website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

Recommended Posts

Elzan Bibić 41/42 !!! Odustala trojica sa normom, Strahinja Jovančević 33/32, kao što sam se plašio - bila 2 odustajanja i ispao za neverovatnih 0.6 poena u proseku. u zbiru 5 rezultata ima 3 poena manje što je par centimetara, kod Kolašinca i Vučenović nije bilo promena

Bez obzira sto je MHSN odlicno upucen u problematiku, mislim da ce Njemac upasti prije Kadzaje. To bi i bilo ispravno. Bio je ispred njega, nema se sta tu previse zaliti. Imao je Kadzaja dosta sansi, sam je kriv.

Angelina 1.98 u Parizu danas ali Mahučik svetski rekord 210!

:PUR dobio :LTU, tako da su nam oni protivnik u grupi za kosarku uz :USA:SSD. Prolazak dalje se zaista ne dovodi u pitanje, a onda postaje nezgodno. Doduse, za drugim mestom u ovoj grupi, verujem da cemo igrati sa jos nekim drugoplasiranim, npr :GER ili :GRE, izbegavamo najjace :USA:CAN:FRA u 1/4f

Edited by Oxymorons
4 minutes ago, Oxymorons said:

:PUR dobio :LTU, tako da su nam oni protivnik u grupi za kosarku uz :USA:SSD. Prolazak dalje se zaista ne dovodi u pitanje, a onda postaje nezgodno. Doduse, za drugim mestom u ovoj grupi, verujem da cemo igrati sa jos nekim drugoplasiranim, npr :GER ili :GRE, izbegavamo najjace :USA:CAN:FRA u 1/4f

Vec sam se plasio Italije i Litvanije u grupi a oni izgube od Portorika:lol:

14 hours ago, nenad said:

Angelina 1.98 u Parizu danas ali Mahučik svetski rekord 210!

i Španović 6.14m :wacko: 

25 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Jos jedna norma za bicikliste? Kako smo dobili ovu normu:d

Irina Stevanović???

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...