Майкл 561 Posted February 27, 2018 #7071 Share Posted February 27, 2018 (edited) 7 minutes ago, nenad said: Ne pričam ja o totalnom protekcionizmu, ali ovakav način privlačenja investitora je presmešan. Prava radnika su nikakva, subvencije po par hiljada evra za radno mesto, zemljište za džabe, ugovori o radu na po par meseci, nepriznavanje minulog rada, gomila stvari.. DS je doneo zakone po kojima su predsednici sindikata zaštićeni kao beli medvedi, te su oni i danas tu, kao partijski poslušnici, koji rade u interesu Žutih i protiv ove vlasti, umesto radnika, a SNS očito zabole da reformiše taj sektor Edited February 27, 2018 by Майкл Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted February 27, 2018 #7072 Share Posted February 27, 2018 2 minutes ago, Майкл said: DS je doneo zakone po kojima su predsednici sindikata zaštićeni kao beli medvedi, te su oni i danas tu, kao partijski poslušnici, koji rade u interesu Žutih i protiv ove vlasti, umesto radnika, a SNS očito zabole da reformiše taj sektor da je to tako ko što kažeš danas bi na ulicama imali hiljade i hiljade ljudi jer ne može niko da me ubedi da su ljudi zadovoljni životom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 27, 2018 #7073 Share Posted February 27, 2018 nenad, ChandlerMne and Майкл 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 27, 2018 Author #7074 Share Posted February 27, 2018 18 minutes ago, nenad said: da je to tako ko što kažeš danas bi na ulicama imali hiljade i hiljade ljudi jer ne može niko da me ubedi da su ljudi zadovoljni životom nazalost ljudi su uplaseni danas za bilo kakav posao, ponekad verovatno i ucenjeni, a mnogi i prevareni nakon laznih promena 00-tih Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted February 27, 2018 #7075 Share Posted February 27, 2018 1 minute ago, DaniSRB said: nazalost ljudi su uplaseni danas za bilo kakav posao, ponekad verovatno i ucenjeni, a mnogi i prevareni nakon laznih promena 00-tih kažem samo da je tačno da su vođe sindikata zaštićene i svi žuti, onda bi valjda animirali malo te ljude da izađu na ulicu, da stupe u neki štrajk, ne bi išli niz dlaku ovima iz sadašnje vlasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 27, 2018 Author #7076 Share Posted February 27, 2018 Just now, nenad said: kažem samo da je tačno da su vođe sindikata zaštićene i svi žuti, onda bi valjda animirali malo te ljude da izađu na ulicu, da stupe u neki štrajk, ne bi išli niz dlaku ovima iz sadašnje vlasti. pola kadra ds-a je preleteo u sns a i sam sns nije bio podoban policajcima dok nisu raskrstili sa srs, koje takodje smartam prevarom od stranke u svakom slucaju svi su oni isti.........a narod trpi Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted February 27, 2018 #7077 Share Posted February 27, 2018 1 minute ago, DaniSRB said: pola kadra ds-a je preleteo u sns a i sam sns nije bio podoban policajcima dok nisu raskrstili sa srs, koje takodje smartam prevarom od stranke u svakom slucaju svi su oni isti.........a narod trpi šešelj je najveća politička prevara ikad. veća i od vučića Майкл and DaniSRB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted February 27, 2018 #7078 Share Posted February 27, 2018 23 minutes ago, nenad said: da je to tako ko što kažeš danas bi na ulicama imali hiljade i hiljade ljudi jer ne može niko da me ubedi da su ljudi zadovoljni životom Plaše se otkaza Nemaju zaštitu nijedne strane, pogotovo one koja bi trebalo da ih štiti. Strah od vlasti, koji originara od uspostavljanja komunizma i dalje vlada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted February 27, 2018 #7079 Share Posted February 27, 2018 Kada smo kod nepreuzimanja odgovornosti... B92: Smenjeni selektor za B92: Odbacili su grb Srbije i išli da piju http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2018&mm=02&dd=27&nav_id=1363731 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 27, 2018 Author #7080 Share Posted February 27, 2018 3 minutes ago, Майкл said: Kada smo kod nepreuzimanja odgovornosti... B92: Smenjeni selektor za B92: Odbacili su grb Srbije i išli da piju http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti.php?yyyy=2018&mm=02&dd=27&nav_id=1363731 ja pretpostavljam da je tacno i ono sto i on i oni govori samo eto ispali su toliki ljudi da su u javnost morali prljav ves izneti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts