Майкл 561 Posted June 17, 2017 #4421 Share Posted June 17, 2017 Just now, Jesse_Pinkman) said: Danilovic nece da ode sigurno kao sto i Maljkovic nece da ode sa mesta predsednika OKSa!!! A Karadzic mi je trenutno iritantan isto koliko je bio i Boskovic!! Bolje Maljković da je preuzeo ćerkin posao u reprezentaciji nego OKS Realno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 17, 2017 #4422 Share Posted June 17, 2017 Sve u svemu treba nam +6 posto mi igramo pre meca Francuska-Grcka Ajde sad da ih vidimo. Da li Karadzic otici pre nego sto je dosao. Da li ce reprezentativke ici na neplanirane godisnje odmore. Da li ce Radocaj ici na casove kosarke kod M. Dabovic. Da li ce neke devojke iskoristi neplanirano slobodno vreme da nauce da igraju kosarku. Itd itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Майкл 561 Posted June 17, 2017 #4423 Share Posted June 17, 2017 4 minutes ago, dareza said: Sve u svemu treba nam +6 posto mi igramo pre meca Francuska-Grcka Ajde sad da ih vidimo. Da li Karadzic otici pre nego sto je dosao. Da li ce reprezentativke ici na neplanirane godisnje odmore. Da li ce Radocaj ici na casove kosarke kod M. Dabovic. Da li ce neke devojke iskoristi neplanirano slobodno vreme da nauce da igraju kosarku. Itd itd. Da li Aleksandar Stojanović hakovao Darkov profil? Tamara Radočaj igra tako otkako je pamtim u reprezentaciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 17, 2017 #4424 Share Posted June 17, 2017 Just now, Майкл said: Da li Aleksandar Stojanović hakovao Darkov profil? Tamara Radočaj igra tako otkako je pamtim u reprezentaciji. hahahahha Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 17, 2017 Author #4425 Share Posted June 17, 2017 1 hour ago, dareza said: Sve u svemu treba nam +6 posto mi igramo pre meca Francuska-Grcka Ajde sad da ih vidimo. Da li Karadzic otici pre nego sto je dosao. Da li ce reprezentativke ici na neplanirane godisnje odmore. Da li ce Radocaj ici na casove kosarke kod M. Dabovic. Da li ce neke devojke iskoristi neplanirano slobodno vreme da nauce da igraju kosarku. Itd itd. Milica je tata za ove plejmejkere Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 17, 2017 #4426 Share Posted June 17, 2017 Da li postoji šansa da ispadnemo iz A divizije? Kako igramo ne bi me čudilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted June 17, 2017 Author #4427 Share Posted June 17, 2017 Just now, ChandlerMne said: Da li postoji šansa da ispadnemo iz A divizije? Kako igramo ne bi me čudilo. koje A divizije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted June 17, 2017 #4428 Share Posted June 17, 2017 pa u seniorskoj kosarci nema A i B divizije. Vec ima kvalifikacija za EP koje su obavezne za sve timove osim domacina Pocinjes ispocetka sve iako osvojis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChandlerMne 1,037 Posted June 18, 2017 #4429 Share Posted June 18, 2017 14 hours ago, DaniSRB said: koje A divizije? Kako odavno nismo bili u sličnoj poziciji mislio sam da je ista situacija kao u hokeju. Svakako, ovo prvenstvo treba što prije da zaboravimo. Protiv Slovenije nemamo nikave šanse. E sad, šta ćemo dalje... Mlađe selekcije su nam užas, liga takođe. Šta onda očekivati? Realno je da je period od 2013-2016 bila labudova pjesma. Posle toga slijedi otrežnjenje. Niko baš nije ovo mogao da očekuje. Niti igre niti rezultata. Košarka se ne razlikuje od ostalih sportova kada se radi o ženama. Tu su jedna ili dvije ekipe koje su stalne a ove ostale su toliko loše da medalju osvaja ona koja je najmanje loša. Pa sada imamo situaciju da jedna Slovenija može da uzme medalju ili čak i zlato a debitanti su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nenad 442 Posted June 18, 2017 #4430 Share Posted June 18, 2017 Polako, kao prvo još nismo ispali, kao drugo bio je očekivan pad. Kao treće ne verujem ni da bi Marina nešto više uradila bez Sonje, Ane i Pejdž. Nemamo skoro nikakvu korist u napadu od Radočaj, Nevene, Crvendakić, o centrima i da ne pričam ako izuzmemo da je Krnjić odigrala solidno prvo poluvreme juče. Sve nam zavisi od Sonje i Jelene. Ako uspemo da se skupimo sutra i dobijemo Sloveniju sa koliko već treba da dobijemo i preguramo kako znamo i umemo osminu finala a za četvrtfinale budu spremne i potpuno fit Ana i Sonja, sve je moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts