website statistics
Jump to content

crolympics

Totallympics Fanatic
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7

Personal Information

 • Nation
  Croatia
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  05/04/96

Recent Profile Visitors

264 profile views
 1. Nema, tj. ima u Parizu ako odluči nastupiti. Filipi se previše pasivno bori. U trećoj je bio bolji jer je morao krenuti na knockout.
 2. Onda je doslo do promjene jer s te stranice sam i skinuo raspored.
 3. Žbrijeb: https://www.boxingroadtotokyolondon.org/draw/results
 4. Vorobeva opet bolja od Lulić, tako da ako već nije bilo odlučeno, sada vjerojatno jest.
 5. Je li i SP u Radialu kao i u Laseru borba naših za kvotu? Nakon 6 plovova i Vorobeva (29.) i Lulić (36.) su u zlatnoj floti sa samo 5 bodova razlike među njima.
 6. Imat će 2 kvalifikacijska turnira (jedan svjetski, jedan europski), još par mjesta će biti po renkingu. Ne znam za šanse, ne pratim toliko.
 7. Dvojica mogu igrati singl. Nema se tu šta birati, ako ne bude ozljeda. Gaćina i Pucar će igrati singl, a Kojić će im se pridružiti u ekipnom.
 8. I've just read in croatian media that South Africa gets a free quota, which would be a shitshow.
 9. Bravo momci, svaka čast!! Gledao sam samo kraj Gaćininog meča, nije mi ostalo živaca poslije vaterpola i rukometa da gledam sve. Vaterpolisti se doveli u situaciju da moraju igrat OQT, šteta, baš ih nije išlo na sva 3 kvalifikacijska turnira.
 10. I doubt it, probably they only announced they will compete at OQT.
 11. I know that Africa doesn't have secure quota in men's tournament, only a spot in OQT. I am not sure about women's tournament since Croatia doesn't have serious team yet,
 12. Grčka rješena, Pucar se nije proslavio protiv Gionisa, ali dobro. Sutra protiv Engleza, nismo favoriti, ali nismo ni bez šansi.
 13. Cure su odigrale egal-meč protiv Mađarica, njima nije igrala najbolja igračica (možda su podcijenile naše). Možda se moglo izvući više, ali šta je tu je. Sutra muški.
 14. Štetić dobila Nikitu, a onda bezveze izgubila od Kineskinje, prve nositeljice, iako je dobila prvu rundu i vodila do zadnje sekunde trece. Koja je priča ove Štetić, znam da nije nastupala na SP? Kako to da nije bila bolja na olimpijskom renkingu, znam da je guzva u ovoj kategoriji sa Glasnovic i Vuletic. I na kraju nemamo nikoga na OI.
 15. Jelić 70.000 dolara, Pole 20.000. Lijepo, nema šta.
×
×
 • Create New...