DaniSRB 899 Posted July 18, 2016 Author #1951 Share Posted July 18, 2016 Just now, dareza said: aha meni je ekstra, sto on sve strucno prica i objasnjava zasto se to tako radi naucis gomilu novih stvari znas gde da trazis posao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted July 18, 2016 #1952 Share Posted July 18, 2016 2 hours ago, nenad said: Svaka čast momcima ali samo su me još više iznervirali. Opet smo šampioni nebitnih takmičenja, a kad je trebalo tuče nas Nemačka BIli smo u lošoj formi maltene godinu dana Ovo zlato je jako bitno za budućnost srpske odbojke, SL je sve samo ne nebitno takmičenje Na OI ne idu ni Bugari, da li je to kraj sveta? Ne. Dešava se svima, pogledaj nas u košarci, kao 4. na svetu nismo otišli u London... Sport je zbog toga i zanimljiv, sometimes you win, sometimes you lose. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 18, 2016 #1953 Share Posted July 18, 2016 12 minutes ago, Майкл said: BIli smo u lošoj formi maltene godinu dana Ovo zlato je jako bitno za budućnost srpske odbojke, SL je sve samo ne nebitno takmičenje Na OI ne idu ni Bugari, da li je to kraj sveta? Ne. Dešava se svima, pogledaj nas u košarci, kao 4. na svetu nismo otišli u London... Sport je zbog toga i zanimljiv, sometimes you win, sometimes you lose. Sram te bilo nisi cestitao Zokiju rodjendan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted July 18, 2016 #1954 Share Posted July 18, 2016 1 minute ago, dareza said: Sram te bilo nisi cestitao Zokiju rodjendan Ah, naša teta Jeca u kadru Jedva čekam OI i čuveno: Ako ste došle ovde samo da vas snimi kamera, izađite na teren i izgubite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 18, 2016 #1955 Share Posted July 18, 2016 Da li je moguće da će Amerikanci uspeti u onome što su zacrtali??? Ako izbace Ruse šta se dešava sa njihovim kvotama??? Sad će mi biti draže da Ivana pobedi nadrogiranu Britni nego išta Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 18, 2016 Author #1956 Share Posted July 18, 2016 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Da li je moguće da će Amerikanci uspeti u onome što su zacrtali??? Ako izbace Ruse šta se dešava sa njihovim kvotama??? Sad će mi biti draže da Ivana pobedi nadrogiranu Britni nego išta mislim da ipak nece biti suspendovani ali ako se to desi stvarno samo da mi dobijemo odbojku...drugo me ne zanima...ali pretpostavljam da nema sanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 18, 2016 #1957 Share Posted July 18, 2016 Just now, DaniSRB said: mislim da ipak nece biti suspendovani ali ako se to desi stvarno samo da mi dobijemo odbojku...drugo me ne zanima...ali pretpostavljam da nema sanse Americki lobi je jaci, mislim da rusi nemaju nikakve sanse ovde Jedino dobro u tome je sto ako se to desi imamo sanse za odbojku, erdelji i feher upadaju sigurno, mislim da bi i kajdoci tu upao, ne znam ko jos a i dobro je zbog nasih rvaca da nema rusa Ali opet ne bih voleo da amerikanci prodju bez i jedne dsq a rusima ode ceo tim Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 18, 2016 Author #1958 Share Posted July 18, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Americki lobi je jaci, mislim da rusi nemaju nikakve sanse ovde Jedino dobro u tome je sto ako se to desi imamo sanse za odbojku, erdelji i feher upadaju sigurno, mislim da bi i kajdoci tu upao, ne znam ko jos a i dobro je zbog nasih rvaca da nema rusa Ali opet ne bih voleo da amerikanci prodju bez i jedne dsq a rusima ode ceo tim ma jasno je da se Rusi dopinguju samo nisu jedini niti je trenutno blistava politicka situacija u svetu ne zelim nikom diskvalifikaciju samo odbojku ne mogu da prezalim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 18, 2016 #1959 Share Posted July 18, 2016 Just now, DaniSRB said: ma jasno je da se Rusi dopinguju samo nisu jedini niti je trenutno blistava politicka situacija u svetu ne zelim nikom diskvalifikaciju samo odbojku ne mogu da prezalim Ma jasno je to ali sta je sa Amerikancima, Kinezima, Britancima...? Ja iskreno zelim da se dsq svako ko ne postuje pravila makar to bili i mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 18, 2016 Author #1960 Share Posted July 18, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Ma jasno je to ali sta je sa Amerikancima, Kinezima, Britancima...? Ja iskreno zelim da se dsq svako ko ne postuje pravila makar to bili i mi ocigledno imaju bolje droge Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts