NikolaB 432 Posted July 27, 2021 #13761 Share Posted July 27, 2021 Ми често знамо веома нерезонски да посматрамо неке ствари, поготово када је реч о спорту. Сам пласман на Олимпијске игре је велика ствар, освајање медаље је већ подвиг за сваког спортисту, небитно одакле долази. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13762 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, ChandlerMne said: To stoji. Bolje ista nego nista. Kad se sjetim recimo Atine ili Pekinga, sve je bolje od toga. Sta mislis o sansama Majdova? Ne znam, nije se takmicio dugo to me plasi! Videcemo sutra, zreb mu je dobar samo da vidimo da li je vredelo propustanje SP Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13763 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, NikolaB said: Ми често знамо веома нерезонски да посматрамо неке ствари, поготово када је реч о спорту. Сам пласман на Олимпијске игре је велика ствар, освајање медаље је већ подвиг за сваког спортисту, небитно одакле долази. Slazem se ako su u pitanju Celic ili Marica koji su se jedva i plasirali. Mada steta za strijelce, tu su propustene makar 2 medalje. Osim njih uglavnom sam zadovoljan. E da, Miomir i dubl su morali bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13764 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Ne znam, nije se takmicio dugo to me plasi! Videcemo sutra, zreb mu je dobar samo da vidimo da li je vredelo propustanje SP Ako pobijedi Tripela mislim da bi mogao da dodje daleko. Sad cu bas da vidim zrijeb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13765 Share Posted July 27, 2021 Uh, ne djeluje meni ovo obecavajuce. Ako dobije Tripela ide na Korejca koji je u Riju bio 3. A onda na Mukajia. I da pobijedi tek je u 1/4 finalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13766 Share Posted July 27, 2021 6 minutes ago, ChandlerMne said: Slazem se ako su u pitanju Celic ili Marica koji su se jedva i plasirali. Mada steta za strijelce, tu su propustene makar 2 medalje. Osim njih uglavnom sam zadovoljan. E da, Miomir i dubl su morali bolje Marica je tu zasluzeno, ona nema veze sa Celicem Pariz je njen Майкл 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13767 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, ChandlerMne said: Uh, ne djeluje meni ovo obecavajuce. Ako dobije Tripela ide na Korejca koji je u Riju bio 3. A onda na Mukajia. I da pobijedi tek je u 1/4 finalu. Skroz dobar zreb, ako je u formi za koju prica onda do PF nece imati problem! Ako nije sa bilo kim da se ukrsti bice problem jer je po meni kategorija -90 je najjaca! Sve zavisi od njega! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13768 Share Posted July 27, 2021 2 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Marica je tu zasluzeno, ona nema veze sa Celicem Pariz je njen Kvalitetom zasluzeno, nema dileme. Mada ipak kontinent kvotom. Bice dobar tim tamo. Mislim da svih 5 odavde konkurise za Pariz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted July 27, 2021 #13769 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, ChandlerMne said: Kvalitetom zasluzeno, nema dileme. Mada ipak kontinent kvotom. Bice dobar tim tamo. Mislim da svih 5 odavde konkurise za Pariz Marica nije kontinentalnom kvotom dosla vec Anja Marica je bila u kvoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted July 27, 2021 #13770 Share Posted July 27, 2021 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Marica nije kontinentalnom kvotom dosla vec Anja Marica je bila u kvoti Ostarih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts