website statistics
Jump to content

Petar1973

Senior Member
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

About Petar1973

  • Birthday May 5

Personal Information

  • Nation
    Croatia
  • Gender
    Male
  • Favourite Olympic Games
    Both

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Petar1973's Achievements

  1. De Greef je 43. na svjetskoj rang listi. Llavador je bio 13. mjesto. A ova dva iz drugog polufinala su cipranin je 75., a danac je 37. mjesto. S obzirom da je Fileš 104. mjesto ovo je već sad ogroman uspjeh. Bilo bi lijepo da uđe u finale i uhvati jednu neplaniranu kvotu.
  2. Fileš dobio ukrajinca. U 13,40 protiv španjolca koji je 13. na svijetu. Teško će proć iako je bio odličan protiv ukrajinca
  3. Kakve su nam šanse za kvotu? Po rankingu Remar dobro stoji.
  4. A kako naši hrvači izgledaju na zadnja dva natjecanja, žali Bože troška. Iako se ipak nadam da će ih prijavit i da će se netko kvalificirat.
  5. I think that there is a 2 girls from Russia (Lebedeva and Bladtceva) and 1 guy from Belarus (Litvinovich).
  6. Is there any informations about official video game of this year`s olympics "Paris 2024"? I found only that Sega will develope Mario & Sonic at Olympics Paris 2024 game. There is no rumours about developing of real simulation of Paris 2024 olympics on gaming platforms.
  7. Iskreno drago mi je da se nismo složili u par stvari. Pogotovo zato jer je tvoja prognoza optimističnija od moje. Nadam se da će bit bliže istini od moje.
  8. Malo sam analizirao stanje i ne čini mi se da će još puno naših upasti u kvote. Volio bih da malo prokomentiramo, pogotovo oni koji su malo upućeniji u određene sportove. STRELIČARSTVO: Alen Renar bi mogao upasti po rankingu, ako sam to dobro protumačio. ATLETIKA: tu je netko već napravio dobru analizu. Mislim da bi 5-6 kvota bilo ok, sve preko toga čudo KOŠARKA: teško, al bi osobno volio tu kvotu nego neke izgledne BOKS: ima još jedan kvalifikacijski turnir na Tajlandu, al koliko su naši sad bili daleko od kvota, teško je vjerovati da će se netko pridružiti Veočiću KAJAK/KANU SPRINT: bit će tu još nekih kvalifikacija, al nisam siguran da tu imamo još nekog ko bi se mogao boriti za kvotu. Neznam što je s Tot. Tu je Govorčinović unutra KAJAK/KANU SLALOM: tu imamo jednu kvotu BICIKLIZAM: BMX Park bi trebali imat jednu kvotu, ostalo nas nema GIMNASTIKA: Srbić i to je to, druga kvota bi bila čudo RUKOMET: sutra bi to trebalo bit osigurano, nadam se JUDO: po nekim rankinzima Oberan i Pavić bi mogle uz Matić unutra. Puljiz i Kumrić teško. Ostali nemaju šanse MODERNI PETOBOJ: Klis se tu vrti oko kvote, neznam koliko je realno da upadne VESLANJE: imamo dvije posade, volio bih da upadnu i sestre Jurković, al malo je tu još kvota preostalo. JEDRENJE: tu smo dobri, imamo 5 posada, neznam da li još ko može u ovim ostalim disciplinama upast. Vjerojatno ne. STRELJAŠTVO: uz Černogorza je realno da upadne još i Glasnović, al se nadam da ćemo ipak doći do barem još jedne kvote. PLIVANJE: jednu kvotu imamo, bilo bi izvrsno da bude još jedna STOLNI TENIS: u muškoj konkurenciji imamo maksimalan broj kvota šta je izvrsno. U ženskoj mislim da imamo jednu u pojedinačnoj konkurenciji, osobno bih volio da upadne i mala Hana Arapović ali to nije realno. Al u stolnom tenisu smo jako dobri TAEKWONDO: samo dvije kvote, teško više iti jedna. Razočaranje svakako TENIS: tu mi dosta toga nije jasno. Nadam se trojici u muškoj konkurenciji, dvije djevojke, dva muška para i jedan mješoviti. To bi bilo da je kako treba, al bojim se da će bi manje od toga. VATERPOLO: kvota i nada za medalju HRVANJE: tu mislim da nemamo nikakvih šansi više. Mislim da sam sve pokrio. Nekako mi se čini da smo mogli bolje, a možda je to samo moj subjektivni dojam. Tanko mi se čini i borba za medalje. Vidjet ćemo.
  9. think or check before you wrote something, please
  10. I think that for them is important to qulify. They don`t care who else will qualify beside them.
  11. Danas troje naših kreću s borbama u boksačkim kvalifikacijama. Žene 60 kg - prva borba od 11 sati - Sara Beram vs Ayaka Taguchi (JPN). Japanka u prvoj borbi pobijedila indijku 5-0, što je relativno iznenađenje. Iako je Sara iskusnija, treba biti oprezan. Nadam se prolazu. Muški 63,5 kg - šesta borba od 15:30 sati - Marin Jelačić vs Assan Hansen (GER). Hansen nije neprelazna prepreka ali će trebati dosta truda. Muški 71 kg - osma borba od 15:30 sati - Petar Krešimir Knežević vs Maina Boniface Mogunde (KEN). Dosta nepoznat boksač, također nije neprelazna prepreka, ali i Knežević je mlad, pa se očekuje neizvjesna borba. Što se današnjeg dana tiče to je sve od naših. Nadam se da ćemo ostati sa svim boksačima u turniru i nakon današnjeg dana jer je realno.
×
×
  • Create New...