Jesse_Pinkman) 335 Posted May 6, 2017 #4251 Share Posted May 6, 2017 54 minutes ago, dareza said: Ima ali slabo. Ima jedna devojcica koja pliva slobodno. Ima 13 godina. Sa tim rezultatima bi trebala u finale ejofa. Videcemo. Opet vide talnetovanih ima u muskom plivanju. Moze lep tim da se upakuje za Tokio. Sada skoro svi treniraju u Novom Sadu kod Bertica i svi su napredovali. Anjin trener je vrlo mlad. On nema ni 30 godina ja mislim. A odlicno radi. Danas gledam balkanijadu kako je strucan, sve belezi. Stoji pored bazena i daje Anji znak pistaljkom kako da pliva i ona sve slusa. Ne znam samo kako cuje Svirne dva puta i ona odmah pojaca Neverovatno. Mislis na Seke Zitu, uz dobar rad ona moze da bude kao Anja... Pored nje bih izdvojio i Andreu Todorovic, Milicu Opacic i Milu Medic!! Jovana Prekovic je izdominirala, po meni je ona sigurna za OI Takodje danas je svoju dominaciju nastavila i Andrea Stojadinov na kadetskom turniru a Bjelic Ana je osvojila novu bronzu, koliko imamo judista na eyof-u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted May 7, 2017 #4252 Share Posted May 7, 2017 11 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Mislis na Seke Zitu, uz dobar rad ona moze da bude kao Anja... Pored nje bih izdvojio i Andreu Todorovic, Milicu Opacic i Milu Medic!! Jovana Prekovic je izdominirala, po meni je ona sigurna za OI Takodje danas je svoju dominaciju nastavila i Andrea Stojadinov na kadetskom turniru a Bjelic Ana je osvojila novu bronzu, koliko imamo judista na eyof-u? kao Anja vrlo tesko Ali videcemo. Pa imacemo verovatno 5 zenskih i mozda 2 muska takmicara. Ne verujem vise. Jos neka spiska. Samo je receno da cemo ucestvovati u svim individualnim i odbojka za devojke. Ostali timski se nisu kvalifikovali. Ali to je samo ejof. Mnogo bitniji je yog. A tu cemo imati bas malo sportista ja mislim i ko zna koliko medalja. Anja ce ici, ali na yog nema 400 mix. Jednu medalju smo vec izgubili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted May 7, 2017 #4253 Share Posted May 7, 2017 3 hours ago, dareza said: kao Anja vrlo tesko Ali videcemo. Pa imacemo verovatno 5 zenskih i mozda 2 muska takmicara. Ne verujem vise. Jos neka spiska. Samo je receno da cemo ucestvovati u svim individualnim i odbojka za devojke. Ostali timski se nisu kvalifikovali. Ali to je samo ejof. Mnogo bitniji je yog. A tu cemo imati bas malo sportista ja mislim i ko zna koliko medalja. Anja ce ici, ali na yog nema 400 mix. Jednu medalju smo vec izgubili. Meni je ejof zanimljiviji za pojedine sportove nego YOG, npr bas judo, na YOG smo imali jednu Teu Tintor za koju mi nije poznato da li je imala neki uspeh u karijeri a ne mozemo da imamo npr. Nadezdu, Anju, Andreu... Iako je ejof samo evropsko takmicenje ipak mi je vrednija medalja Jovane i Nadezde nego Majdova koji je osvojio timsku medalju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted May 7, 2017 Author #4254 Share Posted May 7, 2017 (edited) ovog vikenda Jelena Eric je cak 32 boda osvojila za svetsku rang listu Edited May 7, 2017 by DaniSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted May 7, 2017 #4255 Share Posted May 7, 2017 8 minutes ago, DaniSRB said: ovog vikenda Jelena Eric je cak 42 boda osvojila za svetsku rang listu jel si sigurna da je 42? Ja mislim 14+18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted May 7, 2017 Author #4256 Share Posted May 7, 2017 4 minutes ago, dareza said: jel si sigurna da je 42? Ja mislim 14+18 Ooops Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted May 7, 2017 #4257 Share Posted May 7, 2017 Jos jedan uspeh za biciklizam. Veljko Stojinic na kupu nacija 9. u generalnom plasmanu i kazu da cemo imati opet kvotu za yog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted May 7, 2017 #4258 Share Posted May 7, 2017 Cupara fenomenalan Da nije ovako dobro branio, ne znam kako bi se ovo zavrsilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted May 7, 2017 #4259 Share Posted May 7, 2017 Au, kakav skalp za Franjkovića, pobijedio je olimpijskog šampiona. Šteta za poraz nakon toga. Nemeš je morao bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted May 8, 2017 #4260 Share Posted May 8, 2017 Fris ostaje. Idemo dalje, idemo u Tokio. Zlatna medalja jeste priznanje za sav rad i trud svih ovih godina, ali i podstrek da mogu da nastavim. Imam volju i želju da produžim karijeru. Jer, rvanje je moj život. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts