claudia Bobocea, Alina Rotaru, Bianca Ghelber-Perie si Daniela Stanciu) sunt sportivii care pot indeplini baremul A din punctul meu de vedere.

Link to comment
Share on other sites

Da, super tare timpul Andreei. O adevarata surpriza placuta. A revenit excelent dupa accidentarea care a tinut-o pe tusa aproximativ 2 ani. La Jocurile Eruopene a alergat si mai bine. Sunt curios sa vedem daca mai poate progresa, iar eu cred ca o va face pana la Paris, poate chiar la mondialele de la Budapesta.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...