website statistics
Jump to content

Serbia National Thread

DaniSRB
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, dareza said:

Nikad on nece nauciti. I sad ce biti 5. Igolnikov ce da ga unisti.

I stvarno nisam pametan sta je bolje za nas Kukolj ili Majdov. Ne znam.

Ali bukvalno... Svaki poraz na GS mu je isti, ima prednost i onda jednim glupim potezom sve upropasti

Ja sam vise za mladost i dao bih Majdovu priliku ali opet on se opet mnogo muci sa povredama i nikako ne moze da spoji jedan period bez njih i onda naravno uvek ispadne iz forme. A sa druge strane Kukolj se izgubi kad dodje na veliko takmicenje.

3 minutes ago, dareza said:

Ja sam vise za mladost i dao bih Majdovu priliku ali opet on se opet mnogo muci sa povredama i nikako ne moze da spoji jedan period bez njih i onda naravno uvek ispadne iz forme. A sa druge strane Kukolj se izgubi kad dodje na veliko takmicenje.

To je zaista tezak izbor. I jedan i drugi su dobri ali im uvijek nesto nedostaje. Mogu da pobijede svakoga ali i da izgube od anonimusa.

Igolnikova nije pobjedjivao ni kad je bio najbolji.

5 minutes ago, dareza said:

Majdov bas nema srece sa povredama i ja sam vise za njega jer mislim da na OI moze vise da pokaze od Kukolja!! Dosen prikupio ovde znacajne bodove:clap:

4 minutes ago, ChandlerMne said:

Kakav?

Takav sto je on za milimetar propustio da napravi ipon jako je malo falilo da izvuce svoju nogu i da sudija pocne da broji, nije uspeo a onda u sledecem napadu se zaleteo kao muva bez glave na Azera bukv se zabio u njega ovaj ga je samo uhvatio i bacio i gotovo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...