dareza 911 Posted September 4, 2019 #12451 Share Posted September 4, 2019 Just now, Майкл said: Српска атлетичарка Ивана Шпановићпропустиће предстојеће Светско првенство у Дохи због повреде, саопштено је данас. - Повреда је довољно озбиљна да спречава Ивану да наступи на Светском првенству. Потребно је три до пет недеља да се мишић регенерише и ојача, тако да ће се Ивана у наредном приоду посветити рехабилитацији и након тога кренути са припремама за наредну сезону - рекао је лекар Јован Ђуровић Dobroo je, bitno je da nije neki ligament ili sta god. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 4, 2019 #12452 Share Posted September 4, 2019 Uz pobjedu nad Portorikom mislim da smo skoro sigurno u 1/4finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 4, 2019 #12453 Share Posted September 4, 2019 Just now, dareza said: Dobroo je, bitno je da nije neki ligament ili sta god. Da, Ivana je rekla da joj je 'lakše' što je do povrede došlo na mitingu, a ne na SP kao prošle godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 4, 2019 #12454 Share Posted September 4, 2019 Just now, Майкл said: Da, Ivana je rekla da joj je 'lakše' što je do povrede došlo na mitingu, a ne na SP kao prošle godine Mislim da cemo na SP imati 3 takmicara? Asmir, Sinancevic a za 3 ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted September 4, 2019 Author #12455 Share Posted September 4, 2019 Just now, ChandlerMne said: Mislim da cemo na SP imati 3 takmicara? Asmir, Sinancevic a za 3 ne znam. Dragana Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 4, 2019 #12456 Share Posted September 4, 2019 Just now, DaniSRB said: Dragana Hvala. Mozda najmanji tim u istoriji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted September 4, 2019 #12457 Share Posted September 4, 2019 https://www.flashscore.com/match/tIlb7ggh/#match-summary ju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted September 4, 2019 #12458 Share Posted September 4, 2019 Zanimljiv rezultat Sačekajmo ipak EP Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted September 4, 2019 #12459 Share Posted September 4, 2019 8 hours ago, ChandlerMne said: Uz pobjedu nad Portorikom mislim da smo skoro sigurno u 1/4finalu. Teoretski ne, ali realno da jer smo sa 15 razlike protiv Italijana sada prilično sigurni i u krugu ako eventualno izgubimo od Španaca a Italijani dobiju Špance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted September 4, 2019 #12460 Share Posted September 4, 2019 Just now, nenad said: Teoretski ne, ali realno da jer smo sa 15 razlike protiv Italijana sada prilično sigurni i u krugu ako eventualno izgubimo od Španaca a Italijani dobiju Špance. Spanija ima mec sa nama i Italijom. Nisam impresioniran njihovom igrom ali vjerujem da Italiju dobijaju. Ako dobiju i nas idu na 1 mjesto. Italija ima Spaniju i Portoriko. Neka dobiju Portoriko a izgube od Spanije i to je 8 bodova. Portoriko ima nas i Italiju. Realna su 2 poraza. Mi smo favoriti protiv Portorika, to su 2 boda i 1 protiv Spanije, to je 9. U tom scenariju Spanija ima 10,mi 9, Italija 8, Portoriko 7. Scenario broj 2: Mi izgubimo od Spanije i dobijemo Portoriko, to je 9 poena. Italija dobije Spaniju i Portoriko, to je 9 poena. Spanija dobije nas a izgubi od Italije, to je 9 poena. Ovaj scenario je pandan tvom. Tada bi se gledala kos razlika. Gleda se razlika protiv Italije i Spanije. I kao sto si dobro rekao,tih 15 razlike protiv Italije predstavljaju jako dobar pocetni kapital. Jedino da nas Spanci zaista ubjedljivo dobiju,mogu da se otvore neke nove kombinacije a mislim da je to nerealno. Ne bih otvarao nove scenarije, jedino realno je da imamo ili 2 pobjede ili pobjedu i poraz. Jedino sigurno ispadanje je ako oba meca izgubimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts