website statistics
Jump to content
  • Register/Login on Totallympics!

Sign up to Totallympics to get full access to our website.

Registration is free and allows you to participate in our community. You will then be able to reply to threads and access all pages.

If you encounter any issues in the registration process, please send us a message in the Contact Us page.

We are excited to see you on Totallympics, the home of Olympic Sports!

[OPEN THREAD] Praćenje rezultata

Recommended Posts

1 minute ago, ChandlerMne said:

Veslaci, pogotovo Jovana, Milica Nikolic je morala bolje, Anja je bila uzasna, Andrej je juce morao bolje, plivao je znatno slabije od EP. 

Nisu crni al mi je vrlo tesko pao poraz Strahinje i Marice. 

PS Dobro dosla na forum (ponovo) :d

Hvala

Pa eto vidis....niko od njih nije bio kandidat za medalju vec lep plasman

Milica i Jovana su u rangu loseg nastupa, ne moze se reci uzasnog ali nijedna ni druga nisu bile kandidati za medalju....Milica na Sp nikad nije mogla preko 5. mesta (one Gran Prije i Masterse ne treba uzimati za ozbiljno), a Jovana nikad u finalu sp...

Andrej i plivaci su se potrosili na Ep....ali eto njima je to ep bila jedina sansa za zlato....vrv im nije ni zao....i on bi sigurno voleo da je u finalu Oi ali eto...negde se moralo zrtvovati....koliko plivaca nikad nista ne osvoji

A Marica i Strahinja su bili odlicni....najbolje od sebe su dali, samo su protivnici bili malo bolji

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656937

4 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Mene iskreno raduju ovi rezultati u judo-u, Majdova svakako ne racunam a i imamo toliko dobrih mladih judista da ce biti zanimljivo za LA

Sad su bar otisli korak dalje

Ja sam se nadala da ce jedno da iznenadi sa medaljom (mada se nama takva iznenadjenja tesko desavaju) :d....i najvise sam nade polagala u Maricu....ali bas je pretezak zreb dobila...najtezi od svih nasih

Ali ajde jos Kukolja da vidimo

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656945

4 minutes ago, DaniSRB said:

Hvala

Pa eto vidis....niko od njih nije bio kandidat za medalju vec lep plasman

Milica i Jovana su u rangu loseg nastupa, ne moze se reci uzasnog ali nijedna ni druga nisu bile kandidati za medalju....Milica na Sp nikad nije mogla preko 5. mesta (one Gran Prije i Masterse ne treba uzimati za ozbiljno), a Jovana nikad u finalu sp...

Andrej i plivaci su se potrosili na Ep....ali eto njima je to ep bila jedina sansa za zlato....vrv im nije ni zao....i on bi sigurno voleo da je u finalu Oi ali eto...negde se moralo zrtvovati....koliko plivaca nikad nista ne osvoji

A Marica i Strahinja su bili odlicni....najbolje od sebe su dali, samo su protivnici bili malo bolji

Slažem se za sve što si napisala osim za plivače. Da se stavi priorite na trećepozivno evropsko prvenstvo umesto OI, to je odraz stanja u državi. Isto kao SP u boksu gde se osvoji gomila medalja jer eto nekome tako odgovara a onda na drugom kvalifikacionom turniru ne uzme niko kvotu. Od Andreja sam očekivao da je iznad toga, ali izgleda nije. 

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656950

2 minutes ago, DaniSRB said:

Sad su bar otisli korak dalje

Ja sam se nadala da ce jedno da iznenadi sa medaljom (mada se nama takva iznenadjenja tesko desavaju) :d....i najvise sam nade polagala u Maricu....ali bas je pretezak zreb dobila...najtezi od svih nasih

Ali ajde jos Kukolja da vidimo

Marica gori zreb nije mogla da dobije ali se borila, Strahinja prijatno iznenadjenje!! Kukolj sutra za penziju:d

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656951

2 minutes ago, nenad said:

Slažem se za sve što si napisala osim za plivače. Da se stavi priorite na trećepozivno evropsko prvenstvo umesto OI, to je odraz stanja u državi. Isto kao SP u boksu gde se osvoji gomila medalja jer eto nekome tako odgovara a onda na drugom kvalifikacionom turniru ne uzme niko kvotu. Od Andreja sam očekivao da je iznad toga, ali izgleda nije. 

Pa vrv smo potrosili sav kredit u namestanju u boksu pa sad nismo imali srece haha

A sto se plivaca tice ili si u pravu ili precenjujemo njihove mogucnosti :d

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656957

Kukolj sjutra ima jos manje sanse od Nemanje, pogotovo sto su mu rezultati skromniji ove godine.

Vega bi trebao da dobije ali mislim da Nikoloza nije dobio ili nikada ili vrlo rijetko. Onda Elnahas. Mislim da je druga borba limit.

Al ko zna. 

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656965

8 minutes ago, nenad said:

Kada je Veljko uzeo medalju, onda neka zatvore savez. 

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-656970

35 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Ulozena je zalba za Natalijin mec, ne verujem da ce se promeniti nesto ali da sacekamo odgovor

Nikada oni nisu preinacili odluku. Nikada.

Kada donesu odluku, ona je konacna, koliko god bila pogresna.

https://totallympics.com/forums/topic/27567-open-thread-pra%C4%87enje-rezultata/page/18/#findComment-657081

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Latest Posts around Totallympics

• Most people know taekwondo from watching the Olympics. However, only sparring is recognized in the Games - poomsae (forms) is completely left out. It's time for the Olympic program to acknowledge poomsae and give taekwondo's artistic discipline the recognition it deserves.   Sign this petiton: Make Poomsae an Olympic Sport  
    • Not so much a moment as a lifetime of dedication!  Living the dream    Man sees a game at every single football ground in England, all 2000 of them.   Football groundhopper record broken: Tony Incenzo completes life-long non-league dream - BBC Sport
    • Meanwhile Trump is - again - at the edge of legality by threatening a journalist/media company with jail time if not giving up a source for information around the US airman rescue in Iran. Nice and public on live TV.
    • All those tickets are gone, at least for the l.a presale, the only ones that are left are the super expensive ones, cat a, if it's prelims you might find some cat b/c
    • Good results so far. Hope they can, at least, maintain their place in this division.
    • Also, other results of note    Jimmy Gressier with a new European record of 12:51 in the men's 5km at the Urban Trail de Lille, moving to #2 on the all-time list and only about two seconds off the WR.    In the women's 5km, 17 year old  Marta Alemayo went 14:15 to move to #3 on the all-time list.    14 year old  Camryn Dailey with an U14 WR of 22.73 in the girls 200m into headwind at the Florida Relays, and another 14 year old  Melanie Doggett was 2nd in 22.80     Max Thomas 9.90 PB in the men's 100m at the Florida Relays, now #2 on the top list for the season    Monae Nichols with a PB of 7.07m in women's long jump at the Miramir Invitational   22.25 for  Mariah Maxwell in the women's 200m at the Texas Relays, although 3.8m/s wind.
    • Keep an eye for  Shanoya Douglas in the upcoming years...   22.11 in the U20 200m, new WL and tied for #3 on the U20 all-time list with the legend Allyson Felix, and 11.13 in the U20 100m despite a bad start at the CARIFTA Games. And she's 18 years old 
    • Medalists Gold-  Edin (Niklas Edin, Oskar Eriksson, Rasmus Wrana, Christoffer Sundgren, Simon Olofsson) Silver-  Dunstone (Matt Dunstone, Colton Lott, EJ Harden, Ryan Harden, Geoff Walker) Bronze-  Whyte (Ross Whyte, Robin Brydone, Craig Waddell, Euan Kyle, Duncan McFadzean)   Full Results
    • 2026 3x3 Asia Cup - Singapore   Results (April 1-5, 2026)   Men's: 1. New Zealand  (Book - Lewis - Martin - Tonge) 2. South Korea  (Seung-woo - Ming-yo - Dong-geun - Ju-yeong) 3. China  (Ma Dian - Shihao - Qianhao - Dianliang) 4. Japan  (Coulibaly - Igo - Nakanishi - Ozawa) 5. Mongolia  (Erdenetsetseg - Gantsolmon - Munkh-Ulzii - Nyamdorj) 6. Philippines  (Ahanmisi - Alter - Cu - Koon) 7. Australia  (Antonio - McDaniel - Mitchell - Stith) 8. Qatar  (Abbasher - Jama - Janjic - Muslic) 9. Malaysia 9. Singapore 9. Chinese Taipei 9. India     Women's: 1. Australia  (Atwell - Clarke - McSpadden - Wallace) 2. Philippines  (Apag - Bernardino - Cacho - Dela Rosa) 3. China  (Ganajing - Jianping - Wanglai - Zhiting) 4. Japan  (Hanashima - Noguchi - Takahashi - Tsurumi) 5. Mongolia  (Ariuntsetseg - Narangoo - Nandinkhusel - Khulan) 6. Thailand  (Kunchuan - Phetnin - Prajuapsook - Wongtapha) 7. Singapore  (Ang Zi Yi - Xingyue - Jia Ying - Lai Hor Ying) 8. New Zealand  (Anderson - Fotu - Langton - Pupuke-Robati) 9. Chinese Taipei   9. Kazakhstan   9. Tonga   9. Malaysia     Results
    • 2026 UCI Women's World Tour Tour of Flanders #11/27 -     Results (April 5, 2026)   Women's Road Race: 1. Demi Vollering   2. Pauline Ferrand-Prevot   3. Puck Pieterse   4. Lotte Kopecky   5. Zoe Backstedt   6. Karlijn Swinkels   7. Silvia Persico   8. Elisa Longo Borghini   9. Mischa Bredewold   10. Franziska Koch   11. Lieke Nooijen   12. Noemi Ruegg   13. Elisa Balsamo   14. Letizia Paternoster   15. Elise Chabbey   16. Fleur Moors   17. Shirin van Anrooij   18. Celia Gery   19. Cat Ferguson   20. Millie Couzens      Results   NEXT: Paris-Roubaix Femmes in  (#12/27) (April 12, 2026)
  • Create New...