Jesse_Pinkman) 335 Posted March 11, 2017 #4011 Share Posted March 11, 2017 17 minutes ago, dareza said: covece najezen sam od glave do pete. kakva pesma. Meni je ovo super, ne znam ostale pesme ali ovo mi kida... Mislim da ce uzivo biti jos bolje, narocito ovaj etno deo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted March 11, 2017 Author #4012 Share Posted March 11, 2017 Just now, dareza said: izvini moras kao bot da navedes nekog drugog posle te recenice. tipa videcete kad budem u pravu, tipa jk je bolji izbor ali ja stvarno mislim da bi ona pokidala esc. ne znam sto. ona je rodjena za takav cirkus Tihi ubica JK ima vise ritma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted March 11, 2017 #4013 Share Posted March 11, 2017 Just now, dareza said: izvini moras kao bot da navedes nekog drugog posle te recenice. tipa videcete kad budem u pravu, tipa jk je bolji izbor ali ja stvarno mislim da bi ona pokidala esc. ne znam sto. ona je rodjena za takav cirkus Hahah pa na evroviziji se peva uzivo, tako da bi se Jelena samo obrukala Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 11, 2017 #4014 Share Posted March 11, 2017 3 minutes ago, DaniSRB said: Tihi ubica JK ima vise ritma eh sad tihi ubica. nisu u pravu ima mislim pesma se zove nisi u pravu ja mnogo volim tu pesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted March 11, 2017 Author #4015 Share Posted March 11, 2017 3 minutes ago, dareza said: eh sad tihi ubica. nisu u pravu ima mislim pesma se zove nisi u pravu ja mnogo volim tu pesmu haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 11, 2017 #4016 Share Posted March 11, 2017 jel ste videli sta se desilo majdovu u azerbejdzanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 11, 2017 #4017 Share Posted March 11, 2017 neverovatno i sad zbog gluposti neke gospodje je potrosio pare za put i platio kotizaciju i ostao bez ucesca. ta ako ne dobije otkaz onda nemamo o cemu da pricamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted March 11, 2017 #4018 Share Posted March 11, 2017 26 minutes ago, dareza said: neverovatno i sad zbog gluposti neke gospodje je potrosio pare za put i platio kotizaciju i ostao bez ucesca. ta ako ne dobije otkaz onda nemamo o cemu da pricamo. Šta se desilo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted March 11, 2017 #4019 Share Posted March 11, 2017 26 minutes ago, dareza said: neverovatno i sad zbog gluposti neke gospodje je potrosio pare za put i platio kotizaciju i ostao bez ucesca. ta ako ne dobije otkaz onda nemamo o cemu da pricamo. Pa i Kukolj nije ozisao zbog vize Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 11, 2017 #4020 Share Posted March 11, 2017 6 minutes ago, Майкл said: Šta se desilo? - Наш трофејни млади џудиста Немања Мајдов на жалост није могао да учествује на Гран слему у Бакуу овог викенда јер није имао потребну визу за улазак у земљу. Искључива грешка за ову ситуацију је на генералном секретару Џудо савеза Србије, госпођи Лидији Поповић која је одговорна за ову недопустиву ситуацију. Наиме до 1. јануара ове године улаз у Азербејџан био је могућ и са позивним писмом што су наши репрезентативци поседовали. Ипак од 1. јануара 2017. дошло је до измена, и улаз у земљу могућ је само са визом, што наш генерални секретар није испратио. У групи са Немањом Мајдовим је био и наш репрезентативац Александар Кукољ, који је када им је свима предочена ситуација која је настала одустао од лета и учешћа на такмичењу. Немања Мајдов је отпутовао на овај пут без потребне визе због чега није могао да уђе у земљу - рекао је Милован Братић, председник Управног одбора Џудо савеза Србије. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts