Rafoo 218 Posted July 25, 2018 #651 Share Posted July 25, 2018 Po mojem brojanju meni se cini da nema ni 10 plivaca na ep...jad i bijeda hrvatskog plivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
prso1000 662 Posted July 25, 2018 #652 Share Posted July 25, 2018 (edited) vor 2 Stunden schrieb Rafoo: Po mojem brojanju meni se cini da nema ni 10 plivaca na ep...jad i bijeda hrvatskog plivanja Ni jedna žena Mislim da je 8 muških. Realno jedno polufinale bi već bio uspjeh. Trenutno ne vidim nekog ko može ispunit A normu za Tokio. Možda Mogic na 1500 ili 800 slobodno. Svi su prilično mladi ali stagniraju već godinama. To znaci dobivamo dva mjesta za Tokio preko pozivnice iako i to nije sigurno jer moramo Poslat bar jednu ženu na iduća SP. Bolje ćemo proći u skokovima u vodu, ako idu svi. Tu bi moglo i finale biti ako nastupa nas sinkro par. Edited July 25, 2018 by prso1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prso1000 662 Posted July 25, 2018 #653 Share Posted July 25, 2018 http://sport.hrt.hr/453916/cro-jedra-u-aarhusu-napadaju-olimpijske-norme evo o našoj ekipi u Aarhusu i SP u jedrenju, ne izgleda bas sjajno. Ipak bi trebali uzet normu u Laseru, za ostalo ćemo vidjet. Ovaj vikend je Judo GP u Zagrebu. Drugi GP koji se računa za Tokio. Konkurencija je strašna u nekim kategorijama i po 60 judoka. Naši idu sa 9 dečki i 11 cura. Tu su Matić, Šutalo, Marenic, Šikic i Kumric sa potencijalom za Tokio. Nema Druzete ( valjda ozljeda) kao ni T. Topolovec. Iduci tjedan je i SP u Badmintonu. Nastupa samo Djurkinjak, Ali nije u formi, u 1. Kolu ide na Engleza. Bojim se neće dalje. Ovaj vikend je i SP U23 u veslanju ( imamo tri posade) i SP u kajaku/kanu za juniore i U23 (nemam pojma ko nastupa). EP u veslanju je tjedan kasnije, imamo tri posade (Sinkovici, Martin i Radonic) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafoo 218 Posted July 25, 2018 #654 Share Posted July 25, 2018 20 minutes ago, prso1000 said: Ni jedna žena Mislim da je 8 muških. Realno jedno polufinale bi već bio uspjeh. Trenutno ne vidim nekog ko može ispunit A normu za Tokio. Možda Mogic na 1500 ili 800 slobodno. Svi su prilično mladi ali stagniraju već godinama. To znaci dobivamo dva mjesta za Tokio preko pozivnice iako i to nije sigurno jer moramo Poslat bar jednu ženu na iduća SP. Bolje ćemo proći u skokovima u vodu, ako idu svi. Tu bi moglo i finale biti ako nastupa nas sinkro par. Sta mislis o sansama sinkr.skakaca za tokio? Mislim da sever obrovac i loncar ce dohvatit normu za tokio u sljedece dvije godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
prso1000 662 Posted July 25, 2018 #655 Share Posted July 25, 2018 (edited) vor 22 Minuten schrieb Rafoo: Sta mislis o sansama sinkr.skakaca za tokio? Mislim da sever obrovac i loncar ce dohvatit normu za tokio u sljedece dvije godine Male do nikakve, premalo mjesta. Vise imaju izgleda pojefinacno. Za plivace Koje spominjes teško, norme su brutalne. Sever nazaduje zadnje dvi sezone. Obrovac se fokusira na 50m prsno sto nije olimpijska disciplina a na 100m je los. Možda Lončar na 200 ledjno, ali ne znam kako će se snaći u Hrvatskoj. Kao sto sam gori napisao najviše šanse dajem Mogicu. A na drugo mjesto sa malim šansama Blaskovica na 50m slobodno. Ne znam gdje je nestao onaj Noah Paut, već ga nema drugu sezonu, tako i njega možemo otpisat. Uglavnom sumnjam da ćemo imati vise od troje plivača u Tokio. I za to su vjerovatno dvi A norme potrebne. Kod žena totalni očaj. Nigdje nikog. Edited July 25, 2018 by prso1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafoo 218 Posted July 25, 2018 #656 Share Posted July 25, 2018 11 minutes ago, prso1000 said: Male do nikakve, premalo mjesta. Vise imaju izgleda pojefinacno. Za plivace Koje spominjes teško, norme su brutalne. Sever nazaduje zadnje dvi sezone. Obrovac se fokusira na 50m prsno sto nije olimpijska disciplina a na 100m je los. Možda Lončar na 200 ledjno, ali ne znam kako će se snaći u Hrvatskoj. Kao sto sam gori napisao najviše šanse dajem Mogicu. A na drugo mjesto sa malim šansama Blaskovica na 50m slobodno. Ne znam gdje je nestao onaj Noah Paut, već ga nema drugu sezonu, tako i njega možemo otpisat. Uglavnom sumnjam da ćemo imati vise od troje plivača u Tokio. I za to su vjerovatno dvi A norme potrebne. Kod žena totalni očaj. Nigdje nikog. Da mislim da mi mogo Juraj Melša u pojedinacnom Ne razumijem da nemamo repku u sink.plivannu a prosle god na svjetskom smo imali Jel nastupa Doris Beroš na otvorenom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crolympic 29 Posted July 26, 2018 #657 Share Posted July 26, 2018 CROATIAN ROAD TO TOKYO 2020 Croatia is currently in 47th place on men's mountain bike olympic qualification ranking list and in 29th place on women's mountain bike olympic qualification ranking list. Best 21 nations from the rankings will qualify for Tokyo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafoo 218 Posted July 26, 2018 #658 Share Posted July 26, 2018 My predictions:11 players Tennis at tokyo 2020: Men singles: Marin Čilić Borna Čorić Viktor Galović Women singles: Ana Konjuh Donna Vekić Petra Martić Jana Fett Men doubles: Marin Čilić/Ivan Dodig Mate Pavić/Nikola Mektić Mixed doubles: Mate Pavić/Darija Jurak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crolympic 29 Posted July 26, 2018 #659 Share Posted July 26, 2018 7 minutes ago, Rafoo said: My predictions:11 players Tennis at tokyo 2020: Men singles: Marin Čilić Borna Čorić Viktor Galović Women singles: Ana Konjuh Donna Vekić Petra Martić Jana Fett Men doubles: Marin Čilić/Ivan Dodig Mate Pavić/Nikola Mektić Mixed doubles: Mate Pavić/Darija Jurak I think we will have 8 players (optimistic prediction, especially in women's competition). Men's singles: Marin CILIC and Borna CORIC Women's singles: Donna VEKIC, Petra MARTIC, Ana KONJUH and maybe Jana FETT Men's doubles: Marin CILIC/Borna CORIC and Mate PAVIC/Nikola MEKTIC Women's doubles: Petra MARTIC/Ana KONJUH Mixed doubles: none or Mate PAVIC/Ana KONJUH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafoo 218 Posted July 26, 2018 #660 Share Posted July 26, 2018 6 minutes ago, Crolympic said: I think we will have 8 players (optimistic prediction, especially in women's competition). Men's singles: Marin CILIC and Borna CORIC Women's singles: Donna VEKIC, Petra MARTIC, Ana KONJUH and maybe Jana FETT Men's doubles: Marin CILIC/Borna CORIC and Mate PAVIC/Nikola MEKTIC Women's doubles: Petra MARTIC/Ana KONJUH Mixed doubles: none or Mate PAVIC/Ana KONJUH Hard to get women doubles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts