Jesse_Pinkman) 335 Posted July 10, 2016 #1821 Share Posted July 10, 2016 1 minute ago, Dejo said: http://www.b92.net/sport/karta-za-rio/vesti.php?yyyy=2016&mm=07&dd=10&nav_id=1153513 Ma Marjanovic nece igrati svakako, po komentarima mislim da ga ni ostali igraci ne zele u timu tako da bi to samo narusilo atmosferu Sto se mene tice uz oporavljenog Bjelicu i Macvana bice ovo odlicna ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejo 8 Posted July 10, 2016 #1822 Share Posted July 10, 2016 Ne znam da li narušilo atmosferu, ali bi sigurno bili mnogo jači u reketu ako on dođe. Bilo bi bolje i za Jokić da ostane na 4, da ne mora mjenjati Raduljicu na 5, već da se posveti svojoj poziciji. Inače Jokić je razvalio ovaj turnir i ogromno je pojačanje za našu ekipu. I što na jednom drugom forumu jedan reče, hoću konačno da vidim kako će nam izgledati ekipa uz Bobija, Bjelicu, Jokića, Bogdana, Tea, jer od 2002. godine nismo imali jači sastav.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 10, 2016 #1823 Share Posted July 10, 2016 1 minute ago, Dejo said: Ne znam da li narušilo atmosferu, ali bi sigurno bili mnogo jači u reketu ako on dođe. Bilo bi bolje i za Jokić da ostane na 4, da ne mora mjenjati Raduljicu na 5, već da se posveti svojoj poziciji. Inače Jokić je razvalio ovaj turnir i ogromno je pojačanje za našu ekipu. I što na jednom drugom forumu jedan reče, hoću konačno da vidim kako će nam izgledati ekipa uz Bobija, Bjelicu, Jokića, Bogdana, Tea, jer od 2002. godine nismo imali jači sastav.. Brate i ja bih voleo da Marjanovic zaigra, cak je i Danilovic porucio Djordjevicu da spusti loptu ali mislim da od toga nema nista!!! Jokic je po meni ono sto je falilo ovom timu na EP a uz Marjanovica mislim da bi mogli da pariramo cak i Amerikancima Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted July 10, 2016 #1824 Share Posted July 10, 2016 2 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Brate i ja bih voleo da Marjanovic zaigra, cak je i Danilovic porucio Djordjevicu da spusti loptu ali mislim da od toga nema nista!!! Jokic je po meni ono sto je falilo ovom timu na EP a uz Marjanovica mislim da bi mogli da pariramo cak i Amerikancima Ne preteruj sad Amerikancima niko ne moze da parira osim Spanije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 10, 2016 #1825 Share Posted July 10, 2016 Just now, dareza said: Ne preteruj sad Amerikancima niko ne moze da parira osim Spanije Nisi razumeo, nisam mislio da pobede vec da ne izgube sa velikom razlikom kao na SP Naspricani amerikanci osvajaju zlato to je sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 10, 2016 Author #1826 Share Posted July 10, 2016 (edited) Boris ima sanse za OI? Za obe discipline koje će plivati na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru, Vuk Stojanović je izborio B normu, pa je tek mesec dana pre početka takmičenja saznao da će biti u timu Srbije. Stojanoviću je A norma na 50 metara slobodno izmakla za 54 stotinke, a na dvostruko dužoj deonici za nešto manje od jedne i po sekunde. Igre u Riju biće prve u njegovoj karijeri, pošto je bez mesta u Londonu 2012. godine ostao za šest stotinki. Edited July 10, 2016 by DaniSRB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 10, 2016 #1827 Share Posted July 10, 2016 Just now, DaniSRB said: Boris ima sanse za OI? Na sajtu pise da ce plivati 2 discipline, ne znam koliko je to tacno Da li Anja ima sanse da dobije B normu za 200 mesovito a Katarina za 400 slobodno? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 10, 2016 Author #1828 Share Posted July 10, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Na sajtu pise da ce plivati 2 discipline, ne znam koliko je to tacno Da li Anja ima sanse da dobije B normu za 200 mesovito a Katarina za 400 slobodno? one posto imaju A normu mogui da plivaju sta hoce a da imaju B normu (obe imaju za te discipline) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 10, 2016 #1829 Share Posted July 10, 2016 3 minutes ago, DaniSRB said: one posto imaju A normu mogui da plivaju sta hoce a da imaju B normu (obe imaju za te discipline) Nisam znao za to A sto se B normi tice ja sam mislio da vece sanse ima Lendjer nego Boris Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted July 10, 2016 Author #1830 Share Posted July 10, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Nisam znao za to A sto se B normi tice ja sam mislio da vece sanse ima Lendjer nego Boris mozda Lendjer nece Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts