website statistics
Jump to content

Serbia National Thread

DaniSRB
 Share

Recommended Posts

19 minutes ago, dareza said:

Kg ima dovoljno infrastukture. Cuprija skoro i da nema. Jedna solidna hala i dva fudbalska stadiona. na jednom od njih ima atletska staza i to je to. Pre dve godine je otvoren i 50m bazen i sad jos hala ihi :d Mozda i bude neki olimpijac za 2024 :d

Dva fudbalska stadiona, gde ih iskopa:d Jedino ako racunas seoske ahah, Kg koliko znam ima samo "Cika Dacu" sa atletskom stazom:d Bazen je otvoren, bio sam na otvaranju i fenomenalno je uradjen ali da poredis infrastrukturu Kga i Cuprije mislim da je smesno, ok Cuprija je dala vise vrhunskih atleticara ali Kg kao jedan od vecis gradova u Srbija i zasluzuje da ima vrhunsku sportsku infrastrukturu;) 

*Sad sam se setio da ima stadion kod groblja, malo bolji od seoskog:d

Edited by Jesse_Pinkman)

19 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Dva fudbalska stadiona, gde ih iskopa:d Jedino ako racunas seoske ahah, Kg koliko znam ima samo "Cika Dacu" sa atletskom stazom:d Bazen je otvoren, bio sam na otvaranju i fenomenalno je uradjen ali da poredis infrastrukturu Kga i Cuprije mislim da je smesno, ok Cuprija je dala vise vrhunskih atleticara ali Kg kao jedan od vecis gradova u Srbija i zasluzuje da ima vrhunsku sportsku infrastrukturu;) 

*Sad sam se setio da ima stadion kod groblja, malo bolji od seoskog:d

Dva fudbalska stadiona ima :d Ma kod kakvog groblja sad? :d

Jedan je veliki gde ima atletska staza. A drugi je samo za fudbal i taj je bas pored bazena :d

Just now, dareza said:

Dva fudbalska stadiona ima :d Ma kod kakvog groblja sad? :d

Jedan je veliki gde ima atletska staza. A drugi je samo za fudbal i taj je bas pored bazena :d

Hahah jel si bio kad u Kgu:d "Cika Daca" je pored bazena i otvorenog i zatvorenog a ovaj drugi koji je samo za fudbal i nista vise je na drugom kraju kod jezera i gradskog groblja hehe!! 

2 minutes ago, Jesse_Pinkman) said:

Hahah jel si bio kad u Kgu:d "Cika Daca" je pored bazena i otvorenog i zatvorenog a ovaj drugi koji je samo za fudbal i nista vise je na drugom kraju kod jezera i gradskog groblja hehe!! 

hahaha pa ti pricas za Kragujevac :d A ja pisem za Cupriju :d  

Edited by dareza

4 hours ago, dareza said:

zato sto je Cuprija bila i bice grad atletike :) I apsolutno zasuzuju sve najbolje uslove za atletiku. 

A i geografsko podrucje je vrlo dobro. Tacno izmedju Nisa i Beograda. Kragujevac je vrlo blizu.

I da, kad neki drug grad bude imao tri takmicara sa ep medaljama onda moze diskusija. ovako nema potrebe :p

Ćuprija je bila jedan od centara atletike i u ondašnjoj Jugoslaviji.

6 hours ago, Jesse_Pinkman) said:

Sada citam intervju Strahinje Jovancevica koji kaze da su odlicni uslovi za pripremu u atletskoj dvorani, ne razumem zasto se bacaju pare za egzoticne destinacije kada ovde imaju sve:facepalm:Takodje ne razumem zasto KG nije dobio atletsku dvoranu ili pak KS nego Cuprija:wacko: 

izdavace dvorane za pripreme stranih takmicara takodje :d

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Latest Posts around Totallympics

• Marco Girardelli went to Luxembourg one day and he had a great career. I doubt he did regret that move.
    • DAY 3 events   14. SPEED SKATING - W 1000m   1. Miho Takagi JPN 2. Brittany Bowe USA 3. Jutta Leerdam NED   15. SNOWBOARD - W Big Air   1. Kokomo Nagase JPN 2. Anna Gasser AUT 3. Zoi Sadowski-Synnott NZL   16. FREESTYLE SKIING - W Freeski Slopestyle   1. Tess Ledeux FRA 2. Mathilde Gremaud SUI 3. Eileen Gu CHN   17. ALPINE SKIING - M Team Combined   1. Marco Odermatt, Loic Meillard SUI 2. Cyprien Sarrazin, Clement Noel FRA 3. Vincenr Kriechmayr, Manuel Feller AUT   18. SKI JUMPING - M Normal Hill Individual   1. Andreas Wellinger GER 2. Stefan Kraft AUT 3. Jan Hoerl AUT
    • You know, but we still don't know what that was about. Ceccarelli has a difficult character but still changing colors to a country with which you have absolute no connetions? What would you say if Iga Swiatek fell out with the Polish tennis federation and started playing for Luxembourg or Andorra? Certainly not everyone would decide to take such a step, even if they had to give in a little in talks with the federation.    Another thing is that the Italian training system simply doesn`t work. As you can see, there are talents but we don`t know how to train them. Since the golden generation born in 1990-1995 (Brignone, Bassino, Goggia) we haven`t trained anyone who would stand on the podium in giant slalom or slalom in World Cup. So something is wrong. At the beginning of the 21st century we had a large group of good giant slalom athletes (maybe not at Brignone's level): Karbon, Moelgg, Putzer, Gius, etc., who were able to win World Cups, win World Championship medals, etc. Now we have no one. Take women's giant slalom for example: if Brignone and Bassino are gone, even getting to the XX World Cup will be a problem for us.
    • I remember that Lara Gut's family also had a conflict with the Swiss federation at the beginning of her career around 2008/2009 but it was resolved. I remember that the family also wanted to have a greater influence on their daughter's career. It was probably similar here. If there was a will from both sides, an agreement should have been reached. Especially since Colturi has zero ties with Albania. Sinner could have played for Austria sooner, as a person from South Tyrol.
    • Berrettini defeated Kokkinakis in 3 set   And now, it's Sinner time.
    • Well, it was to be expected that Colturi was going to have a breakout result like that sooner or later and the state of Italian alpine skiing will create some very long faces. But hey, if Italy  let their "best" prospect walk because of money then it's their fault. If there was some personal feud between Ceccarelli & federation it's even worse.
    • Stage 3 in Gurgl (AUT)   Women´s Slalom:   1. Mikaela Shiffrin    1:40.22 2. Lara Colturi    1:40.77 3. Camille Rast    1:40.79   Full Final Results HERE
    • Stage 1 in Lillehammer (NOR)   Women´s Individual Large Hill:   1.  Nika Prevc    269.9 2. Katharina Schmid    247.6 3. Selina Freitag    244.4   Full Final Result HERE
    • WOW!!!!!    4-2 down and facing 3 German counters, Bruce Mouatt nails an amazing triple takeout to score 2!      4  4 after 4 ends. 
    • @heywoodu how's Bruna Moura plans for this season? We would like to
  • Create New...