DaniSRB 899 Posted June 7, 2019 Author #11001 Share Posted June 7, 2019 На ширем списку селектора Ђорђевића су: Милош Теодосић Стефан Јовић Василије Мицић Илија Ђоковић Стефан Пот Немања Недовић Богдан Богдановић Драган Милосављевић Марко Гудурић Бранко Лазић Алекса Аврамовић Дејан Тодоровић Вања Маринковић Огњен Јарамаз Владимир Лучић Марко Симоновић Огњен Добрић Никола Калинић Немања Дангубић Раде Загорац Немања Бјелица Милан Мачван Стефан Бирчевић Стеван Јеловац Никола Мишковић Бориша Симанић Драган Апић Никола Јокић Мирослав Радуљица Никола Милутинов Бобан Марјановић Огњен Кузмић Дејан Кравић Никола Јовановић Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 7, 2019 #11002 Share Posted June 7, 2019 5 minutes ago, DaniSRB said: На ширем списку селектора Ђорђевића су: Милош Теодосић Стефан Јовић Василије Мицић Илија Ђоковић Стефан Пот Немања Недовић Богдан Богдановић Драган Милосављевић Марко Гудурић Бранко Лазић Алекса Аврамовић Дејан Тодоровић Вања Маринковић Огњен Јарамаз Владимир Лучић Марко Симоновић Огњен Добрић Никола Калинић Немања Дангубић Раде Загорац Немања Бјелица Милан Мачван Стефан Бирчевић Стеван Јеловац Никола Мишковић Бориша Симанић Драган Апић Никола Јокић Мирослав Радуљица Никола Милутинов Бобан Марјановић Огњен Кузмић Дејан Кравић Никола Јовановић ja ne bih znao da odaberem 12 haha lagano dva podjednako jaka tima da se naprave Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 7, 2019 Author #11003 Share Posted June 7, 2019 2 minutes ago, dareza said: ja ne bih znao da odaberem 12 haha lagano dva podjednako jaka tima da se naprave jel fali neko Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 7, 2019 #11004 Share Posted June 7, 2019 1 minute ago, DaniSRB said: jel fali neko Pa koliko ja vidim ne. Nema samo Pena, mada ocekivano. DaniSRB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted June 7, 2019 #11005 Share Posted June 7, 2019 U Japan ide C tim, bez Terzića Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 7, 2019 #11006 Share Posted June 7, 2019 1 hour ago, Майкл said: U Japan ide C tim, bez Terzića Odustali su od bilo kakvih ambicija. Treba se fokusirati samo na KT. A Poljakinje su bolje nego sto sam mislio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted June 7, 2019 #11007 Share Posted June 7, 2019 1 hour ago, ChandlerMne said: Odustali su od bilo kakvih ambicija. Treba se fokusirati samo na KT. A Poljakinje su bolje nego sto sam mislio. Poljakinje su na nivou naše klupe Jesse_Pinkman) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 7, 2019 #11008 Share Posted June 7, 2019 27 minutes ago, Майкл said: Poljakinje su na nivou naše klupe I ja mislim mada su za sad u top 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 7, 2019 #11009 Share Posted June 7, 2019 58 minutes ago, ChandlerMne said: I ja mislim mada su za sad u top 5 Poljakinje su se fokusirale na ovo takmicenje, mi igramo sa B timom kao i vecina ekipa a sledeci turnir sa C timom, prosto u godini u kojoj su kval. najbitnije ovo takmicenje je nebitno!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 7, 2019 #11010 Share Posted June 7, 2019 Izgleda da je Kolaric povredjen posto vidim da na kontinetalnom kupu Basta igra sa nekim Rajkovicem. Prava steta stvarno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts