website statistics
Jump to content

Totallympics TeamNL Huis


Jinzha
 Share

Recommended Posts

Wijler komt ook niet helemaal onverwacht. Schiet het hele jaar al matig, behalve op het OKT. Dat de Nederlandse mannen zich als team niet plaatsten, was ook al een teken aan de wand. Maar met handboogschieten weet je het nooit. Hij kan zo nog een paar potjes winnen in het individuele toernooi. In het mixedevent daarentegen houdt het hier wel op ja. 

Link to comment
Share on other sites

Just now, BMOlympics said:

Al met al niet de beste dag voor Nederland, maar de 2 punten in handbal zijn binnen en bij boogschieten werd er vooral bij de dames ondergepresteerd, maar eventueel kan daar natuurlijk nog steeds enorm veel gebeuren want het blijft boogschieten. 

Individueel allemaal prima, zolang je maar niet P31-34 pakt maakt het weinig uit. Mixed team gebeurde precies wat je niet wil - vroeg tegen Korea of eruit.

Link to comment
Share on other sites

Wanneer is de shootoff eigenlijk? Is dat dan op de dag van het mixed toernooi pas? Ik had verwacht dat het direct na de plaatsingsronde was, maar toen bleef het stil.

 

Edit: ik lees net dat we al verloren hebben:nopompom:

Edited by Jinzha
Link to comment
Share on other sites

5 hours ago, CCB said:

Lotingen judotoernooi, waarbij ik me beperk tot de kanshebsters vanuit Nederlandse optiek:

 

Joanne van Lieshout (-63 kg) heeft een bye in R1, maar moet daarna tegen Timo (POR) of Kim (ZKO). Met name de Portugese is een hele lastige klant. In de kwartfinale wacht eventueel de Japanse Takaichi. Niet zo'n beste loting dus.

 

Sanne van Dijke (-70 kg) heeft ook een bye in R1, en dan tegen Samardzic (BIH) of Olsen (DEN). Dat zijn goede vooruitzichten op een kwartfinale, waarin ze dan de Japanse Niizoe zou treffen.

 

Guusje Steenhuis (-78 kg) start in R2 tegen de Poolse Pacut.

 

Michael Korrel (-100 kg) start in R2 tegen Kostoev (UAE) of Goncalves (BRA). 

 

Noël van 't End (-90 kg) begint in R1 tegen Macedo (BRA) en treft in R2 de winnaar van Toth (HON) en Cret (ROE). 

 

Het Nederlands mixteam opent tegen Servië. Bij winst wacht een ontmoeting met Japan, dus dat wordt een kort dagje.

 

 

Dank hiervoor trouwens! Fijn om wat meer duiding te krijgen bij de loting. Bij judo kom ik vaak niet verder dan 'zolang het geen Frankrijk of Japan is, moeten we wel kunnen winnen'.

 

Toch bijzonder dat Van Lieshout, volgens mij onze best geplaatste judoka, zo'n lastige loting heeft. Maar ach, om Olympisch kampioen te worden moet ze van iedereen kunnen winnen:lol:

Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Noorderling29 said:

Tegen Japan zou toch kwart finale zijn, dus een herkansing na een eventuele nederlaag. 

Ja precies. Dat had ik even over het hoofd gezien. Herkansing dan vermoedelijk tegen Brazilië (ervan uitgaande dat Duitsland die poule wint). Dat is dan wel weer te doen. Om brons Georgië/Italië, dat is daarentegen weer andere koek. Plus, dat is wel heel erg ver vooruitkijken. Eerst maar eens de eerste pot van Servië winnen.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...