website statistics
Jump to content

[OPEN THREAD] Praćenje rezultata


 Share

Recommended Posts

Opet ćemo ući u istu priču bespotrebno. Ovaj narod sve više naginje ka bolesnom, ko nas predstavlja, kako se živi ovde, koliko smo kao nacija isfrustrirani i iskompleksirani, kakve su nam buduće generacije, nema ovom narodu ništa dobro, bez obzira dal osvoji 10 ili 2 medalje. One su samo pokriće za neke ljude koji se nikad nisu bavili sportom, nemaju pojma šta je sportski duh. Sportski duh nije da ti nazivaš Federera i Nadala pogrdnim imenima samo jer su konkurenti Đokoviću, da pričaš kako se Ameri dopinguju jer eto bolji su u košarci, da frustracije zbog izgubljenih ratova devedesetih lečiš kroz sport da imaš više medalja od Hrvata dok obeležavaš Oluje i hvališ se porazima. Meni je fizički muka od ove države, od medija, novinara, od prosečnog Srbina. Da imam mogućnost pobegao bih sutra iz ove zemlje ne zbog sebe nego zbog neke dece za koju ne bih želeo da odrastaju u ovoj toksičnoj sredini. 

Link to comment
Share on other sites

Ове олимпијске игре за нас су стварно за дебелу дебелу анализу. Не да су разочарење, ово је катаклизма. Пошаљемо чак 113 спортиста који освоје две медаље???? Катастрофа

Link to comment
Share on other sites

Чак две медаље (два финала) у истом дану. Оборили смо све рекорде 😂😂😂

 

Значи завршавамо игре са 4 + 1 бронза (евентуално)

Link to comment
Share on other sites

Ne znam sta reci... 

Moglo je sve ovo mnogo bolje. Bilo je puno ogromnih pukotina, fundamentalnih gresaka. Puno sportista su ovdje dosli slucajno, nezainteresovano.

Neki sportovi moraju da se hitno presaberu jer bas nista nije valjalo.

Ipak, 3 zlata donekle vade utisak. Hvala svima koji su donijeli medalje, ponos ste!

 

Jedan komentar bonusa.

Jako mi je zao sto nam je klub bio prilicno neaktivan tokom igara. Znam da je makar dio nas bio pod utiskom losih nastupa ali svejedno, mislim da nam je ovo od 2012 najneaktivniji period. 

Takodje se nadam da ce svi clanovi kluba biti aktivniji u narednom periodu.

Hvala svima na pisanju :)

Link to comment
Share on other sites

Ja nisam bio aktivan mnogo na forumu zbog obaveza ali sam se podjednako nervirao kao i vi:d OI za zaborav, rvanje debakl narocito povreda Micica i po meni diskutabilni poraz Komarova ali sta je tu je!

Kajakasi lepo krenuli ali finale za zaborav, atletika katastrofa!!!

Svakako pozitivno iznenadjenje vaterpolisti jer smo ih svi otpisali prvi ja kao i fenomenalna igra kosarkasa i zal za finale i verovatno zlato! Pohvale i za Aleksandru Perisic, nadam se njenom zlatu u LA jer je devojka fenomenalna!

Takodje katastrofalan mec odbojkasica, samo da se pronadje resenje za selektora!!

Link to comment
Share on other sites

Dobro bi bilo otvoriti novu temu.

Kosarkasice U18 su osvojile bronzanu medalju na EP. Turnir su odigrale lose, imale su srecu sa razigravanjem ali su svoje sanse fino iskoristile. Pratio sam par igracica, mislim da je Popovic ime koje je zanimljivo za dalji olimpijski ciklus.

Obzirom na povlacenje Krajisnik i Jovanovic, odmah se mora obaviti smjena generacija, cilj je EP 2027, biti sto konkurentniji.

Ogroman je sada zjap izmedju nas i Francuske, Spanije, Njemacke, Belgije, a ima jos par odlicnih timova. Marinu, ako ostane, ceka pretezak posao. 

Solidan nastup rukometasa, na juniorskom EP.

Usli smo u top 8, pobijedili Sloveniju i Hrvatsku, remi sa Dancima. Mislim da smo porazom od Madjara izgubili sansu za 1/2f ali je ovo solidan rezultat za nase uobicajeno niske standarde. 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...