Jesse_Pinkman) 335 Posted June 3, 2016 #1371 Share Posted June 3, 2016 Bas me zanima da li ce BSS na kval poslati Drenovaka ili nekog profi boksera iz intervjua vidim da i njima odg ova situacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted June 3, 2016 #1372 Share Posted June 3, 2016 Pa ako pošalju Drenovaka treba ih kolektivno streljat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 3, 2016 #1373 Share Posted June 3, 2016 24 minutes ago, NikolaB said: Pa ako pošalju Drenovaka treba ih kolektivno streljat Ipak je on kapiten reprezentacije Kubanac je sada na teskim mukama, koga poslati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted June 3, 2016 #1374 Share Posted June 3, 2016 (edited) 5 hours ago, NikolaB said: To ne smatram dobrom idejom jer Ana možda nešto i može da napravi u singlu, a u dublu je očajna. Mada bi najidealnije bilo da Aleks igra sa Jorovićkom, njih dve bi grizle Ana nije očajna u dublu, samo je to uvek gledala kao dodatni trening i zabavu, kao i Novak uostalom. Aleks ni sa Anom nema puno šansi da upadne, jedino ako dobiju pozivnicu, a kamoli s Ivanom. Edited June 3, 2016 by Майкл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo 8 Posted June 3, 2016 #1375 Share Posted June 3, 2016 Trenutno osjećanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 3, 2016 #1376 Share Posted June 3, 2016 (edited) Ja sam impresioniran Sanjinim povratkom u reprezentaciju. Ona opet ima magiju u rukama. Zaista ce me Zoki razocarati ako ne bude mesta za nju u 12. Mislim do sad inace nikad nije svojim odlukama, ali ajde da verujem da nece sad Edited June 3, 2016 by dareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted June 3, 2016 #1377 Share Posted June 3, 2016 4 minutes ago, Dejo said: Trenutno osjećanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 4, 2016 #1378 Share Posted June 4, 2016 Dizaži tegova osvojili drugo mjesto u Iranu. A za boksera, pitanje je čak i koga profesionalca pozvati. Nešto ne vidim nijedno ubjedljivo ime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 4, 2016 #1379 Share Posted June 4, 2016 1 hour ago, ChandlerMne said: Dizaži tegova osvojili drugo mjesto u Iranu. A za boksera, pitanje je čak i koga profesionalca pozvati. Nešto ne vidim nijedno ubjedljivo ime. Osvojili su drugo mesto bez Tomasa ja mislim Jel se ovde skupljaju neki bodovi za OI listu? Amela Terzic osvojila drugo mesto na mitingu sa vremenom 4.05,53, konacno vreme dostojno nje i njenog talentaDrzim palceve za novi LR na OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 4, 2016 #1380 Share Posted June 4, 2016 4 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Osvojili su drugo mesto bez Tomasa ja mislim Jel se ovde skupljaju neki bodovi za OI listu? Amela Terzic osvojila drugo mesto na mitingu sa vremenom 4.05,53, konacno vreme dostojno nje i njenog talentaDrzim palceve za novi LR na OI Nema tu nikakvih bodova. To je bilo takmicenje za individualnu kvotu, ali svi su daleko od toga. Jedino Tamas moze da dobije tu zelenu pozivnicu kao perspektivan mladi takmicar, ali ni oni jos uvek nisu sigurni za to. Oni veruju da ce predsednik federacije dodeliti taj poziv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts