DaniSRB 899 Posted August 2, 2017 Author #4801 Share Posted August 2, 2017 Ja sam gledala dva seta i otisla da gledam seriju, mislila sam da cemo lako pobediti........vratila sam se za 5. djoleczbg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 2, 2017 #4802 Share Posted August 2, 2017 Naša omiljena atletičarka http://zurnal.rs/miks/atletika/51524/tomasevic-sedmi-put-uzastopno-na-sp-forma-kad-je-najbitnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted August 3, 2017 #4803 Share Posted August 3, 2017 Ne bi valjalo protiv Kine da igramo u 1/2 sad. Vidim da igraju opasno sad. Moramo dobiti Italiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 3, 2017 #4804 Share Posted August 3, 2017 2 minutes ago, dareza said: Ne bi valjalo protiv Kine da igramo u 1/2 sad. Vidim da igraju opasno sad. Moramo dobiti Italiju Mislim da hoćemo Samo će nam trebati dobre i Buša i Tića na prijemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 3, 2017 Author #4805 Share Posted August 3, 2017 2 minutes ago, Майкл said: Mislim da hoćemo Samo će nam trebati dobre i Buša i Tića na prijemu Tijana je drugi najbolji primac po statistikama, a neznalice sa B92 je tamo pljuju dareza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 3, 2017 #4806 Share Posted August 3, 2017 2 minutes ago, DaniSRB said: Tijana je drugi najbolji primac po statistikama, a neznalice sa B92 je tamo pljuju Zbog lošeg niza u drugom setu To joj je jedini black patch tokom celog GP, fenomenalna je, korisna je i u napadu i bloku. Bianku su isto pljuvali, a ona donela preokret u drugom Ne znaju oni ništa... dareza 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 3, 2017 Author #4807 Share Posted August 3, 2017 3 minutes ago, Майкл said: Zbog lošeg niza u drugom setu To joj je jedini black patch tokom celog GP, fenomenalna je, korisna je i u napadu i bloku. Bianku su isto pljuvali, a ona donela preokret u drugom Ne znaju oni ništa... Ne mogu ja vise taj sajt, od novinara do ''komentatora'' ne zna se ko je gori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 3, 2017 #4808 Share Posted August 3, 2017 2 minutes ago, DaniSRB said: Ne mogu ja vise taj sajt, od novinara do ''komentatora'' ne zna se ko je gori Samo znaju da pljuju svakog ko se ne zove Novak Đoković Kao sve igračice sem Tijane i Brankice prosek Najgori su oni koji se kao razumeju i pišu baljezgarije kako je Zoki loš trener. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted August 3, 2017 Author #4809 Share Posted August 3, 2017 2 minutes ago, Майкл said: Samo znaju da pljuju svakog ko se ne zove Novak Đoković Kao sve igračice sem Tijane i Brankice prosek Najgori su oni koji se kao razumeju i pišu baljezgarije kako je Zoki loš trener. nismo ga ni mi mazili ovde haha ali GP se igra vec nedeljama, pola ih nije gledalo nijedan mec i na osnovu samo ovog zakljucuju kakav je neko igrac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted August 3, 2017 #4810 Share Posted August 3, 2017 2 minutes ago, DaniSRB said: nismo ga ni mi mazili ovde haha ali GP se igra vec nedeljama, pola ih nije gledalo nijedan mec i na osnovu samo ovog zakljucuju kakav je neko igrac Zoki jeste Svemogući dareza and DaniSRB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts