dareza 911 Posted July 6, 2019 #11671 Share Posted July 6, 2019 8 minutes ago, ChandlerMne said: Nerealno. Opet. Bas steta. Mada svaka njima cast, cilj je postignut. Bitno je da smo se vratili u igru. Pogledaj nacije koje su ranije osvajale medalje tipa Ceska, Turska, Belorusija, Rusija, Letonija sve ostale bez sanse za OI. Mi koliko god imali mali roster opet smo uspeli da se vratimo u igru. ChandlerMne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 6, 2019 #11672 Share Posted July 6, 2019 Kao sto sam i rekao. "Napravila sam faul, ona (Astu Ndoru) je mene potom udarila, onda sam joj ja vratila. Sudije su svirale nesportsku. Tu sam 'zeznula' stvar. To je mnogo promenilo tok igre", rekla je Dabovićeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 6, 2019 Author #11673 Share Posted July 6, 2019 10 minutes ago, dareza said: Kao sto sam i rekao. "Napravila sam faul, ona (Astu Ndoru) je mene potom udarila, onda sam joj ja vratila. Sudije su svirale nesportsku. Tu sam 'zeznula' stvar. To je mnogo promenilo tok igre", rekla je Dabovićeva. i Sonjina slaba igra. Takodje treba nam plej da povuce, ali opet smo tu, to js najvaznije Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 7, 2019 #11674 Share Posted July 7, 2019 11 hours ago, dareza said: Bitno je da smo se vratili u igru. Pogledaj nacije koje su ranije osvajale medalje tipa Ceska, Turska, Belorusija, Rusija, Letonija sve ostale bez sanse za OI. Mi koliko god imali mali roster opet smo uspeli da se vratimo u igru. Zato bi i bilo bitno da se osvoji medalja a nisam siguran koliko su sada ohladile glavu. Jaci smo od VB ali treba to dokazati. Steta da se sve zavrsi jednim 4 mjestom. Neke glupe greske nas odvlace od pobjede nad njima. Nisu Spankinje bauk, ali kao svojevremeno odbojkasi i Brazil. I naravno Milica koja likuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 7, 2019 #11675 Share Posted July 7, 2019 Danas kidamo trojke haha ali realno Britanija ne moze da se poredi sa Spanijom. Skroz je ovo drugi nivo kosarke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted July 7, 2019 #11676 Share Posted July 7, 2019 11 minutes ago, dareza said: Danas kidamo trojke haha ali realno Britanija ne moze da se poredi sa Spanijom. Skroz je ovo drugi nivo kosarke. Ne mogu se porediti španska i britanska odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 7, 2019 #11677 Share Posted July 7, 2019 Sonja ce taman dobro da odigra da udje u prvu petorku mada ima ogromnu konkurenciju na toj poziciji, svakako mislim da ulazi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 7, 2019 #11678 Share Posted July 7, 2019 Dragana pokidala juce a danas jos bolja protiv ove ogromne Britanke. Definitvno najpozitivnije iznenadjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 7, 2019 #11679 Share Posted July 7, 2019 Bas mi je drago sto kidaju veceras za svaku loptu, ja sam mislio da ce igrati da prostite preko one stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 7, 2019 #11680 Share Posted July 7, 2019 Cisto da vidimo kako na EP izgleda i ta bronzana medalja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts