website statistics
Jump to content

crolympics

Totallympics Fanatic
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  05/04/96

Recent Profile Visitors

375 profile views
 1. Jesu li Jelić i Vuletić u istoj olimpijskoj kategoriji ili je ono Vuletić s Nikitom?
 2. Cak solidan nastup Marenica u Nacri s obzirom na neiskustvo, trebalo je vise regata za kvalifikacije, ali dobro je da imamo pionire u ovoj disciplini jer jedrenje ce dozivjet velike promjene do iducih igara, trebamo se okrenuti novim klasama.
 3. Od Nacre po prvim rezultatima nema ništa, cure su u igri, sretno im!
 4. To već objašnjava zašto nisu otišli u New Delhi.
 5. Anton Glasnović 3. na rankingu, samo Talijan De Fillipis ispred njega bez kvote. Međutim, nitko od trapaša nije prijavljen za SK u New Delhiju idući tjedan, Talijan jest. Do kraja se dijeli jedna kvota na EP u Osijeku i jedna po rankingu.
 6. This is the official death of croatian handball. All of the players that could give us at least 5 more years will retire and the new generations have no leaders. Probaby never gonna see olympics again. Two-time olympic champions - signing out!
 7. Korona je izmiješala karte, kvalifikacije u svim sportovima su na rubu regularnosti. Igre sigurno neće imat isti okus kao ostale, nadam se da ćemo se imati čemu veseliti. Prvo da spasimo rukomet za vikend.
 8. 1. Hvala Blanki na svemu, šteta što je poput Ivice ostala bez zlata, ali to je sport, i ovako su napravili puno. 2. Vaterpolisti odigrali loš turnir, već sam se pozdravio s njima kad su Rusi pucali peterac za pobjedu, zabrinjavajuće jest ali ne bih ih otpisivao za Tokyo, nisu zaboravili igrati, puno faktora je utjecalo na lošu igru na ovom turniru. 3. Boks je još jednom pokazao kakvo je ruglo od sporta u smislu organiziranosti, šteta za Hrgovića ako je stvarno želi opet ići na OI.
 9. Nema, tj. ima u Parizu ako odluči nastupiti. Filipi se previše pasivno bori. U trećoj je bio bolji jer je morao krenuti na knockout.
 10. Onda je doslo do promjene jer s te stranice sam i skinuo raspored.
 11. Žbrijeb: https://www.boxingroadtotokyolondon.org/draw/results
 12. Vorobeva opet bolja od Lulić, tako da ako već nije bilo odlučeno, sada vjerojatno jest.
 13. Je li i SP u Radialu kao i u Laseru borba naših za kvotu? Nakon 6 plovova i Vorobeva (29.) i Lulić (36.) su u zlatnoj floti sa samo 5 bodova razlike među njima.
 14. Imat će 2 kvalifikacijska turnira (jedan svjetski, jedan europski), još par mjesta će biti po renkingu. Ne znam za šanse, ne pratim toliko.
×
×
 • Create New...