website statistics
Jump to content

Atletika

Share

Recommended Posts

43 minutes ago, Rafoo said:

Kolko bi Košćak trebao rezultat za Pariz?

Pa stvarno zavisi od plasmana a i konkurencije. 

Götzis prosle godine je 1162 boda, taj rezultat joj se sigurno računa. Trenutno 24 Australka West ima 1164. Znaci da bi je preskočila morala bi npr. Ovde osvojit 7 mjesto sa 6240 bodova. To bi bilo 1167 bodova za renking i u prosjeku bi bila bolja. Naravno sa petim mjestom može osvojit i manje Itd. 

ali naravno i ostale mogu poboljšati svoj renking i iduci tjedan je veliki miting u Ratingenu. Tako da bi bilo dobro uzet 1175 bodova za Pariz i preskočiti par njih u prosjeku sa 1168 bodova. 

naravno nedostaje joj sad puno bodova iz visa, koje mora nadoknadit negdje ali ne znam gdje osim ako nas ne iznenadi u kugli ili koplju. Na 200m ili u dalju sumnjam. 

1 hour ago, prso1000 said:

Pa stvarno zavisi od plasmana a i konkurencije. 

Götzis prosle godine je 1162 boda, taj rezultat joj se sigurno računa. Trenutno 24 Australka West ima 1164. Znaci da bi je preskočila morala bi npr. Ovde osvojit 7 mjesto sa 6240 bodova. To bi bilo 1167 bodova za renking i u prosjeku bi bila bolja. Naravno sa petim mjestom može osvojit i manje Itd. 

ali naravno i ostale mogu poboljšati svoj renking i iduci tjedan je veliki miting u Ratingenu. Tako da bi bilo dobro uzet 1175 bodova za Pariz i preskočiti par njih u prosjeku sa 1168 bodova. 

naravno nedostaje joj sad puno bodova iz visa, koje mora nadoknadit negdje ali ne znam gdje osim ako nas ne iznenadi u kugli ili koplju. Na 200m ili u dalju sumnjam. 

Nažalost sam previdio jednu važni stvar, Thiam koja trenutno vodi i treća Talijanka trenutno nemaju normu niti su u renkingu, ako završe ovi sedmoboj sigurno upadaju, tako da je realno Kineskinja 24 sa 1168 bodova. 

Dali Gregurić sa tim može ući u rang ta Pariz,

a što se tiče Koščak zar nisam u pravu

bila su dva tamičenjam 2 slaba stara i 2 odustajanja zbog ozljede

Pavalić danas rekord Hrvatske na 50 slobodno, ali još daleko od norme 

Share

• Create New...