Jesse_Pinkman) 335 Posted June 27, 2021 #13511 Share Posted June 27, 2021 5 hours ago, nenad said: Kako bi rangirali po sportistima i takmičarima mogućnost za medalju u Tokiju? Ako uzmemo neki procenat šanse da osvajamo medalju tu. Tipa, za mene su Đoković i basket 3x3 najsigurnija dva dogadjaja. Šta posle toga? Rekao bih ženska odbojka ali manje sigurnija nego ova prva dva. Posle bih napravio solidan razmak do nekog sledećeg.. Nemas tu nista sigurno, Jovana Prekovic je nanizala 4 zlata ali i dalje ne mogu da garantujrm za nju jer je konkurencija paklena u njenoj kategoriji!! Milica Gardasevic je skocila 6.61 i osvojila drugo mesto, kako sam racunao sad ona je u kvoti, Anic ce biti prva ili druga rezerva za OI mada sve zavisi i od Rusa posto imaju pravo na 10 atleticara, Asmir vise nema sanse jer 32 je ispunilo normu u bacanju kugle, Bibic isto bez sanse jer je rezultat bio ocajan sada na Balkanijadi, Vucenovic i Dragana su mislim sigurne Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 27, 2021 #13512 Share Posted June 27, 2021 53 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Nemas tu nista sigurno, Jovana Prekovic je nanizala 4 zlata ali i dalje ne mogu da garantujrm za nju jer je konkurencija paklena u njenoj kategoriji!! Milica Gardasevic je skocila 6.61 i osvojila drugo mesto, kako sam racunao sad ona je u kvoti, Anic ce biti prva ili druga rezerva za OI mada sve zavisi i od Rusa posto imaju pravo na 10 atleticara, Asmir vise nema sanse jer 32 je ispunilo normu u bacanju kugle, Bibic isto bez sanse jer je rezultat bio ocajan sada na Balkanijadi, Vucenovic i Dragana su mislim sigurne Koliko po tvojoj racunici imamo jos kvota? Milica, Dragana i Marija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 27, 2021 #13513 Share Posted June 27, 2021 2 minutes ago, ChandlerMne said: Koliko po tvojoj racunici imamo jos kvota? Milica, Dragana i Marija? Milica nije jos sigurna ali po mojoj racunici je u kvoti! Anic ce biti prva ili druga razerva, ostali bez sanse, sad sve zavisi od Rusa jer imaju pravo na 10 kvota Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 28, 2021 #13514 Share Posted June 28, 2021 9 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Milica nije jos sigurna ali po mojoj racunici je u kvoti! Anic ce biti prva ili druga razerva, ostali bez sanse, sad sve zavisi od Rusa jer imaju pravo na 10 kvota Kako li je strucnjak od Veselina dosao do 8 kvota, i dalje ne kapiram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted June 28, 2021 #13515 Share Posted June 28, 2021 https://sportklub.rs/borilacki/prva-u-istoriji-srbije-bokserka-na-na-oi-u-tokiju/ Jesse_Pinkman) and NikolaB 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 28, 2021 #13516 Share Posted June 28, 2021 14 hours ago, ChandlerMne said: Kako li je strucnjak od Veselina dosao do 8 kvota, i dalje ne kapiram. Pa slusaj na tvu lepo zvuci da pohvale Vucica i da kazu da imaju 8 kvota, zamisli da ga hvale i da kazu da imaju 4 kvote!! Svakako to niko nece da zapamti sem nas DaniSRB 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted June 28, 2021 #13517 Share Posted June 28, 2021 1 hour ago, Jesse_Pinkman) said: Pa slusaj na tvu lepo zvuci da pohvale Vucica i da kazu da imaju 8 kvota, zamisli da ga hvale i da kazu da imaju 4 kvote!! Svakako to niko nece da zapamti sem nas Седео је у студију са Сркијем Ђоковићем, он да прича да Новак циља златни Гренд Слем, а Веса да гледа и каже имамо 4 такмичара на ОИ хахаххаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 28, 2021 #13518 Share Posted June 28, 2021 10 minutes ago, Майкл said: Седео је у студију са Сркијем Ђоковићем, он да прича да Новак циља златни Гренд Слем, а Веса да гледа и каже имамо 4 такмичара на ОИ хахаххаа Nisam gledao to ali kapiram da je bilo i hvaljenja Vucica Inace bokserski savez je pre neki dan bio pretrpan naslovima da je Vucic izvukao savez iz finansijske krize!! Hvala Vucicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 29, 2021 Author #13519 Share Posted June 29, 2021 jel ste videli sto smo dobili novog atletskog olimpijca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted June 29, 2021 #13520 Share Posted June 29, 2021 15 minutes ago, DaniSRB said: jel ste videli sto smo dobili novog atletskog olimpijca Hahahaha gde je bacao? U Baru? Pa njega je samo norma i vodila na OI zato su morali ovako Pa bolje da su namestili nekako da Elzan ode nego on Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts