website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

Recommended Posts

Апропо, за кой български спортист най-много ви е яд, че пропуска игрите поради контузия или липса на квота?

2 hours ago, Ros said:

Апропо, за кой български спортист най-много ви е яд, че пропуска игрите поради контузия или липса на квота?

Половината отбор по борба :d, волейболът и още някой боксьор, където май ни ощетиха на последната квалификация.

Ако говорим реалистично националния отбор по волейбол отдавна не е този, който искаме да гледаме и нямаме никакви шансове и надежди за тях. За борбата съм съгласен, особено за Еди Назарян и Ева и Миглена Селишка. Много ме яд за Начева - толкова нелепо пропусна шанса си. Ако трябва да съм честен съжалявам и за Антъни Иванов. Там в плуването така и не му простиха за голямата му уста. 

18 hours ago, Ros said:

Ако говорим реалистично националния отбор по волейбол отдавна не е този, който искаме да гледаме и нямаме никакви шансове и надежди за тях. За борбата съм съгласен, особено за Еди Назарян и Ева и Миглена Селишка. Много ме яд за Начева - толкова нелепо пропусна шанса си. Ако трябва да съм честен съжалявам и за Антъни Иванов. Там в плуването така и не му простиха за голямата му уста. 

Волейбол живот и здраве в ЛА дано Чико успее да смени чипа на момчетата , видях на мачовете как изисква много. Иначе и мен ме е яд точно за гореизброените .антани в ЛА може и да си вземе медала вече дали ще е под български флаг трудно да се каже 

Edited by Dobrudja1919

Точно пък Антъни Иванов е последния човек, за когото ще ме е яд. Такова всезнаещо леке въобще не ни трябва. Тоя човек ламти за внимание. Когато беше единственият с постижения, звездата на отбора, му беше много добре.

Ама като излязоха после другите момчета и взеха да го засенчват, и хората започнаха да говорят повече за тях и вече особата му не беше на дневен ред. Чудеше се какви скандали и тъпотии да измисли, че да се изкара велик и колко много разбирал, ама все му пречели ала-бала. А истината е, че като отиде в Щатите и типично по български се отдаде на живот и гаджета и кариерата му замря. Най-добрите му постижения си останаха докато тренираше на окаяния басейн в Търново.

Не казвам, че Антъни е някой Фелпс или Торп. Нещата, за които го наказаха обаче са доста странни. 3⁷ момчета изгоряха с допинг докато са дбор на националите. Той започна за говори срещу методиката на възстановяване и веднага секира. Не че сме китайци, но там цял отбор позитивира и нищо, а у нас не ти вземат проба сутринта, а вечерта, ама ... да си бил сутринта на място. Въобще историята с допинга в България е доста компрометирана. Така или иначе с него можеше да сформираме дори щафета, ама 

• 2 weeks later...

bulgarian-participation-paris-2024-to-go-2.pdf

Това е програмата на всички наши спортисти по време на олимпиадата в Париж с евентуални участия в битки за медали

Това е и предварителната програма на БНТ за олимпиадата, като в зависимост от българското участие за деня ще се правят и промениПредварителна-програма-на-БНТ-за-Олимпийски-игри-Париж-2024 (1).pdf

Някой има ли представа дали max ще имат специализирани канали за отделните спортове и дали евроспорт в България ще имат канали от 3 до 9 или ще си останем само с ES 4K

10 hours ago, Ros said:

Някой има ли представа дали max ще имат специализирани канали за отделните спортове и дали евроспорт в България ще имат канали от 3 до 9 или ще си останем само с ES 4K

Не мисля, че в България ще пуснат допълнителните канали. За сметка на това, Евроспорт 2 ще е със съдържание специално за Централна и Източна Европа (Румъния, Унгария, Чехия, Словакия и България).

https://www.tenniskafe.com/drugi/lyubopitno/tsvetana-pironkova-shte-bade-sred-komentatorite-na-eurosport-za-olimpijskite-igri/

Погледнах програмата за следващите дни. Ще излъчват основно спортове с участието на тези страни плюс много тенис :)

Ще има и специално студио всяка сутрин със спортни звезди от региона.

• Create New...