Майкл 561 Posted June 2, 2017 #4371 Share Posted June 2, 2017 Čekajmo veliko takmičenje da damo konačni sud - ali da deluje da ide na bolje, deluje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 2, 2017 #4372 Share Posted June 2, 2017 3 hours ago, Майкл said: Čekajmo veliko takmičenje da damo konačni sud - ali da deluje da ide na bolje, deluje. Cak i dresovi deluju bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 3, 2017 #4373 Share Posted June 3, 2017 Po meni je komb. Dostanic i Relic najbolja za k2 a Milica treba da se fokusira na k1!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 3, 2017 #4374 Share Posted June 3, 2017 9 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Po meni je komb. Dostanic i Relic najbolja za k2 a Milica treba da se fokusira na k1!! jos su one mlade. vidi se da ne mogu sa najboljima. ovu sezonu ce veslati mladje kategorije. nema potrebe da se zuri. jer sto je brzo to je i kuso. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 3, 2017 #4375 Share Posted June 3, 2017 2 minutes ago, dareza said: jos su one mlade. vidi se da ne mogu sa najboljima. ovu sezonu ce veslati mladje kategorije. nema potrebe da se zuri. jer sto je brzo to je i kuso. Mislio sam za Tokio Mislim da bi Milica trebala da se fokusira na K1 jer pored Maje i Bilje ona i Nikolina nemaju sanse, a za k4 treba videti sa komb Nikoline, Milice, Marije i Bilje i mozda Kristine, mislim da Olivera nema sta da trazi tu!! Sa ovim treba krenuti vec sl godine!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 4, 2017 #4376 Share Posted June 4, 2017 (edited) jao ovaj Milinkovic na RTS-u. Covek se toliko sokirao sto je Marko 4. da i dalje ne moze da se poveze. Kao da je izgubio OI medalju, a ne neki nebitni SK Bitno da je bio blizu na oba sk. A fazon prvi rezultati su pokazali da je treci i ovaj se raduje haha a onda sok. Evo ga i dalje prica kako ne veruje generalno ok rezultati. cetverci su napredovali sto je meni najbitnije. Videcemo kako ce im biti u ostatu sezone. SP je najbitnije naravno. Od Ep ocekujem bar jednu, dve medalje i bice ok. Mada ovu godinu i ne treba shvatiti mnogo ozbiljno. Treba isprobati sve pa onda od 2018 krenuti i nista ne dirati. Edited June 4, 2017 by dareza Майкл 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 5, 2017 #4377 Share Posted June 5, 2017 (edited) Ove godine smo imali EP u rvanju kod nas, a sledece imamo kajak sprint, karate i macevanje koje smo dobili pre neki dan Kajak ce biti u Beogradu, a ova dva u Novom Sadu. edit: kako sam samo atletiku u dvorani zaboravio Edited June 5, 2017 by dareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 5, 2017 Author #4378 Share Posted June 5, 2017 Just now, dareza said: Ove godine smo imali EP u rvanju kod nas, a sledece imamo kajak sprint, karate i macevanje koje smo dobili pre neki dan Kajak ce biti u Beogradu, a ova dva u Novom Sadu. i atletiku smo imali Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 5, 2017 #4379 Share Posted June 5, 2017 1 minute ago, DaniSRB said: i atletiku smo imali haha ispravio sam setio sam se posle, znao sam da je bilo jos nesto. DaniSRB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 11, 2017 Author #4380 Share Posted June 11, 2017 (edited) Adriana je koplje 500g bacila 55.76m To je top 10 u svetu za devojcice do 18 godina, a ona je 2004 godiste Edited June 11, 2017 by DaniSRB Jesse_Pinkman) and dareza 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts