Jesse_Pinkman) 335 Posted August 5, 2018 #8801 Share Posted August 5, 2018 (edited) 6 minutes ago, DaniSRB said: zlatooo ali treneru otkaz, 90 poena smo primili od tima koji samo trojke sutira Nisam znao da Letonija gura isti tip kosarke i u mladjim kategorijama, nikakva igra samo sut za tri i gruba igra Edited August 5, 2018 by Jesse_Pinkman) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 5, 2018 Author #8802 Share Posted August 5, 2018 Just now, Jesse_Pinkman) said: Nisam znao da Latvija gura isti tip kosarke i u mladjim kategorijama, nikakva igra samo sut za tri i gruba igra oni uvek za 3 sutiraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted August 5, 2018 #8803 Share Posted August 5, 2018 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Nisam znao da Latvija gura isti tip kosarke i u mladjim kategorijama, nikakva igra samo sut za tri i gruba igra Letonija valjda DaniSRB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted August 5, 2018 #8804 Share Posted August 5, 2018 Just now, dareza said: Letonija valjda Hahaha brzinski pisao pa mi ostalo na eng Latvija Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted August 5, 2018 #8805 Share Posted August 5, 2018 2 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Nisam znao da Letonija gura isti tip kosarke i u mladjim kategorijama, nikakva igra samo sut za tri i gruba igra Ne mogu da spuštaju loptu na centre kada ih nemaju, imali smo 30ak skokova više, surovo smo fizički dominantni u odnosu na njih. A i generalno smo mnogo bolja ekipa. Letonci da se šutiraju u dupe što su došli do finala ovde. 2 hours ago, DaniSRB said: zlatooo ali treneru otkaz, 90 poena smo primili od tima koji samo trojke sutira Nemoj zezati Čitao sam dosta kritika na račun Bućana ali rezultat je rezultat na kraju dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted August 5, 2018 #8806 Share Posted August 5, 2018 Svaka cast momcima,razbili su. Pecarski i Petrusev materijal za A tim. Sjajne cure protiv Spanije. Ne pamtim.da smo ih pobijedile u bilo kojoj kategoriji. Nadam se da i one mogu daleko. Ali zato bruka od Kineske turneje. Njih treba da je stid i sram. U kom god sastavu da su treba da se bore. Ovo je debakl. Sledece nedelje GP u tekvondou. Vec posle njega bi dosta toga trebalo da bude jasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 5, 2018 Author #8807 Share Posted August 5, 2018 9 minutes ago, nenad said: Ne mogu da spuštaju loptu na centre kada ih nemaju, imali smo 30ak skokova više, surovo smo fizički dominantni u odnosu na njih. A i generalno smo mnogo bolja ekipa. Letonci da se šutiraju u dupe što su došli do finala ovde. Nemoj zezati Čitao sam dosta kritika na račun Bućana ali rezultat je rezultat na kraju dana. vodio je on i neke druge generacije......videcemo u buducnosti jer lako voditi dobar tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 5, 2018 Author #8808 Share Posted August 5, 2018 2 minutes ago, ChandlerMne said: Svaka cast momcima,razbili su. Pecarski i Petrusev materijal za A tim. Sjajne cure protiv Spanije. Ne pamtim.da smo ih pobijedile u bilo kojoj kategoriji. Nadam se da i one mogu daleko. Ali zato bruka od Kineske turneje. Njih treba da je stid i sram. U kom god sastavu da su treba da se bore. Ovo je debakl. Sledece nedelje GP u tekvondou. Vec posle njega bi dosta toga trebalo da bude jasno. ja ne znam ni zasto su isli na kinesku turneju, mozda im Kinezi placaju da se pojave? ChandlerMne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 5, 2018 #8809 Share Posted August 5, 2018 1 hour ago, DaniSRB said: ja ne znam ni zasto su isli na kinesku turneju, mozda im Kinezi placaju da se pojave? Pa da Nedavno je predstavnik njihovog saveza bio ovde. Verovatno je u pitanju all-inclusive poseta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted August 6, 2018 #8810 Share Posted August 6, 2018 plaćaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts