DaniSRB 899 Posted December 18, 2017 Author #6161 Share Posted December 18, 2017 Kako ste zadovoljni ovom sportskom godinom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,038 Posted December 18, 2017 #6162 Share Posted December 18, 2017 6 minutes ago, DaniSRB said: Kako ste zadovoljni ovom sportskom godinom? Evo moje analize: Fudbal- curama nisam zadovoljan ni malo. Seniorkama narocito. A tim se konacno kvalifikovao,i to je dobro. Mladi su za sada sjajni,nadam se plasmanu na EP a onda i na OI. Ali kao po obicaju FSS OI stavlja u zadnji plan. U globalu sam zadovoljan sezonom. I klubovi su bili ok. Kosarka - dame uzas. Sramota. Pred kraj je stigla lijepa vijest o Marininom povratku pa me to raduje. Momci su bili dobri mada steta za zlato. Svakako da smo sada pravi,kao nekada. Odbojka- zadovoljan sam. Jedna godina uspjeha,odrzavamo visok nivo kod dama. Vaterpolo- momci su malo podbacili al je to ocekivano. Bolje sada nego na OI. Djevojke su bile uobicajeno prosjecne. Cekam prikljucak sa najboljim. Rukomet - lose. Na momente obije selekcije bljesnu al sve to slabo zavrsi. Curama treba dati sansu,ima nade za Tokio ali... Momke cemo da vidimo. Mladje kategorije uzasne... Hokej na travi - hm... nepostojeci savez. Ragbi - nisam pratio ali Tokio je iluzija svakako Bejzbol i softbol - nisam.pratio Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,038 Posted December 18, 2017 #6163 Share Posted December 18, 2017 Plivanje - Sabo je izvukao godinu. Svi ostali... ima talenata dosta tako da do Tokia moze biti odlicno. Djeojaka ni za lijek. Skokovi u vodu - standardno lose Sinhronizovano plivanje- makar imamo takmicare redovnije nego prije Atletika - lose,vrlo. Ne samo plasmani vec rezultati. Imamo stare takmicare u bacackim.disciplinama,maratonci i uopste duge pruge su nam veliki problem. Jedino nas vadi Ivana i donekle Mihail. Veliko razocaranje. Dizanje tegova - fino se radilo. Tamas i dalje napreduje. Nadam se da mu novi sistem kvalifikacija lakse omogucava kvotu. Kajak - solidno. Problem ce biti 4ci. 2018 se moraju napraviti definitivne posade a onda pakleni rad. Veslanje - lose. Od selekcije,pravljenja posada,rada sa mladima... Konjicki sport - mrtvo more. Kao i petoboj. Jedrenje - sve smo gori. 2012 realna nada za normu u sada ni izdaleka. Macevanje - nije lose. Imamo Veljka,bio je sasvim dobar. Badminton - losa sezona. Talenti u liku Milica i Petrovica stagniraju. Strelicarstvo - koliko sam ispratio sezona mirna,za zaborav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted December 18, 2017 Author #6164 Share Posted December 18, 2017 (edited) 13 minutes ago, ChandlerMne said: Evo moje analize: Fudbal- curama nisam zadovoljan ni malo. Seniorkama narocito. A tim se konacno kvalifikovao,i to je dobro. Mladi su za sada sjajni,nadam se plasmanu na EP a onda i na OI. Ali kao po obicaju FSS OI stavlja u zadnji plan. U globalu sam zadovoljan sezonom. I klubovi su bili ok. Kosarka - dame uzas. Sramota. Pred kraj je stigla lijepa vijest o Marininom povratku pa me to raduje. Momci su bili dobri mada steta za zlato. Svakako da smo sada pravi,kao nekada. Odbojka- zadovoljan sam. Jedna godina uspjeha,odrzavamo visok nivo kod dama. Vaterpolo- momci su malo podbacili al je to ocekivano. Bolje sada nego na OI. Djevojke su bile uobicajeno prosjecne. Cekam prikljucak sa najboljim. Rukomet - lose. Na momente obije selekcije bljesnu al sve to slabo zavrsi. Curama treba dati sansu,ima nade za Tokio ali... Momke cemo da vidimo. Mladje kategorije uzasne... Hokej na travi - hm... nepostojeci savez. Ragbi - nisam pratio ali Tokio je iluzija svakako Bejzbol i softbol - nisam.pratio mislim da je hokej na travi ugasen u ragbiju nas je malo federacija izigrala, trebali smo biti u prvoj diviziji, ali......sad su slabiji, a zene se nisu takmicile ove godine, mada ni tu nema sta za videti u bejzbolu/softbolu kao ni u prethodna dva tesko da cemo se kvalifikovati ni u narednih 50 godina verovatno to se prati eventualno da dostignemo nekaaaaad najvisi nivo EP-a Edited December 18, 2017 by DaniSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,038 Posted December 18, 2017 #6165 Share Posted December 18, 2017 Odbojka na pijesku - dobra sezona. Muskarci su bili ok,par puta imali dobre rezultate. Matic i Milosevic takodje ok. Tekvodno- nije lose mada je Tijana bas podbacila. Dolaze novi,Milica se vratila. Momci losi. Rvanje- dobri smo bili. Mladje kategorije i ne toliko ali Nemes je svs izvukao. Dzudo - bas ova poslednja 2 dana smo imali lose nastupe ali je sezona bila jako dobra. Majdov,Kukolj,Milica. Juniorke su bile lose,nadam se samo privremeno. Boks - lose. Nisam puno ni pratio. Karate - bilo je ok. Prekovic pogotovo. Tratlon - za zaborav. Biciklizam - Eric i Rajovic su bili dobri. Konacno par dobrih rezultata. U MB vrlo lose. Gimnastuka - tu i tamo. Nisam.impresioniran. Tenis - lose. Mada ih imamo par u top 100 al je ukupni utisak los. Zene su tek posebna prica. Stoni tenis - sivilo. Makar kod seniora. Streljastvo- prosjek. Ni lose ni dobro. Juniori losi u pistolju. Novih imena ipak ima. To je to cega se mogu sjetiti. Nisam bas sve mogao pratiti ali ovako na prvu loptu nije lose. Godina konsolidacije u svim sportovima. 2018 ce biti zanimljiva za pracenje jer nam.stizu prve kvalifikacije. Jedva cekam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted December 18, 2017 #6166 Share Posted December 18, 2017 (edited) SENIORI JUNIORI I KADETI Bili smo vredni Vidite da uopste nije bila losa godina Edited December 18, 2017 by dareza ChandlerMne and Майкл 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,038 Posted December 18, 2017 #6167 Share Posted December 18, 2017 13 minutes ago, DaniSRB said: mislim da je hokej na travi ugasen u ragbiju nas je malo federacija izigrala, trebali smo biti u prvoj diviziji, ali......sad su slabiji, a zene se nisu takmicile ove godine, mada ni tu nema sta za videti u bejzbolu/softbolu kao ni u prethodna dva tesko da cemo se kvalifikovati ni u narednih 50 godina verovatno to se prati eventualno da dostignemo nekaaaaad najvisi nivo EP-a Stvarno se ugasili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted December 18, 2017 Author #6168 Share Posted December 18, 2017 2 minutes ago, ChandlerMne said: Stvarno se ugasili? mislim da lige vise nema, mozda postoji rekreativno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted December 18, 2017 Author #6169 Share Posted December 18, 2017 (edited) 7 minutes ago, ChandlerMne said: Odbojka na pijesku - dobra sezona. Muskarci su bili ok,par puta imali dobre rezultate. Matic i Milosevic takodje ok. Tekvodno- nije lose mada je Tijana bas podbacila. Dolaze novi,Milica se vratila. Momci losi. Rvanje- dobri smo bili. Mladje kategorije i ne toliko ali Nemes je svs izvukao. Dzudo - bas ova poslednja 2 dana smo imali lose nastupe ali je sezona bila jako dobra. Majdov,Kukolj,Milica. Juniorke su bile lose,nadam se samo privremeno. Boks - lose. Nisam puno ni pratio. Karate - bilo je ok. Prekovic pogotovo. Tratlon - za zaborav. Biciklizam - Eric i Rajovic su bili dobri. Konacno par dobrih rezultata. U MB vrlo lose. Gimnastuka - tu i tamo. Nisam.impresioniran. Tenis - lose. Mada ih imamo par u top 100 al je ukupni utisak los. Zene su tek posebna prica. Stoni tenis - sivilo. Makar kod seniora. Streljastvo- prosjek. Ni lose ni dobro. Juniori losi u pistolju. Novih imena ipak ima. To je to cega se mogu sjetiti. Nisam bas sve mogao pratiti ali ovako na prvu loptu nije lose. Godina konsolidacije u svim sportovima. 2018 ce biti zanimljiva za pracenje jer nam.stizu prve kvalifikacije. Jedva cekam. sportsko penjanje i basket Edited December 18, 2017 by DaniSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,038 Posted December 18, 2017 #6170 Share Posted December 18, 2017 3 minutes ago, dareza said: http://totallympics.com/index.php?/topic/75-serbia-national-thread/&do=findComment&comment=1086 http://totallympics.com/index.php?/topic/75-serbia-national-thread/&do=findComment&comment=1076 Bili smo vredni Vidite da uopste nije bila losa godina Svaka cast na radu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts