Jump to content

Welcome to Totallympics, the home of Olympic Sports!

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to other members, get your own private messenger, manage your profile and so much more. This message will be removed once you have signed in.

Login | Create an Account


Jesse_Pinkman)

Totallympics Addicted
 • Content Count

  1,529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Jesse_Pinkman) last won the day on September 17 2017

Jesse_Pinkman) had the most liked content!

Community Reputation

121 is a jewel in the rough

Personal Information

 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  27/05/91
 • Nation
  Serbia
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  Basketball, Volleyball, Athletics, Canoe and Kayak, Judo...
 • Favourite Athletes
  Ivana Španović, Usain Bolt, Nemanja Majdov, Milica Mandić, Milica Starović...
 • Real Name
  Milos

Recent Profile Visitors

1,525 profile views
 1. Ja mislim da imamo jos jednu ili 2 kvote pored Ristica!! Mada nigde nema kako se kval sportisti za POI, u paratekvondu mozemo imati dosta takmicara
 2. Ja mislim da jeste jos na SP, nisam siguran!! Jel se ovde dele kvote
 3. Sve si lepo srocio!! Ovde je jos sa prvim gubitkom od Nemacke krenulo napadanje Djordjevica, nije on kriv sto nismo imali na raspolaganju gomilu igraca vec ovakav poguban sistem kval. za mnoge jace kosarkaske zemlje!!
 4. https://qualifyingtothegames.totallympics.com/sport-pages/basketball-qualification/ Nema vise direktne kvote, pitanje je samo koliko timova sa EP dobija pravo ucesca na OI kval. turniru
 5. Na pripremnim utakmicama nije bitna pobeda, kada krene EP mozemo da vidimo tek sta da ocekujemo!! Dragana ima laku povredu kolena valjda bice spremna za EP
 6. Ako uporedis sa druge 2 odlicno smo proslisamo je pitanje koliko je fss cilj OI
 7. Cudno bi bilo da Janjusevic nije povredjena
 8. Culum moze lako do kvote,mala konkurencija a njemu i 7. mesta donose dobre bodove tako da se ne brinem za njega isto kao sto bi Zabicka sa par 7. mesta mogla do kvote u +78 ali nju judo vise ne zanima!! Videcemo da li ce mladji krenuti sa seniorskim takmicenjima, Anja i Andrea imaju solidne bodove a tu su jos i Dosen, Rogic i Buncic!! Znaci 3 kvote sigurno,ostali moraju da se pomuce!!
 9. Inace Nedeljkovic Dimitrije je osvojio bronzu -81 na kadetskom judo cup-u! Na isto takmicenju BiH je osvojila 3 medalje: -81 Vucurevic Bozidar bronza +90 Vracar Igor srebro +90 Tadic Branko bronza Mozda nekada budu izrazili zelju da nastupaju za Srbiju
 10. Kakav ippon posle 30s borbe sa svetskim prvakom Majdov sada stvarno mora da razmisli sta ce da radi, 2024 je daleko!!
 11. Mozda se vrati u -81 kateg.
 12. Jedino to moze da ga izvuce, mislim da mu treba dobar psiholog jer je previse poleteo!!
 13. Kako mislis opet ako Kukolj uzme i dobre bodove na mastersu Majdov moze da se pozdravi sa OI a i trenutno ne moze da se sastavi ne znam sta je u pitanju!!
 14. Sad sam pogledao, to je dosta bodova, znaci Serdja nema nikakve sanse!!!,a kada preracunas,koliko Tijana ima bodova za novu kateg?
 15. Nadica je odlicna, odlicno je to sto neko van "Galeb" kluba ima rezultat!! Jel su ona i serdja u istoj kateg? Gde nalazis rezultate?
×