website statistics
Jump to content

Croatia National Thread

dcro
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, ChandlerMne said:

Sada sam gledao Hukleka u polufinalu EP. Šteta što je izgubio od Rusa jer je realno bio bolji. On i Kamenjašević još imaju šansu za medalje. Kvalitetni su obojica, Hrvatska sa njima može da ima odlične rvače u budućnosti.

Huklek,etlinger,starčevic,janečić svi imaju sanse 

Grand Prix Marrakech

Samo su prijavljeni nastupi Družete i Kumrića

Za tjedan dana je grand slam u Ekatinburgu

Prijavljeni Družeta,Kumrić,Matić

Nez zas nema djevojaka u kat +78

Dok za GP Tbilisi koji pocinje za 14 dana prijavljeni su Družeta,Kumrić,Matić,Šutalo,Marinić,Prodan,Ljuba

Sad gledam kako je bilo u riu.npr za zenski double par je bio 24.sa single ranka i 56 sa double ranka

Pa mislim da bi mi mogli imat double par.npr sad je vekic 24 u singlu a jurak 46 u dublu..jel zna neko bolje objasnit jel jurak ima sanse

On 28/02/2019 at 16:44, prso1000 said:

https://www.has.hr/index.php/vijesti/2977-matea-parlov-istrcala-maraton-u-sevilli-za-2-32-43

Iako norme jos nisu objavljene Matea Parlov je vjerovatno ispunila normu ovim rezultatom

Parlov ipak nema normu. IAAF je danas objavio sve norme, i prilično su brutalne. 

U ženskom maratonu treba 2,29 trčati. 

Trenutno vidim samo troje naših koji bi mogli u Tokio preko norme: Perkovic, Zunic i Kolak. Možda Vlašić (ako se stvarno vrati). 

Ostali će morati pokušati  preko renkinga. 

Norme vaze od 1.1.2019 za maraton i hodanje i 10km. Sve ostale discipline počinju 01.05.2019

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...