Майкл 561 Posted March 4, 2017 #3941 Share Posted March 4, 2017 3 minutes ago, dareza said: Meni je bilo smesno kad je Rale gostovao u bgd hronici i kaze max je 3 medalje. A voditeljka kaze samooooo? i to onako iznenadjeno sto je on rekao 3 Mi smo zemlja atletike, zaboravljaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted March 4, 2017 #3942 Share Posted March 4, 2017 15 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Ova njena izjava mi je malo izvucena iz konteksta, dovojka je znala da moze vise zato joj nije svejedno!! Neprimerena i dalje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 4, 2017 #3943 Share Posted March 4, 2017 "Nije bilo kontakata, a sada je i kasno. Morao bih da pauziram tri godine, samo godinu dana ako pristaju, ali ne bi pristali. Tri godine bez takmičenja, to ne bih izdržao“, iskren je Trajković. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted March 4, 2017 #3944 Share Posted March 4, 2017 4 hours ago, Майкл said: Mi smo zemlja atletike, zaboravljaš? Daj, preterujete!! Niko nikada nije spomenuo da smo zemlja atletike, Kolasinac razocarao pa, ne mora odmah da se pljuje po njemu a to vidim i po komentarima na ostalim sajtovima!! Tako su svi pljuvali po sportistima kada su bile OI a na kraju su svi pricali mi smo zemlja sporta a svi su ocekivali 3-4 medalje!! Sport je takav da postoje usponi i padovi, narocito u atletici i plivanju!! Sta ce se desiti ako vaterpolisti na nekom sl takmicenju ne osvoje medalju, svi cemo pljuvati po Savicu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted March 4, 2017 #3945 Share Posted March 4, 2017 3 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Daj, preterujete!! Niko nikada nije spomenuo da smo zemlja atletike, Kolasinac razocarao pa, ne mora odmah da se pljuje po njemu a to vidim i po komentarima na ostalim sajtovima!! Tako su svi pljuvali po sportistima kada su bile OI a na kraju su svi pricali mi smo zemlja sporta a svi su ocekivali 3-4 medalje!! Sport je takav da postoje usponi i padovi, narocito u atletici i plivanju!! Sta ce se desiti ako vaterpolisti na nekom sl takmicenju ne osvoje medalju, svi cemo pljuvati po Savicu??? Ne pljujemo mi nikoga Štaviše, kritikujemo ljudi koji su očekivali nerealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted March 4, 2017 Author #3946 Share Posted March 4, 2017 3 hours ago, Jesse_Pinkman) said: Daj, preterujete!! Niko nikada nije spomenuo da smo zemlja atletike, Kolasinac razocarao pa, ne mora odmah da se pljuje po njemu a to vidim i po komentarima na ostalim sajtovima!! Tako su svi pljuvali po sportistima kada su bile OI a na kraju su svi pricali mi smo zemlja sporta a svi su ocekivali 3-4 medalje!! Sport je takav da postoje usponi i padovi, narocito u atletici i plivanju!! Sta ce se desiti ako vaterpolisti na nekom sl takmicenju ne osvoje medalju, svi cemo pljuvati po Savicu??? nije dovoljno samo organizovati prvenstvo, vec i pripremiti takmicare Ivana moze medalju bilo gde da osvoji Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 4, 2017 #3947 Share Posted March 4, 2017 wow gold for Albania Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted March 4, 2017 Author #3948 Share Posted March 4, 2017 Just now, dareza said: wow gold for Albania wrong thread Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 4, 2017 #3949 Share Posted March 4, 2017 Just now, DaniSRB said: wrong thread oooops Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted March 4, 2017 #3950 Share Posted March 4, 2017 (edited) Ja i dalje mislim da samo Asmir podbacio. Od Amele je bilo tesko ocekivati i finale sa njenim pb od 4:12. Anicu finale ok. Ostaje jos Dudas ali ce biti mnogo tesko da se dokopa bronze. Naravno Ivana ce uzeti zlato Edited March 4, 2017 by dareza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts