dareza 911 Posted February 7, 2018 #6551 Share Posted February 7, 2018 7 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Sad sam poslusao par pesama za Beoviziju i mogu reci da Maja, Balkanika, Biber i Saska imaju dobre pesme!!! Bilo bi zanimljivo gledati Maju na evroviziji Dodao bih i Danijela. Ostalo ne bih kometarisao. Ja bih voleo da Biber i Nikola Burovac pobede, ta mi se najvise svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 7, 2018 #6552 Share Posted February 7, 2018 1 minute ago, dareza said: Dodao bih i Danijela. Ostalo ne bih kometarisao. Ja bih voleo da Biber i Nikola Burovac pobede, ta mi se najvise svidja Biber i Balkanika mislim da bolje zvuce uzivo nego sto je ova studijska verzija koja je opet odlicna, ne mogu da se odlucim koja mi je bolja ali i Maja ima dobru pesmu ali opet to je Maja Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 7, 2018 Author #6553 Share Posted February 7, 2018 meni je Balkanika veliko razocaranje sa dodatkom tog ''modernog zvuka'' trebali su da urade nesto kao na prvom albumu..........Danicin glas uz ovo ne ide uopste Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 7, 2018 #6554 Share Posted February 7, 2018 8 minutes ago, DaniSRB said: meni je Balkanika veliko razocaranje sa dodatkom tog ''modernog zvuka'' trebali su da urade nesto kao na prvom albumu..........Danicin glas uz ovo ne ide uopste Meni je bas zbog toga dobra a videces da ce uzivo biti bolja isto kao i Biber!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 7, 2018 Author #6555 Share Posted February 7, 2018 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Meni je bas zbog toga dobra a videces da ce uzivo biti bolja isto kao i Biber!! ne znam, meni se ne svidja vec sam cula neke njihove pesme kojima su dodavali taj dj remix i meni zvuce degradirano ovako su trebali da naprave pesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted February 7, 2018 #6556 Share Posted February 7, 2018 On 4.2.2018. at 14:18, DaniSRB said: do 68kg Marina Radicevic, zlatna medalja Nisu imali para da pošalju Marinu, pa je njen ćale slao mejlove firmama, potencijalnim sponzorima, na kraju su mu odgovorili iz Hemofarma, dali keš i eto zlata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted February 7, 2018 Author #6557 Share Posted February 7, 2018 1 minute ago, nenad said: Nisu imali para da pošalju Marinu, pa je njen ćale slao mejlove firmama, potencijalnim sponzorima, na kraju su mu odgovorili iz Hemofarma, dali keš i eto zlata. ajoj sramote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted February 7, 2018 #6558 Share Posted February 7, 2018 Lalović izabran za člana IO MOK-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted February 8, 2018 #6559 Share Posted February 8, 2018 Ne znam zasto Gale ne proba sa Serdjom za kateg -57 posto je izvesno da ce se Tijana i Vanja boriti za -48!!! Nekako ne bih voleo da imamo samo 2 tekvondistkinje na OI!! Sto ga neko od novinara ne pita vec jednom sta planira za OI!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted February 8, 2018 #6560 Share Posted February 8, 2018 31 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: Ne znam zasto Gale ne proba sa Serdjom za kateg -57 posto je izvesno da ce se Tijana i Vanja boriti za -48!!! Nekako ne bih voleo da imamo samo 2 tekvondistkinje na OI!! Sto ga neko od novinara ne pita vec jednom sta planira za OI!! Dobro pitanje. Serdja je rekla da se sprema za YOG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts