website statistics
Jump to content

OI PARIZ 2024.-31.7.2024. (srijeda)

Share

Recommended Posts

1 hour ago, Vissoko19 said:

ŠTO OLIMPIJADA IDE DALJE TO SU NAŠI SVE SLABIJI I SLABIJI,

POSTOJI ČAK MOGUČNOST DA MARIČIĆ OSTANE JEDINA MEDALJA

a da napokon izgasiš caps lock i prestaneš bauljat gluposti ili izađi iz grupe "Team Croatia". Toliko si gluposti i sranja napisao od kad sam u ovoj grupi, da to graniči sa nemogućim. Pa eto i da ne osvoje ništa......šta si ti u životu osvojio? Možda da predložimo u grupu da ti damo nagradu za "optmista i lingvinista" godine, pa da se imaš čime pohvalit. Naporan si za popizdit!

Bravo rukometaši samo jako ... svejedno će nam vrlo vjerojatno trebati još jedna pobjeda  (ili remi ) za prolaz jer ako ćemo imati 2:3 kao i Slovenci ispadamo zbog međusobnog omjera 

10 minutes ago, Duki1994 said:

Bravo rukometaši samo jako ... svejedno će nam vrlo vjerojatno trebati još jedna pobjeda  (ili remi ) za prolaz jer ako ćemo imati 2:3 kao i Slovenci ispadamo zbog međusobnog omjera 

Tog scenarija se bojim.

20 minutes ago, Duki1994 said:

Past će španjolci,švedska tesko

Ajmo meč po meč pa dokle stignemo, ne obazirat se na kalkulacije.

Ne znam stvarno čemu ova negativa oko naših, ja realno do danas nisam ni očekivao da ćemo imat jednu medalju. Tu su još Vekićka, Sinkovići, Martin, oba gimnastičara, rukomet, vaterpolo, kajak, teakwando, jedrenje koje još nije ni počelo kao i atletika...

Po meni su naši rezultati zasad iznad očekivanja, onaj tko imalo prati sport zna kolika je lutrija bila kod Giovannija i to je takav sport gdje jedna meta odlučuje zlato ili 7.mjesto.

Posted (edited)

@prso1000 

Tko više paše Barbari da pobijedi u drugom polufinalu (ako Barbara pobijedi), a tko u repasažu (ako Barbara izgubi polufinale)?

Edited by BTTF

Share

• Create New...