Jesse_Pinkman) 335 Posted November 8, 2016 #3391 Share Posted November 8, 2016 6 minutes ago, DaniSRB said: mislim da je stari predsenik umro Nije, pise da se povukao nakon 2 mandata Lepo je kada imamo mlade talente u sportu koji nije popularan kod nas! Macevanje, badminton, dizanje tegova, gimnastika lepo bi ovo moglo da izgleda za 4 god Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted November 8, 2016 Author #3392 Share Posted November 8, 2016 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Nije, pise da se povukao nakon 2 mandata Lepo je kada imamo mlade talente u sportu koji nije popularan kod nas! Macevanje, badminton, dizanje tegova, gimnastika lepo bi ovo moglo da izgleda za 4 god aha, onda nije to taj sad da vidimo ko ce biti predsednik OKS-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted November 8, 2016 #3393 Share Posted November 8, 2016 3 minutes ago, DaniSRB said: aha, onda nije to taj sad da vidimo ko ce biti predsednik OKS-a Djilas je po meni najbolje resenje ako se kandiduje ili Boricic Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted November 8, 2016 Author #3394 Share Posted November 8, 2016 1 minute ago, Jesse_Pinkman) said: Djilas je po meni najbolje resenje ako se kandiduje ili Boricic nijedan politicar nije dobro resenje haha po statutu valjda mora biti sportista koji je ucestvovao na OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted November 8, 2016 #3395 Share Posted November 8, 2016 2 minutes ago, DaniSRB said: nijedan politicar nije dobro resenje haha po statutu valjda mora biti sportista koji je ucestvovao na OI Djilasu je bolje islo vodjenje KSS nego politika Samo ne bih voleo Sapica ili Vanju na mestu predsednika Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted November 8, 2016 Author #3396 Share Posted November 8, 2016 Just now, Jesse_Pinkman) said: Djilasu je bolje islo vodjenje KSS nego politika Samo ne bih voleo Sapica ili Vanju na mestu predsednika ma nece Vanja.....veca je plata na ministarskom mestu haha Sapic moze u politici da ostane haha ja ne bih volela da bude neko tipa Visacki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jesse_Pinkman) 335 Posted November 8, 2016 #3397 Share Posted November 8, 2016 3 minutes ago, DaniSRB said: ma nece Vanja.....veca je plata na ministarskom mestu haha Sapic moze u politici da ostane haha ja ne bih volela da bude neko tipa Visacki U medijima vrte Sapica kao jednog od kandidata, ostale niko ne spominje Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted November 8, 2016 #3398 Share Posted November 8, 2016 Vanja Grbic kontam da ce na celo saveza sad. On bi mogao biti resenje za OKS. Nemam pojma ko ce se uopste i kandidovati. Za sada je samo Sapic rekao da hoce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSRB 899 Posted November 8, 2016 Author #3399 Share Posted November 8, 2016 2 minutes ago, Jesse_Pinkman) said: U medijima vrte Sapica kao jednog od kandidata, ostale niko ne spominje ja sam ocekivala da ce biti Paspalj posto je podpredsednik Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareza 911 Posted November 9, 2016 #3400 Share Posted November 9, 2016 Na drzavnom prvenstvu Tamas oborio licni. Sada je 389 (172 +217). Lepa forma pred juniorsko EP za nekoliko nedelja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts