website statistics
Jump to content

About This Club

Sve o hrvatskom sportu!
 1. What's new in this club
 2. Repka za GP finale u taekwondo. Pobjeda donosi 60 bodova za Pariz. L. Stojkovic i B. Duvancic F49 L. Glasnovic i L. Brečić M68 I. Sapina M80 Kanaeta nema zbog ozljede, Jelić mora preskočiti jedan GP jer je prekasno otkazala nastup na posljednjem GP. ostali se nisu kvalificirali. Ide 15 najboljih po olimpijskom renkingu Nov/22 plus domaćin.
 3. U taekwondo trenutno bi bile 2 kvote preko renkinga: Lena Stojkovic F49 i Ivan Sapina M80
 4. Jos dva poraza u 1/4 finalu: Nika Klepac i Josip Teskera. Danas je zadnji dan, nastupa Lena Stojkovic.
 5. Napokon medalja Bronca za Ivanu Duvancic u 53kg Lovre Brečić ispao u 1/4 finalu
 6. I dalje bez medalje: Golubic ispao u 1/4 finalu od Takova iz Srbije. Kolovrat u 1/8 finala a Božić u 1 kolu.
 7. Kao uvjek gubimo protiv boraca iz Azije većinom
 8. https://www.dalmacijadanas.hr/bruna-duvancic-korak-do-medalje-na-sp/ Bruna Duvančić izgubila u 1/4 finalu a Leon Glasnović u drugom kolu.
 9. Los dan za naše Jelic izgubila u 1/4 finalu od Titonelli iz Brazila. Sapina od Kineza i Vuletić od Grkinje u 1/8 finala.
 10. Kristina Tomic izgubila u1/4 finalu od Kineskinje. U prva dva kola prošla bez borbe, pa pobjeda protiv osme nositeljice iz Poljske. Za nju solidan nastup.
 11. Kanaet je slomio potkoljenicu i to znaci godinu dana pauze. On je time otpao za Pariz. Jedina mala šansa su mu europske kvale početkom 2024, sad hoće li biti tamo ovisi o puno stvari. Tomas je izjavio da najviše očekuje od Stojkovic i Sapine. A da je Jelić van forme. trenutno bi po renkingu uzeli samo jednu kvotu, a to je Sapina.
 12. Sutra pocinje SP u taekwondo (racuna se kao 2021 (50%) za renking) u Meksiku. Nismo zastupljeni u svim kategorijama. Nema nikoga u M80, trebao je biti Kanaet, ali ge nema u zdrijebu, valjda ozljeda. Nemamo nikoga ni u M58, ali tu i nemamo nikoga konkurentnog. Objavljen je zdrijeb, sutra su M80 i F57, tako nastupa samo Kristina Tomic (24 nositelj) Prvo kolo protiv Sri Lanke, a zatim vec protiv devete nositeljice iz Brazila (Macedo), pobjeda bi bila veliko iznenadjenje. Ako i pobjedi cekaju teske protivnice, 1/8 finala Poljakinja Adamkewiecz, pa 1 nositeljica iz Kine. Nemoguca misija. Glasnovic, normalno nasa najbolja u ovoj kategoriji nije nastupala od 5 mjeseca. U utorak M87 i F62, nastupaju Sapina (2 nositelj) i Vuletic (3 nositeljica) Sapina je slobodan u prvom kolu, pa Grcka ili RTA, a u 1/8 finala vec Kinez Meng, to ce biti tesko. U 1/4 finalu bi mogao cekati Jordanac (7) ili Botta iz Italije. Vuletic ima odlican zdrijeb. Do 1/4 finala nema nekih poznatih protivnica. U 1/4 finalu Cehinja Stolbova, isto prolazno. Ali Vuletic nije bas u formi u zadnje vrijeme. Ali ovaku priliku nece cesto dobiti.
 13. Zavisi ko će biti medju 6 u WQS u 2024. za očekivati je da će tu bit neki Amerikanci, oni Francuz i Australci, mozda Rantes. Uglavnom kvote sa SP 2022 idu prvo kontinentima koji nisu dobili mjesto preko te serije 2024. Znaci jedna kvota ide vrlo vjerovatno u Afriku. Tek kad svi kontinenti dobiju kvotu onda dolazi renking sa SP u igru. Tako da su šanse male da se kvalificira preko SP 22. Veće šanse ima 23 i preko serije u 24. osim toga sumnjam da će bit visoko plasiran jer je prije 2 mjeseca operirao rame i ne može neke trikove još.
 14. Ispravi me ako grijesim,te 2 kvote tu na sp dodjelit ce se onima koji ih ne ostvare na world cup series do 2024, znaci ako ne uzme preko toga kvotu,dodjelit ce mu onda iz ovog sp?
 15. Ne. Sistem je jako kompliciran. Kvote će se znati tek 2024, ali moguće je da dobiješ kvotu preko SP 2022, iako za Europljane to i nije bas vjerovatna opcija.
 16. Nastupa, zavrsio ko 10 u pf,sutra finale u 16 sati
 17. pa piše da je sutra tek 1/2 i tu su 24 a u finalu ide 12
 18.  

×
×
 • Create New...