DaniSRB 899 Posted March 7, 2016 Author #71 Share Posted March 7, 2016 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Pa to, verujem da ce sa novom dvoranom doci i bolji rezultati Jedva cekam da vidim sta Vedran i Tatjana mogu, bili su zajedno na pripremama u Juznoj Africi ja mislim za Dudasom Sad jednu treba u Zrenjanin....jednu negde u centralnu Srbiju i na jug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted March 7, 2016 #72 Share Posted March 7, 2016 Just now, ChandlerMne said: Za Tatjanu ne brinem ali Vedran je imao puno da radi. Baš čekam početak sezone da vidim šta mogu. Ako je na nivou 80 -81 biće super. I ja se nadam da moze da popravi LR, videcemo kada krene sezona.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted March 7, 2016 #73 Share Posted March 7, 2016 Just now, DaniSRB said: Sad jednu treba u Zrenjanin....jednu negde u centralnu Srbiju i na jug Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted March 7, 2016 #74 Share Posted March 7, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: I ja se nadam da moze da popravi LR, videcemo kada krene sezona.. Koplje je takvo, ako popravi tehniku za 1% rezultat bude bolji dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted March 7, 2016 #75 Share Posted March 7, 2016 Just now, DaniSRB said: Sad jednu treba u Zrenjanin....jednu negde u centralnu Srbiju i na jug Pa to je supre, nisam znao, takodje i atl. stadion u Novom Pazaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted March 7, 2016 Author #76 Share Posted March 7, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Pa to je supre, nisam znao, takodje i atl. stadion u Novom Pazaru ne..nema od toga nista, samo kazem da treba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted March 7, 2016 #77 Share Posted March 7, 2016 Just now, DaniSRB said: ne..nema od toga nista, samo kazem da treba Hahahah sada sam procitao ponovo pa sa shvatio da sam pogresno protumacio Dobro kada smo dobili i ovu jednu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 7, 2016 #78 Share Posted March 7, 2016 Dudas: Dobio sam poziv za svetsko prvenstvo u Portlandu koje je tacno za 11 dana. Veoma mi je drago sto je organizator, pored toga sto je "deadline" prosao 29. Februara, ipak odlucio da mi uruci poziv ali je odluka mene i mog tima ostala ista, a to je da ovo takmicenje propustamo. Krivo mi je sto necu imati priliku da predstavljam nasu zemlju u Portlandu ali ovo radimo zarad visih ciljeva koji nas cekaju na leto. Od utorka idemo u Oman, gde pocinju pripreme za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre. Nasim predstavnicima zelim svu srecu na Svetskom Prvenstvu u SAD-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted March 7, 2016 #79 Share Posted March 7, 2016 Just now, dareza said: Dudas: Dobio sam poziv za svetsko prvenstvo u Portlandu koje je tacno za 11 dana. Veoma mi je drago sto je organizator, pored toga sto je "deadline" prosao 29. Februara, ipak odlucio da mi uruci poziv ali je odluka mene i mog tima ostala ista, a to je da ovo takmicenje propustamo. Krivo mi je sto necu imati priliku da predstavljam nasu zemlju u Portlandu ali ovo radimo zarad visih ciljeva koji nas cekaju na leto. Od utorka idemo u Oman, gde pocinju pripreme za Evropsko prvenstvo i Olimpijske igre. Nasim predstavnicima zelim svu srecu na Svetskom Prvenstvu u SAD-u. Očekivano. Ko uopšte ide? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted March 7, 2016 Author #80 Share Posted March 7, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Hahahah sada sam procitao ponovo pa sa shvatio da sam pogresno protumacio Dobro kada smo dobili i ovu jednu A kao nije moglo ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts