DaniSRB 899 Posted April 8, 2018 Author #7341 Share Posted April 8, 2018 22 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Posle Nadice i Dusana Bozanica mesto na YOG je obezbedio i Bogdan Bulat!! Na juniorskom kupu Nadezda Petrovic je osvojila srebro a Andrea bronzu, Nadezda se polako vraca drugo srebro u nizu, dobro da je povreda sanirana!! Inace kako idu sada kval u atletici preko one rang liste? Da li je to olaksavajuce za nase atleticare ili ne, vidim da je Milica Gardasevic 50., hahahah ali Dragana Tomasevic koja je 20. mislim da draft za atletiku jos uvek nije objavljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted April 8, 2018 Author #7342 Share Posted April 8, 2018 vaterpolisti su trenutno u velikoj krizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted April 8, 2018 #7343 Share Posted April 8, 2018 Hristos voskrese! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted April 8, 2018 #7344 Share Posted April 8, 2018 8 minutes ago, DaniSRB said: vaterpolisti su trenutno u velikoj krizi Previše se bave sudijskim odlukama... Sude na njihovu štetu u svakoj utakmici Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted April 8, 2018 Author #7345 Share Posted April 8, 2018 2 minutes ago, Майкл said: Previše se bave sudijskim odlukama... Sude na njihovu štetu u svakoj utakmici ne bih se bas slozila sa njima, eto juce su imali vise puta igru sa igracem vise ali i danas im se isto desava kao i na SP..............naprave prednost i vode i onda samo stanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted April 8, 2018 #7346 Share Posted April 8, 2018 1 minute ago, DaniSRB said: ne bih se bas slozila sa njima, eto juce su imali vise puta igru sa igracem vise ali i danas im se isto desava kao i na SP..............naprave prednost i vode i onda samo stanu Mislim da se stariji igrači moraju zameniti u potpunosti i krenuti sa novim timom koji će biti konkurentan u Tokiju, biće stari i spori ako se zadrže do 2020. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted April 8, 2018 Author #7347 Share Posted April 8, 2018 Just now, Майкл said: Mislim da se stariji igrači moraju zameniti u potpunosti i krenuti sa novim timom koji će biti konkurentan u Tokiju, biće stari i spori ako se zadrže do 2020. u vaterpolo moze dosta dugo na se igra, ali ne sto ocigledno ne stima.....to se videlo jos prosle godine u Svetskoj ligi pre SP sta je ne znam, ali da je dobro nije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted April 8, 2018 #7348 Share Posted April 8, 2018 Just now, DaniSRB said: u vaterpolo moze dosta dugo na se igra, ali ne sto ocigledno ne stima.....to se videlo jos prosle godine u Svetskoj ligi pre SP sta je ne znam, ali da je dobro nije Pa obično su stariji igrači izvor razdora Setimo se tuče iz Pekinga, npr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted April 8, 2018 Author #7349 Share Posted April 8, 2018 Just now, Майкл said: Pa obično su stariji igrači izvor razdora Setimo se tuče iz Pekinga, npr. pa ne znamo sta je, od Rija se samo zale na sve i svasta, ali kako njima tako svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted April 8, 2018 #7350 Share Posted April 8, 2018 Just now, DaniSRB said: pa ne znamo sta je, od Rija se samo zale na sve i svasta, ali kako njima tako svima Suđenje u vaterpolu je veliki problem otkako postoji sport, zbog velike diskrecije koju glavni sudija ima prilikom donošenja odluka Kada smo igrali dobro, pobeđivali smo i sa lošim suđenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts