DaniSRB 899 Posted July 6, 2016 Author #1771 Share Posted July 6, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Dve lepe vesti danas, Jasna ne ide u Rio i Anja pokazala kakva ce zver biti u buducnosti Kad vidim ovog Stimca na terenu kenja mi se a i ova publika u ARENI Nadam se da ce sa cesima i ja se nadam kasnije sa letoncima shvatiti kako se navija meni oni ocajno igraju.....bez ideje...kad ne znaju sta ce...aj sutiramo za 3......a to ne moze tako uvek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 6, 2016 #1772 Share Posted July 6, 2016 2 minutes ago, DaniSRB said: meni oni ocajno igraju.....bez ideje...kad ne znaju sta ce...aj sutiramo za 3......a to ne moze tako uvek Igraju sa Angolom pa mogu ovako da se opuste ali kada budu igrali sa Cesima a posebno sa Letonijom ne smeju ovo da dozvole, hahhah mene trenutno najvise plase Letonci i nadam se da ce Portoriko da ih namuci u PF Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted July 6, 2016 #1773 Share Posted July 6, 2016 Биће зајебано против Летонаца у финалу Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 6, 2016 Author #1774 Share Posted July 6, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Igraju sa Angolom pa mogu ovako da se opuste ali kada budu igrali sa Cesima a posebno sa Letonijom ne smeju ovo da dozvole, hahhah mene trenutno najvise plase Letonci i nadam se da ce Portoriko da ih namuci u PF ne verujem ja da je protiv Angole ovo slucajno uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 6, 2016 Author #1775 Share Posted July 6, 2016 Just now, NikolaB said: Биће зајебано против Летонаца у финалу treba Cehe proci, prvo skoci pa reci hop Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted July 6, 2016 #1776 Share Posted July 6, 2016 3 minutes ago, DaniSRB said: treba Cehe proci, prvo skoci pa reci hop Хоп Нећемо сад толико песимисат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 6, 2016 Author #1777 Share Posted July 6, 2016 Just now, NikolaB said: Хоп Нећемо сад толико песимисат opekli smo se mi dosta puta do sada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 6, 2016 #1778 Share Posted July 6, 2016 2 minutes ago, DaniSRB said: ne verujem ja da je protiv Angole ovo slucajno uopste Kako su se Francuzi mucili protiv Filipinaca ovo je i super Po meni je ovo nebitna utakmica, pa sada neka se ispucaju koliko god hoce ali pamet u glavu za PF i finale ako zele u Rio Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 6, 2016 Author #1779 Share Posted July 6, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Kako su se Francuzi mucili protiv Filipinaca ovo je i super Po meni je ovo nebitna utakmica, pa sada neka se ispucaju koliko god hoce ali pamet u glavu za PF i finale ako zele u Rio filipinci igraju kod kuce moraju 250% od sebe da daju Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted July 6, 2016 #1780 Share Posted July 6, 2016 Па не можемо стално да се пецкамо. Играју онолико колико им треба за сада Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts