website statistics
Jump to content

Загальне обговорення

Recommended Posts

1 hour ago, Art Art said:

За моїми підрахунками, для континентальної квоти Савицькому, треба бан Лілуашвілі. Але в неї звязків з армією нема. А участь в турнірі на честь 70-річчя Путіна МОК може не врахувати.

В когось є якісь інші підрахунки, більш оптимістичні?)

Якщо забанять Ігольнікова, то чех вибуває з континенталки і в чехів нема заміни на континентальну, тому Савицький з ліцензією

5 minutes ago, Illya said:

Якщо забанять Ігольнікова, то чех вибуває з континенталки і в чехів нема заміни на континентальну, тому Савицький з ліцензією

Я не думаю, що вони зараз почнуть переділювати всі квоти. Бо це почнеться хаос. Вони ж вже оголосили збірні для командника, квоти роздали для командника теж. Почнуть все передвлювати?

Скоріше, просто наступним в рейтингу, хто без квот, дадуть квоти росіян. 

1 hour ago, Art Art said:

Я не думаю, що вони зараз почнуть переділювати всі квоти. Бо це почнеться хаос. Вони ж вже оголосили збірні для командника, квоти роздали для командника теж. Почнуть все передвлювати?

Скоріше, просто наступним в рейтингу, хто без квот, дадуть квоти росіян. 

На командник це не має впливати ніяк, але якщо буде як ти кажеш, то Савицькому не бачити квоти ніяким чином, це неможливо

Я почитав систему відбору і ось тут неясно геть, що вони мають на увазі. 

image.png

Дещо нижче прописано, що якщо 2 спортсмени з однієї країни відмовляються, то першими заміняють на тих, хто претендує на пряму путівку, а вже потім тих, хто на континентальну. Плюс є ремарка, що максимальний термін проведення перерозподілів - 30 хвилин до початку жеребкування. 

Тому чекаємо, я припускаю, що може бути як "доміно", так і те, що писав Арт

19 minutes ago, Illya said:

Я почитав систему відбору і ось тут неясно геть, що вони мають на увазі. 

image.png

Дещо нижче прописано, що якщо 2 спортсмени з однієї країни відмовляються, то першими заміняють на тих, хто претендує на пряму путівку, а вже потім тих, хто на континентальну. Плюс є ремарка, що максимальний термін проведення перерозподілів - 30 хвилин до початку жеребкування. 

Тому чекаємо, я припускаю, що може бути як "доміно", так і те, що писав Арт

А можуть сказати, що це особлива ситуація, що відмови не було від квоти, а було позбавлення. І вигадають щось своє для перерозподілу.

4 minutes ago, Art Art said:

А можуть сказати, що це особлива ситуація, що відмови не було від квоти, а було позбавлення. І вигадають щось своє для перерозподілу.

так там вказано, що квота може бути і відхилена МОК, тому ні

Ну, що останній кваліфікаційний турінр? 

Хоч би погода у Львові не підвела, бо багатьом треба показати високі результати для рейтингу

https://uaf.org.ua/images/otherdocuments/calendar/2024/2024.06.28-30_lviv/2024.06.28-30_rozklad.pdf

34 minutes ago, avlar said:

Ну, що останній кваліфікаційний турінр? 

Хоч би погода у Львові не підвела, бо багатьом треба показати високі результати для рейтингу

https://uaf.org.ua/images/otherdocuments/calendar/2024/2024.06.28-30_lviv/2024.06.28-30_rozklad.pdf

Так, чемпіонат України це завжди цікаво, особливо коли на кону поїздка на ОІ. 

На минулому ЧУ було 2 нормативи, побачимо, що буде зараз

Найцікавіше, що МОК, схоже, реально працює без витоків.

Тому що російські ЗМІ дуже повільно реагують на події, з помилками, з коліс, так би мовити.

Сьогоднішя порція - порадувало п`ятиборство.

Щодо тенісу - у білорусів квота має згоріти, там немає заміни.

В велоспорті - заміна Власова на Сирицю була очікувана, бо його надсилали одразу з Власовим на переіврку як запасного.

Але як МОК вміє тримати інтригу. Досі висить питання щодо каное, а отже - щодо парних виступів. Теніс нам поки це аж ніяк не прояснив.

Share

• Create New...