DjukaVB 22 Posted July 7 #491 Share Posted July 7 Elzan Bibić 41/42 !!! Odustala trojica sa normom, Strahinja Jovančević 33/32, kao što sam se plašio - bila 2 odustajanja i ispao za neverovatnih 0.6 poena u proseku. u zbiru 5 rezultata ima 3 poena manje što je par centimetara, kod Kolašinca i Vučenović nije bilo promena Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,041 Posted July 7 #492 Share Posted July 7 Bez obzira sto je MHSN odlicno upucen u problematiku, mislim da ce Njemac upasti prije Kadzaje. To bi i bilo ispravno. Bio je ispred njega, nema se sta tu previse zaliti. Imao je Kadzaja dosta sansi, sam je kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted July 7 #493 Share Posted July 7 Angelina 1.98 u Parizu danas ali Mahučik svetski rekord 210! Oxymorons 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oxymorons 20 Posted July 8 #494 Share Posted July 8 (edited) dobio , tako da su nam oni protivnik u grupi za kosarku uz . Prolazak dalje se zaista ne dovodi u pitanje, a onda postaje nezgodno. Doduse, za drugim mestom u ovoj grupi, verujem da cemo igrati sa jos nekim drugoplasiranim, npr ili , izbegavamo najjace u 1/4f Edited July 8 by Oxymorons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 8 #495 Share Posted July 8 4 minutes ago, Oxymorons said: dobio , tako da su nam oni protivnik u grupi za kosarku uz . Prolazak dalje se zaista ne dovodi u pitanje, a onda postaje nezgodno. Doduse, za drugim mestom u ovoj grupi, verujem da cemo igrati sa jos nekim drugoplasiranim, npr ili , izbegavamo najjace u 1/4f Vec sam se plasio Italije i Litvanije u grupi a oni izgube od Portorika Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobar_73 72 Posted July 8 #496 Share Posted July 8 14 hours ago, nenad said: Angelina 1.98 u Parizu danas ali Mahučik svetski rekord 210! i Španović 6.14m nenad 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rema 34 Posted July 8 #497 Share Posted July 8 Izgleda da je Tsabolov zamenjen jer je pao na doping testu a ne zbog povrede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,041 Posted July 10 #498 Share Posted July 10 Definitivno i Lev u Parizu. dobar_73 and nenad 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 10 #499 Share Posted July 10 Jos jedna norma za bicikliste? Kako smo dobili ovu normu dobar_73 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobar_73 72 Posted July 10 #500 Share Posted July 10 25 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Jos jedna norma za bicikliste? Kako smo dobili ovu normu Irina Stevanović??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts