NikolaB 432 Posted June 1, 2016 #1301 Share Posted June 1, 2016 Just now, dareza said: Ne Ne možeš tako hladno da nam saopštavaš tako tragične vesti. Treba to da ublažiš po principu "popela se baka na krov, a kiša padala pre toga, krov klizav i..... " Šteta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 1, 2016 #1302 Share Posted June 1, 2016 - Međutim, Rio je još uvek dostupan. Od 11. do 20. juna na Svetskom kupu u Antaliji u Turskoj deli se još nekoliko ekipnih i pojedinačnih kvota. Ukoliko bi se ekipe Turske, Velike Britanije ili Finske izborile za ekipnu kvotu, automatski individualnu kvotu dobija prvi ispod crte a to je Luka Popović – objasnila je Svetlana Popvić.- U Antaliji će Srbija imati i ekipu, pripremamo se intenzivno i nadamo se dobrim vestima. Znaci navijamo za Luku i momke kao i za Tursku, Veleku Britaniju i Finsku haha!!! Prvi put navijam za Tursku u nekom sportu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted June 1, 2016 #1303 Share Posted June 1, 2016 (edited) Nisam skontao da li VB, Finska i Turska moraju da obezbede ekipnu kvotu, ili samo jedan od njih, pa da Luka ide u Rio? @Jesse_Pinkman) Ti gori od Milorada Dodika. On za Tursku navija samo kad igra sa Albanijom, a za Bosnu samo kad igra s Turskom Edited June 1, 2016 by NikolaB Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted June 1, 2016 #1304 Share Posted June 1, 2016 http://zurnal.rs/miks/borilacki-sportovi/34935/profi-bokseri-na-igrama-u-riju Eto, možda ipak budemo imali predstavnika i u boksu. Hukić je izjavljivao da bi nastupao za Srbiju ako dozvole profesionalcima učešće Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 1, 2016 Author #1305 Share Posted June 1, 2016 20 minutes ago, NikolaB said: http://zurnal.rs/miks/borilacki-sportovi/34935/profi-bokseri-na-igrama-u-riju Eto, možda ipak budemo imali predstavnika i u boksu. Hukić je izjavljivao da bi nastupao za Srbiju ako dozvole profesionalcima učešće mislim da ne moze posto nastupa za Nemacku, a treba neko vreme da prodje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 1, 2016 #1306 Share Posted June 1, 2016 46 minutes ago, NikolaB said: Nisam skontao da li VB, Finska i Turska moraju da obezbede ekipnu kvotu, ili samo jedan od njih, pa da Luka ide u Rio? @Jesse_Pinkman) Ti gori od Milorada Dodika. On za Tursku navija samo kad igra sa Albanijom, a za Bosnu samo kad igra s Turskom Hahahaha na spisak mogu da se dodaju i Amerika i nazovi Kosovo Dovoljno je da jedna od njih osvoji timsku kvotu i Luka je na konju tj u Riu Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted June 1, 2016 #1307 Share Posted June 1, 2016 A to nema veze kad je reč o profesionalcima jer oni nastupaju za sebe, a ne za zemlje Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 1, 2016 Author #1308 Share Posted June 1, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Hahahaha na spisak mogu da se dodaju i Amerika i nazovi Kosovo Dovoljno je da jedna od njih osvoji timsku kvotu i Luka je na konju tj u Riu ja sam pitala ovde sta ce biti ako GB dobije kvotu i rekli su da relokacija ide preko tog finalnog turnira, a ne kontinentalnog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 1, 2016 #1309 Share Posted June 1, 2016 24 minutes ago, NikolaB said: http://zurnal.rs/miks/borilacki-sportovi/34935/profi-bokseri-na-igrama-u-riju Eto, možda ipak budemo imali predstavnika i u boksu. Hukić je izjavljivao da bi nastupao za Srbiju ako dozvole profesionalcima učešće Bilo bi dobro da nastupa ali necu da se radujem unapred Mislim da i AIBA ima neka pravila kao i Fina, videcemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 1, 2016 #1310 Share Posted June 1, 2016 1 minute ago, DaniSRB said: ja sam pitala ovde sta ce biti ako GB dobije kvotu i rekli su da relokacija ide preko tog finalnog turnira, a ne kontinentalnog Pa valjda ovi u savezu znaju, a i kada razmislis logicno je da kvota ide Luki a ne da se prebacuje na KupPosto je takmicenje u Turskoj, verujem da Turska ima sansu za timsku kvotu kao i Velika Britanija, mislim da je Finska slaba za timsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts