Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Jesse_Pinkman)

Totallympics Addicted
 • Content Count

  1,563
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jesse_Pinkman) last won the day on September 17 2017

Jesse_Pinkman) had the most liked content!

Community Reputation

125 is a jewel in the rough

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  27/05/91
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball, Volleyball, Athletics, Canoe and Kayak, Judo...
 • Favourite Athletes
  Ivana Španović, Usain Bolt, Nemanja Majdov, Milica Mandić, Milica Starović...
 • Real Name
  Milos

Recent Profile Visitors

1,602 profile views
 1. https://www.atlexrs.com/vesti/novi-srbin-i-možda-nova-norma 92' godiste i sad ga tek primetili
 2. Odavno smo mi na dnu, samo sto je sada polako krenulo nesto da se desava ali dzabe sve kada ovog jedino 5. Oktobar moze da otera!! E a ova slika je dokaz da njega zabole i za proteste i za gradjane i za neki moral
 3. Amela Terzic novi drzavni rekord 4:08.48, konacno prava Amela Elzan novi PB na 3000 a juce na 1500
 4. A kako se uzima kvota za mix? On kaze da je ovo poslednji turnir za prikupljanje nekih bodova za mix
 5. https://stonitenis.org/2019/02/karakasevic-nece-me-oterati/ https://stonitenis.org/2019/02/lepe-vesti-karakasevic-i-lupulesku-osigurali-medalju-u-portugalu/ Covek dodje u savez, pokrene nesto i odmah smeta svima, zalosno Bravo za ovaj rezultat
 6. Steta sto je druga Nikolina odustala i sto nemamo vise nikoga za kanu ali bolje ista nego nista
 7. Pa iskreno ne znam, mi odavno nemamo muski cetverac!! Ali ako je fokus na tome onda valjda mogu nesto da naprave, planiraju 4 devojke, Olivera se penzionisala tako da ostaju Marija, Nikolina, Milica, Bilja i mozda Kristina!! Ne znam koliko se kvota deli za kanu i kakve su sanse Nikolini
 8. https://www.dnevnik.rs/sport/ostali-sportovi/srpski-kajakasi-na-pripremama-u-turskoj-spremaju-se-za-osvajane-olimpijskih Jel moze neko ovo da mi objasni sad mi nista nije jasno? Znaci ako se kvalifikuje cetverac i k2 onda je to max broj takmicara i ovi iz k4 moraju da veslaju k1 i mozemo da imamo lupam 2 camca k1 ili k2??
 9. Od Marije Stetic koja je osvojila srebro a Milica je u finalu pobedila Nafiu Kus vrlo ubedljivo
 10. Milica Mandic i Tijana Bogdanovic zlato na G2 turniru, Vanja bronza a Nadica Bozanic je ispala u CF!! Tijana se na kraju nije ni prebacila u novu kateg.
 11. Juniorke i ne trebaju da krecu sa ovako jakim turnirima odmah, vec na nekim slabijim kupovina kao sto Marica Perisic radi!! Anja i Andrea zbog treceg mesta na SP ce i pokusavati na ovim jacim turnirima!! Culum i Majdov su povredjeni pa ce preskociti Dizeldorf, meni je najveca enigma sta se desava sa Nadezdom, ona je dobro krenula posle one povrede ali izgleda je usledila nova posto nije ni bila prijavljena za juniorsko SP!!
 12. 7 medalja na SP, Dejana Backo nije u OI kategoriji to sam pomesao posto K41 nije OI kategorija vec se K43 i K44 spajaju u jednu kategoriju!!
 13. http://www.tas.org.rs/pet-medalja-prvog-dana-sp-u-paratekvondu-u-antaliji/ Odlican uspeh prvog dana SP u paratekvondu! Dejana Backo i Marija Micev su OI kategoriji!!
 14. Nadam se da ce Bozanic da ide posto ona ima male sanse za kvotu
×