website statistics
Jump to content

osparijs2024

Senior Member
 • Posts

  42
 • Joined

 • Last visited

About osparijs2024

 • Birthday 08/08/1967

Personal Information

 • Nation
  Netherlands
 • Gender
  Male
 • Date of Birth
  08/08/1967
 • Favourite Olympic Games
  Summer Olympic Games
 • Favourite Sports
  athletics, swimming, gymnastics
 • Favourite Athletes
  Epke Zonderland
 • Real Name
  Mark
 • Living City
  Monster
 • Job
  shopmanager

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

osparijs2024's Achievements

 1. Helaas geen goud voor Brouwer/Meeuwsen in Hamburg. In de finale was het Poolse duo Bryl/Losiak te sterk. In een goede driesetter werd het 18-21 21-16 27-29. Hiermee verdiend het Nederlandse duo wel weer veel punten voor de ranglijst die uiteindelijk gaat bepalen of je naar de Olympische Spelen van Parijs mag. Alleen al vanwege het beachvolleybalstadion onder de rook van de Eiffeltoren is een reden om dar te willen spelen. Immers/Boermans verloren de wedstrijd om het brons van het Duitse duo Ehlers/Wickler met 21-23 18-21.
 2. Marrit Steenbergen groeit tijdens dit toernooi uit tot een geweldige zwemster. Het zat er altijd al in en nu komt het er op dit toernooi ook uit. Maar liefst 4 Europese titels al in de wacht gesleept. Een echt goud haantje. teamNL heeft tot aan vandaag 4x goud en 3x brons. Mooi resultaat. Benieuwd wat er verder nog bij gaat komen. Er staat nog een mixed estafette op het programma.
 3. Van der Vleuten levert twee keer een 0 ronde af en mag de bronzen medaille ophalen. Mooie prestatie. Goud was er voor Zweden en zilver voor onze zuiderburen België. Een mooi WK waar het met name om kwalificatie voor de Spelen ging. En die missie is geslaagd.
 4. Wat een race van Twellaar. Op 500 meter van de finish was het nog brons. Maar met een geweldige eindsprint behaald ook hij GOUD! Wat een prestatie!!!
 5. Florijn behaald 50 jaar nadat er een Nederlandse Kampioene op het onderdeel skiff was GOUD. Met maar liefst 30 meter voorsprong op de Griekse nummer 2 en Duitse nummer 3. Benieuwd hoe ze zich staande kan houden tijdens het WK over 5 weken!
 6. En dan is er op zondagmiddag om 14:00 uur nog de individuele finale van het Wereldkampioenschap in Herning. Drie Nederlanders hebben zich bij de beste 21 rijders geplaatst voor de finale. Jur Vrieling start als 10 de en heeft in totaal 8.29 strafpunten Harrie Smolders start als 12de en heeft in totaal 7.52 strafpunten Maikel van der Vleuten start als 14de en heeft in totaal 5.96 strafpunten De top 3 is: Henrik von Eckermann (ZWE) 0.58 strafpunten, Jens Frederickson (ZWE) 2.71 strafpunten en Jérôme Guery (BEL) 3.35 strafpunten. Kunnen de Nederlanders nog een medaille in de wacht slepen? Wedstrijd te zien via nos.nl
 7. Vanaf volgende week start het EK Beachvolleybal in München. Ter voorbereiding spelen Nederlandse koppels de pro16 elite toernooi in Hamburg. Brouwer/Meeuwsen zijn doorgedrongen tot de finale die zondag gespeeld gaat worden. De Groot/Boermans strijden om het brons. Een goede generale dus! bij het mannentoernooi doen de volgende herenkoppels mee: groep B Brouwer/Meeuwsen groep C van Werkhoven/ van de Velde groep C Luini/Penninga groep F de Groot/Boermans bij het damestoernooi doen de volgende koppels mee: groep B Piersma/van Driel groep E Stam/Schoon groep H van Driel/Ypma Erg benieuwd hoe ver de koppels kunnen komen tijdens dit EK?
 8. mooie resultaten voor teamNL, denk wel dat na deze wedstrijden weer volop geëvalueerd gaat worden en ben benieuwd of de samenstellingen van de boten hetzelfde zullen blijven.
 9. Vandaag gaat het baanwielrennen weer verder. Omdat de baan geen 250 meter lang is maar 200 meter hebben de sprinters gekozen die normaal om de medailles strijden niet van start te gaan op dit onderdeel. Wat is vandaag het programma voor de Nederlanders: 10:00 uur individuele sprint kwalificatie met Tijmen van Loon 10:35 uur 500 meter tijdrit kwalificatie met Kira Lamberink en Steffie van der Peet 11:19 uur individuele achtervolging dames kwalificatie Daniek Hengelveld 12:24 uur individuele achtervolging heren kwalificatie Brian Megens 19:46 uur eliminatie race finale Mylene de Zoete 20:14 uur scratch race heren finale met Roy Eefting
 10. vandaag de finale van de landenwedstrijd om 14:00 uur. Rotatie 1: Italië en Groot Brittannië op sprong Frankrijk en Duitsland op de brug ongelijke liggers België en Nederland op balk Hongarije en Spanje op vloer Wie gaat er met de titel vandoor? En kan Nederland beter dan de 6de plaats van de kwalificatie?
 11. Vandaag staan de eerste finale sop het programma. Voor Nederland komen in de A-finales 6 boten in actie. Deze wedstrijden worden weer live uitgezonden via de NOS. 11:44 uur dames twee zonder Clevering/Meester 12:16 uur vier zonder dames Oldeburg/Boonstra/Drenth/Offermans 12:31 uur vier zonder heren Rienks/Knab/de Graaf/Rienks 12:47 uur dubbelvier dames Vos/Dullemans/Kolkman/Paulis 13:19 uur dubbeltwee dames de Jong/Youssifou 13:36 uur acht heren Hopen dat er medailles in de wacht gesleept gaan worden!
 12. En het is zilver! Daarnaast Olympische kwalificatie voor Zweden, NEDERLAND, Ierland, Groot Brittannië en Duitsland. Dat had ik niet meer verwacht. Het parcours zorgde voor veel fouten. Een erg spannende wedstrijd. Het was weer genieten.
 13. Harrie Smolders foutloos, en de andere landen maken fouten en zo sta je ineens op de derde plaats en is er minimaal brons. Kan eventueel nog zilver worden maar dat is afhankelijk van Frankrijk. Betekent dat Nederland naar de Spelen gaat. Dus het WK is geslaagd zowel bij de dressuur als het spingen.
 14. Nederland zakt weg in het klassement. Jur Vrieling foutloos maar twee tijdstrafpunten. België, Groot Brittanië en Zwitserland gaan teamNL voorbij. Terwijl ik zit te typen valt er een Duitser van het paard. Dus zullen de 8 punten uit de eerste ronde gaan tellen. En achter Nederland terecht gaan komen.
×
×
 • Create New...