website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

Recommended Posts

On 4/4/2026 at 2:36 PM, yaky22 said:

שחכתם את לניר שהיא כמובן מדהימה ברגע שתחזור מפציעה קטנה, יעקבלוב ביום נתון חד משמעית יכול להשיג מדליה
אם אתה רוצה זהב בגודו לניר ההימור הכי טוב לדעתי, רז כרגע לדעתי כמעט בטוח תחזור עם מדליה (אלא אם הרבה דברים ישתנו) אבל זהב לא מאוד סביר וכמובן ארטיום, ואחת המתעמלות שלנו כנראה תצליח לעשות קפיצה לטופ העולמי, כנראה מיטל סומקין אבל ממש לא בטוח שהיא 

יעקובלב פוטנציאל גם ל2 מדליות הקיירין הוא תחום הפכפך ובספרינט הוא תמיד היה בצמרת אבל הוא חייב לעשות את האקסטרה קפיצת מדרגה ולהיות יציב יותר כדי שזה יקרה, לניר כתבתי למעלה זה בעיקר תלוי איך היא תחזור אחרי הפציעה הזאת, היא לאחרונה הייתה רשומה לתחרויות ונמחקה ואני מקווה שזה כי רצו לוודא שהיא כשירה במאת האחוזים, 

אגב שמח לראות שיש פה תנועה במיוחד בסאב פורום שלנו הישראלים ואני אשמח אם נוכל להשאיר את זה חי ככה, ואם תרצו להשתתף בפעילות שהצעתי או לחלופין אם יש משהו שתרצו שנפתח לו thread ייעודי אז בשמחה

2 minutes ago, Dnl said:

יעקובלב פוטנציאל גם ל2 מדליות הקיירין הוא תחום הפכפך ובספרינט הוא תמיד היה בצמרת אבל הוא חייב לעשות את האקסטרה קפיצת מדרגה ולהיות יציב יותר כדי שזה יקרה, לניר כתבתי למעלה זה בעיקר תלוי איך היא תחזור אחרי הפציעה הזאת, היא לאחרונה הייתה רשומה לתחרויות ונמחקה ואני מקווה שזה כי רצו לוודא שהיא כשירה במאת האחוזים, 

אגב שמח לראות שיש פה תנועה במיוחד בסאב פורום שלנו הישראלים ואני אשמח אם נוכל להשאיר את זה חי ככה, ואם תרצו להשתתף בפעילות שהצעתי או לחלופין אם יש משהו שתרצו שנפתח לו thread ייעודי אז בשמחה

אני מתכנן למלא את הטופס אבל אני צריך קצת יותר אנרגיה וזמן לזה, אולי ברביעי

• Create New...