website statistics
Jump to content

crolympics

Totallympics Professional
  • Posts

    93
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Nation
    Croatia
  • Gender
    Male
  • Date of Birth
    04/05/1996

Recent Profile Visitors

2,235 profile views

crolympics's Achievements

  1. Pa je, kvalifikacije su nam podbacaj, 4 kvote su trebale biti minimum. Ovisi sad o Igrama. Tesko ce netko zlato uzeti, a za medalju po meni imaju sansu i Sapina i Golubic.
  2. Ono sto smo i proicirali. Pole protiv Burgos i Golubic protiv svedanina za OI.
  3. Placa li se stream, mogu li se negdje pratiti samo rezultati?
  4. Bio sam siguran da ce slati Jelić, ipak je olimpijska pobjednica, mada drago mi je zbog Pole. Ali da, sad joj je veliki pritisak. Znas li sto je s muskima, ide li Golubić, to je jedino logično ili ce mozda ubaciti Kanaeta?
  5. Ne znam kakav je ovo novi trend u Aziji da se natjecanja odrzavaju usred tjedna. I ATP finala u Kini su bila utorak/srijeda prije par tjedana.
  6. Golubic dosta dobar, u polufinalu je. Cala ispao u prvom, Jin i Polo u drugom kolu. Jedino je Jordanac usao u polufinale (ocekujem da ce mu predati ovaj drugi Jordanac).
  7. Dobro smo prosli sto se kvota tice. Trebali bi realno ubosti i Radial jer je teze ne kvalificirati se, imaju jos SP (7 kvota), EP (2 kvote) i zavrsne kvalifikacije (4 kvote). Mislim da ce ici Stipanovic zbog minulih uspjeha a i nije da je Jurisic bolji od njega. Valjda ce i Jurisic nekad docekati svojih 5 minuta.
  8. Koliko vidim, Čargo i Dolenc su uzeli kvotu, svi danasnji plovovi su otkazani i nece se nadoknaditi, sutra je zavrsnica. Moguce da isto vrijedi i za Laser ali oni mozda nadoknađuju sutra jer im je medal race tek u nedjelju (ali tu svakako uzimamo kvotu).
  9. Mislim da je Palma 11. i drzi zadnju kvotu. Mozda si zaboravio Francuze.
×
×
  • Create New...