DaniSRB 899 Posted May 30, 2016 Author #1271 Share Posted May 30, 2016 Izborno takmicenje za OI je bilo samo za jednosede za muskarce Link to comment Share on other sites More sharing options...
acaliberoo 5 Posted May 30, 2016 #1272 Share Posted May 30, 2016 @DaniSRB Nema veze sa vezom šta pričaš za uzborno takmicenje. Od pocetka sezone se znaju pravila. Najvaznije je takmicenje bilo Kup Srbije, gde su selektovani prvi camci, i oni koji mogu da budu izazivaci. Konkretno Dalma i Milica su pobedile na tom kupu, da su pobedile u Racicama, kao sto jesu Tomicevic i Novakovic, zavrsile bi posao, ovako ovom pobedom sestre Moldovan samo sticu pravo da izazovu Dalmu i Milicu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted May 30, 2016 #1273 Share Posted May 30, 2016 23 minutes ago, acaliberoo said: @DaniSRB Nema veze sa vezom šta pričaš za uzborno takmicenje. Od pocetka sezone se znaju pravila. Najvaznije je takmicenje bilo Kup Srbije, gde su selektovani prvi camci, i oni koji mogu da budu izazivaci. Konkretno Dalma i Milica su pobedile na tom kupu, da su pobedile u Racicama, kao sto jesu Tomicevic i Novakovic, zavrsile bi posao, ovako ovom pobedom sestre Moldovan samo sticu pravo da izazovu Dalmu i Milicu... Zapravo Novakovic iako je dva puta pobedio Dragosavljevica i dalje nije siguran za OI. Rodic je rekao da ukoliko njihovia vrema budu priblizna (sto u Racicama jesu), onda ce imati jos jednu kontrolu posle EP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaB 432 Posted May 30, 2016 #1274 Share Posted May 30, 2016 7 hours ago, DaniSRB said: U dzudou ipak samo Kukolj Da li je plasman na toj rang listi jedini način za kvalifikacije u džudou, ili će bit još prilika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted May 30, 2016 #1275 Share Posted May 30, 2016 7 hours ago, dareza said: Ti ga pretera sad da ne mogu da stignu fo finala. Pa dobro jesam malo ali realno sestre moldovan ne mogu da se porede po kvalitetu sa Milicom i Dalmom one su vise za k2 200 to je njihova disc Ako zele rio onda neka uticu na tu budalu koja koci da imamo k4 jer i tu postoje neke male sanse za medalju.. Sta su uradili sa muskim K4 ko ce na kraju biti na EP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted May 30, 2016 #1276 Share Posted May 30, 2016 12 minutes ago, NikolaB said: Da li je plasman na toj rang listi jedini način za kvalifikacije u džudou, ili će bit još prilika? Jedina sansa je preko rang liste Kukolj realno vredi za njih troje tako da sam ja zadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted May 30, 2016 #1277 Share Posted May 30, 2016 23 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Pa dobro jesam malo ali realno sestre moldovan ne mogu da se porede po kvalitetu sa Milicom i Dalmom one su vise za k2 200 to je njihova disc Ako zele rio onda neka uticu na tu budalu koja koci da imamo k4 jer i tu postoje neke male sanse za medalju.. Sta su uradili sa muskim K4 ko ce na kraju biti na EP? Ja mislim Pajic, Tomicevic, Zoric i Torubarov. Torubarov ce verovatno i na k1 500 i mozda i na k2 500 sa Bolticem. Ja bar mislim da ce tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted May 30, 2016 #1278 Share Posted May 30, 2016 1 hour ago, dareza said: Ja mislim Pajic, Tomicevic, Zoric i Torubarov. Torubarov ce verovatno i na k1 500 i mozda i na k2 500 sa Bolticem. Ja bar mislim da ce tako. Ja sam mislio da ce Novakovica umesto Torubarova, posto Torubarov ne moze na OI a ovo je kao neka proba Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted May 30, 2016 Author #1279 Share Posted May 30, 2016 4 hours ago, acaliberoo said: @DaniSRB Nema veze sa vezom šta pričaš za uzborno takmicenje. Od pocetka sezone se znaju pravila. Najvaznije je takmicenje bilo Kup Srbije, gde su selektovani prvi camci, i oni koji mogu da budu izazivaci. Konkretno Dalma i Milica su pobedile na tom kupu, da su pobedile u Racicama, kao sto jesu Tomicevic i Novakovic, zavrsile bi posao, ovako ovom pobedom sestre Moldovan samo sticu pravo da izazovu Dalmu i Milicu... ako Dragosavljevic dobije Novakovica....on ce u K4, ako izgubi...na OI moze Torubarov Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyronn Lue 0 Posted May 31, 2016 #1280 Share Posted May 31, 2016 16 hours ago, DaniSRB said: Cao drugari! Vidim lepo se zabavljate, pa sam resio da vam se pridruzim. Nadam se da me prihvatate... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts