NikolaB 432 Posted July 27, 2021 #13751 Share Posted July 27, 2021 У полуфиналу је ваљда Русија или Холандија, Белгија је прошла директно. Кецмановић испао од Умбера. А и да је прошао испао би у наредном колу од Циципаса тако да је свеједно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13752 Share Posted July 27, 2021 11 minutes ago, NikolaB said: У полуфиналу је ваљда Русија или Холандија, Белгија је прошла директно. Кецмановић испао од Умбера. А и да је прошао испао би у наредном колу од Циципаса тако да је свеједно Ipak Rusija i Holandija, ne znam kako je Belgija druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted July 27, 2021 #13753 Share Posted July 27, 2021 Браво Андреј Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted July 27, 2021 #13754 Share Posted July 27, 2021 Он је буквално експлодирао у задње време. Ако наставе да раде како треба имаћемо ми супер тим у Паризу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13755 Share Posted July 27, 2021 Zlatooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13756 Share Posted July 27, 2021 Milica na pravi nacin zavrsava karijeru. Bas sam srecan zbog nje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted July 27, 2021 #13757 Share Posted July 27, 2021 Која је та жена краљица. Заслужила је националну пензију. Jesse_Pinkman) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13758 Share Posted July 27, 2021 20 hours ago, nenad said: Brate, Srbija je zemlja gde na spavanju nema više od 5 miliona ljudi i gde prosečan stanovnik mota kablove za platu od 40 000 dinara i ti kažeš džaba 10 medalja. Budi realan malo pa vidi šta je normalno očekivati da ovakva jedna država uradi na OI. Cijenim tvoje stavove pa mi ne ulazi u glavu da ne shvatas poentu moje price. Radije bih 3 zlata nego 10 bronzi. Sa 3 zlata bili bismo pri vrhu plasmana a sa 10 bronzi pri dnu. O ekonomskim posljedicama dobrog plasmana na OI sam ovdje pricao jos 2012. Nisam nerealan vec Srbiji zelim dobro, i u sportu ali i u standardu zivota. A to je vec dugo uslovljeno jedno sa drugim. I na kraju - prica "Srbija je mala zemlja, siromasna" je toliko deplasirana da nemam neku zelju da to elaboriram. Ovdje sam toliko godina pricao o tome. Ko god zeli da nadje krivca u drugome uspjece. Opravdanja - mi smo mali i sl su za povrsne pratioce sporta. A ti to svakako nisi pa me i cude takvi rezoni. Da rezimiram - zelim Srbiji sto vise medalja i uspjeha na svim poljima. Toliko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13759 Share Posted July 27, 2021 20 minutes ago, ChandlerMne said: Cijenim tvoje stavove pa mi ne ulazi u glavu da ne shvatas poentu moje price. Radije bih 3 zlata nego 10 bronzi. Sa 3 zlata bili bismo pri vrhu plasmana a sa 10 bronzi pri dnu. O ekonomskim posljedicama dobrog plasmana na OI sam ovdje pricao jos 2012. Nisam nerealan vec Srbiji zelim dobro, i u sportu ali i u standardu zivota. A to je vec dugo uslovljeno jedno sa drugim. I na kraju - prica "Srbija je mala zemlja, siromasna" je toliko deplasirana da nemam neku zelju da to elaboriram. Ovdje sam toliko godina pricao o tome. Ko god zeli da nadje krivca u drugome uspjece. Opravdanja - mi smo mali i sl su za povrsne pratioce sporta. A ti to svakako nisi pa me i cude takvi rezoni. Da rezimiram - zelim Srbiji sto vise medalja i uspjeha na svim poljima. Toliko Koja god boja, medalja je medalja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13760 Share Posted July 27, 2021 20 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Koja god boja, medalja je medalja To stoji. Bolje ista nego nista. Kad se sjetim recimo Atine ili Pekinga, sve je bolje od toga. Sta mislis o sansama Majdova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts