website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

Recommended Posts

8 minutes ago, Art Art said:

США 4
Австралія 4
Китай 4 
Україна 4
Канада 3
Німеччина 1

Казахстан 1
Японія 1
Чехія 1
ain 1

А скільки бонусних ліцензій може роздати федерація? Білорусці може дати? Вона як раз після Попович у рейтингу має бути

Всього ліцензій 25. Вище в сумі виходить 24.

Ще одна ліцензія зарезервована за Італією як господарями. Але у них немає для цього спортсменів взагалі.

І от тут питання - у Швейцарії бракує дівчини для командного турніру. Тому за правилами цю ліцензію мали б дати їм.

Але це не 100% - можу помилятися, і тоді вона відійде білорусці.

21 minutes ago, avlar said:

Всього ліцензій 25. Вище в сумі виходить 24.

Ще одна ліцензія зарезервована за Італією як господарями. Але у них немає для цього спортсменів взагалі.

І от тут питання - у Швейцарії бракує дівчини для командного турніру. Тому за правилами цю ліцензію мали б дати їм.

Але це не 100% - можу помилятися, і тоді вона відійде білорусці.

Почитав регламент, там цікаво)) Насправді, умовно початкових ліцензій по 22. 

Після того, як дадуть по 22 ліцензії чоловікам і жінкам по рейтингу. Починають дивитися, у кого є по 2 представника, щоб зробити 8 команд. От їм будуть додавати ліцензії.

Після цього почнуть по рейтингу до 24 ліцензій всім додавати. +1 по 1 ліцензії в Італії. Якщо у них нікого нема, то їхні ліцензії, схоже, теж в рейтинг підуть.

Наприклад, у чехів є 2 представника. і їм ще 1 ліцензію запропонують. Але чи є у них ще 1 лижний акробат? Невідомо)

Зараз команди є: Україна, Канада, Китай, США, Казахстан.

Швейцарцям, Чехам, Австралії запропонують ще по 1 ліцензії. Швейцарії точно у жінок, Австралії - у чоловіків. Чехам - схоже, на їхній вибір.

Edited by Art Art
25 minutes ago, Art Art said:

Почитав регламент, там цікаво)) Насправді, умовно початкових ліцензій по 22. 

Після того, як дадуть по 22 ліцензії чоловікам і жінкам по рейтингу. Починають дивитися, у кого є по 2 представника, щоб зробити 8 команд. От їм будуть додавати ліцензії.

Після цього почнуть по рейтингу до 24 ліцензій всім додавати. +1 по 1 ліцензії в Італії. Якщо у них нікого нема, то їхні ліцензії, схоже, теж в рейтинг підуть.

Наприклад, у чехів є 2 представника. і їм ще 1 ліцензію запропонують. Але чи є у них ще 1 лижний акробат? Невідомо)

Зараз команди є: Україна, Канада, Китай, США, Казахстан.

Швейцарцям, Чехам, Австралії запропонують ще по 1 ліцензії. Швейцарії точно у жінок, Австралії - у чоловіків. Чехам - схоже, на їхній вибір.

Тут я можу по цих країнах додати інфу. Чехія не має ще 1 учасника (як і Японія). Тоді Австралія точно одержує - у них він вже порахований в цій таблиці в стовпчику D2. Але от чому Швейцарії не додана жіноча ліцензія в D2 - не розумію.

Втім, таблиця ще після вчорашніх змагань.

image.png

7 minutes ago, avlar said:

Тут я можу по цих країнах додати інфу. Чехія не має ще 1 учасника (як і Японія). Тоді Австралія точно одержує - у них він вже порахований в цій таблиці в стовпчику D2. Але от чому Швейцарії не додана жіноча ліцензія в D2 - не розумію.

Втім, таблиця ще після вчорашніх змагань.

image.png

Це з сайту FIS? Дуже дивно. Але ми не проти, якщо Швейцарії у команднику не буде) ТАм ще є вимога, щоб якісь FIS очки були. Але у швейцарки їх має вистачити для того, щоб цю вимогу виконати.

А ще є пункт про загальну кількість квот у фристайлі. і у Канади з США перебір цих квот цілком може бути. І десь вони від них можуть відмовитися. Це цілком може бути лижна акробатика.

4 minutes ago, Art Art said:

Це з сайту FIS? Дуже дивно. Але ми не проти, якщо Швейцарії у команднику не буде) ТАм ще є вимога, щоб якісь FIS очки були. Але у швейцарки їх має вистачити для того, щоб цю вимогу виконати.

Так, це їх офіційні підрахунки, але мене не здивує, якщо там є глюки )

Наприклад, по фіс-поїнтах зараз всі нейтрали не мають права на виступ

https://www.fis-ski.com/DB/v2/quota/eligibility/owg/fs/2026?gender=W&disciplineCode=AE&page=2

4 minutes ago, Art Art said:

А ще є пункт про загальну кількість квот у фристайлі. і у Канади з США перебір цих квот цілком може бути. І десь вони від них можуть відмовитися. Це цілком може бути лижна акробатика.

Не думаю, що Канадки відповляться - там їх 3, а врховуючи травматичність цього виду, бажано не ставити під загрозу командний турнір.

Подивився - минулого разу у жінок Канада скинула одну квоту - з 4 до 3.

А Штати зберегли всі 4.

3 hours ago, Art Art said:

Перерахували. Ми офіційно з 4 квотами. Але доля Швейцарії не зрозуміла.

У чоловіків 25-а квота відійде Японії.

image.png

52 minutes ago, avlar said:

Перерахували. Ми офіційно з 4 квотами. Але доля Швейцарії не зрозуміла.

У чоловіків 25-а квота відійде Японії.

image.png

Якщо італійські квоти будуть переросподілені, то у чоловіків білорус поїде((

8 minutes ago, Art Art said:

Якщо італійські квоти будуть переросподілені, то у чоловіків білорус поїде((

Ні, ні - там японець. Він сьогодні випав, бо його обійшов 4-й казах.

Для білоруса треба, щоб хтось відмовлявся.

image.png

• Create New...